merhaba arkadaslar. Uzun suredir kpssye calistigim icin cok kalamadim dertlerimi dokemedim sizlere.yoklugunuz hissediliyor inanin :) telefondan yazdigim icin yazim hatalarima kisaltmalarima kizmayin olurmu?...gelelim benim sorunuma! Bu kismet kapanmasi , basiret baglanmasi bana hep batil gelmistir. Ama artik ciddi ciddi dusunmeye basladim. 23 yasindayim. Karsi cinsten her zaman ovgu alirim. Cok guzelsin soyle iyisin boyle tatlisin vs vs...(yanlis anlamayin kendimi ovmuyorum.ama aynaya baktigimde bende begenirim kendimi,cevremde oyle.Allah herkese bi guzellik vermis sonucta)neyse gelgelelim konumuza. Erkek arkadaslarim cogunluktadir.kizlarla pek aram yoktur yani bikac dostum disinda...en son 18 yasinda cocukca bi iliskim oldu ve birde baska biriyle bu yilin basinda 1 aylik bi tanima fasli...her 2side husranla sonuclandi.her zaman hayran olan iste bilirsiniz azcik yuz versen korkutuk asik olacak insanlar oldu ama hicbirine kanim kaynamadi.hep zoru sevdim.cok begendim ta ki o da beni begenene kadar.sonra hevesim kacti. Yani bu yasima kadar elle tutulur bisey yok.hala da oyle. ne bi is tutturabildim ne bi ask...artik uzuluyorum bende istiyorum seviyim seviliyim ama hic kimseye kanim kaynamiyor ve kimseye kendimi yakin goremiyorum. Aranizda benim gibi olanlar varmi? Sizce kismetim kapali olabilirmi. Yada ah almis olabilirmiyim...butun arkadaslarim evlendi. nisanlandi veya asik...bende senelerdir tik yok :) yorumlarinizi bekliyorum opuyorum cicisler :)
Son düzenleme: