Basiret baglanmasi varmidir?

Ay ne guzeel :) cnmm Allah mutlu etsn insallahhhh. Ne guzel valla bak gene heveslendm ben :))) hc beklemedgn bi anda demssn herkes ole dyo ama ben hep beklemedeym nasl olcak :))

Saol tatlım, bende hep beklemedeydim ama tam umudum bitti derken onu tanıdım, kim bilir sende de öyle olur belki :)

herkesin kısmeti günü ve zamanı gelince cıkar karsısına bence zamana bırakmalısın kafayı takıcak bi durum yok yasın henüz 23

Karşınıza kimse çıkmasa, sizi kimse beğenmese o zaman haklısınız kızlar evet kısmetiniz kapalı, derim. Ama yani birkaç ilişki de olsa, kısa da olsa, "saçmasapan" bile deseniz en azından bir şeyler yaşamışsınız. Sevilmeyi tatmışsınız en azından. Sizden daha büyük olup hiç sevgilisi bile olmayanlar var. Dalga geçer gibi yazdıklarınız.

hakkında hayırlısını dile canım
kötü bir ilişki yaşayacağına geç zamanda güzel bir ilişki yaşa çok daha iyi
yani geç olsun güç olmasın derim

evet öyle birşey var genelde bunları da anneler el atar kızımın kısmeti kapalı der hocaya oraya buraya gider açtırır.
yaş olarak sizden biraz büyüğüm ama dediklerinizin hepsi bende de oldu desem yeridir.
erkek arkadaşlarım oldu evet ama hiç biri birşeyle sonuçlanmadı hep o noktaya gelip kaldılar =) sonunda annem annanem o bu herkes kısmeti kapalı bu kızın deyip durdular :)en sonunda annem benden habersiz kısmetimi açtırmış öyle söylüyor yani 27 yaşındayım ve 1 senelik evliyim =)
benim için hayırlı yaş 26 olduğu için mi yoksa annemin uğraşları işe yaradığı için mi 26 yaşında evlendim bilemiyorum =)

Allah mutlu etsn canm ya annenle gorusmelym:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…