Başınızın belası SEVGİLİ'nin Kına ve Düğünü :)

maşallah ne kadar güzel olmuşsun hem kınanda hem düğününde. mutuluklar dilerim

canım benim maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun damat beylede birbirinize çok yakışmışsınız bi yastıkta kocarsınız işallah olumunekankayizsmile :asigim:

Canım tebrik ederim bir ömür çok mutlu olun inşaallah..Bu arada çok güzel olmuşsun kınanda da düğününde de maşaallah..

ayyyyy, teşekkür ederim kızlar.:asigim: Allah hepinizden razı olsun, beğenmenize çok sevindim. İnşallah darısı, daha da güzeli diğer bekarların başına olsun.:Saruboceq:

mutluluklar canım resimlere baktıkça içim gitti gerçekten :)
Allah ömür boyu herşeyi gönlünüze göre versin mutlu etsin inşallaahh
tatlım stüdyo resimlerini nerde çektirdin?? ne kadar sürdü çekimler ?

canımmm cok gusel olmusunn masallaha ılk once sunu soylıyım arabanın arka yazısına bayıldımmm :):): cok hos olmus yanı sende cok gusel olmusunnnn rabbım bı yastıkta kocatsın sızı tatlımm ınsallah hersey ıstedıgın gıbı gıder ve o sıcacık mutlu yuvanızda huzrlu mutlu olursunuz bebıslerınızlee:):)

canım tebrikler... Bu arada aynı gün olmuş düğünümüz... aynen evden ayrılmak çok zormuş, bende sürekli gözlerimi kaçırdım ailkemden... bizimde fotoğraflarımız dış çekimdi tam ortasındayken sel bastı resmen ve nasıl kaçıcağımızı bilem edik ama çok şükür Allah dualarımızı kabul etti ve düğün saati harika bi hava vardı... ömür boyu mutluluklar

her şey çok güzel görünüyor ömür boyu mutluluklar:)))

stüdyo resimlerini aykar da çektirdik tatlım. 8 temmuzda alcaz kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…