Başınızın belası SEVGİLİ'nin Kına ve Düğünü :)

ayy çok yakışmışsınız cnm ya o gözlerinizdeki pırıltı bir ömür boyu sönmesin inşallahhhh mutluluklar

çook güzel olmussunuuuuuz :kedi: niye o kadar üzdün ki kendini yagmur berekettir :) eviniz evliliğiniz bereketli olacak demekki :kedi:
ahhh ah. yağmur berekettir ama işte gelde o anda bana anlat yavruşum. herşeyi hazırlıyosun ama yağıyor işte
Rabbim isyanımı affetsin:Saruboceq:

çok sevinirim tatlım vede mutlu olurum opuyorumnanaktan

ne demek kız dünya oydu ahhahasempatiksalakcinni mutluluklar tatlım

insanın sevdiği beklediği kişiyle hayatını birleştirmesi işte böyle güzellikleri görmemizi saglıyor Allah bir ömür boyu mutlulugunuzu daim etsinnnnnn

ayy çok güzeeelsin canım Allah mutlu etsin bir ömür boyunca..
kına saçın çok hoşuma gitti tam abimin düğünü için tasarladığım saç modeli benm saclarım biraz daha uzun olduğu için daha uzun dalgalar olucak da ben bu sacı kuaföre nasıl anlatsam yaaa

dünya oydu oda benim oldu heeeeeeee vay be çok güzel olmuş

sende çok güzel olmuşsun, çok yakışmışsınız, ALLAH nazardan saklasın bi ömür mutlu etsin..

çok hoş,prensesler gibi olmuşsunboshayallersmile
allah bir yastıkta kocatsın :) mutluluğunuz daim olsun..

cnm bnm cok guzel bı gelın olmussun
aksılıkler olmus ama rabbım yuzunuze gulmus walla cok mutlu oldum
mukemmel gectıgı karelerden bellı zaten
arabanızda masallah ne kadar cici :)

Canlarım benim, güzel bakan gözlerinize sağlık.
Çok güzeldi herşey, şimdi geçen pazar arka sokaktan komşumuz evlendi. gelin almaya falan geldiler, kornaları falan duydum. ay bi kıskandım ki sormayın. tekrar yaşayasım geldi o günlerimi :)
Rabbim sizlere daha da güzellerini yaşatsın inş.

masallah canim gelinlik cok yakismis :) mutluluklar dilerim size cok guzel görusunuyorsunuz beraber esinle

maşallah çok tatlı olmuşsun. zaten çok masum bir güzelliğin var. Rabbim eşine,eşinide sana bağışlasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…