Çok şükür kızlar, oldumu olacakmı derken o günüde atlattım. Baba evinden ayrılmak çok zormuş. Çok şükürki Annem, babam, kardeşim çok etrafımda durmadılar. Onlar benden ben onlardan kaçtım. yoksa onların o hallerini görüpte vazgeçebilirdim sanki
hiç bu kadar olacağını düşünmezdim ama annemin bile sıkıntıdan dudakları, burnunun etrafı uçuk olmuş hep, el öpmeye gidince gördüm:gitme:
düğünüm benim dışardaydı ve ben kuafördeyken resmen sel götürdü ortalığı. dedim artık kesin düğün iptal. kocamla konuştum hep telde oda düğün organizasyonuyla uğraşıyodu, ağlamaktan bitmiştim. makyaj falan kalmamıştı yüzümde
babamı aradım kuafördeyken orda havalar nasıl diye, canım babam beni kandırıyo üzülme kızım burda sadece hafif hafif atıyo. halbuki sel kıyamet
neyse herşey bitti eşim geldi beni aldı kuaförden, kapıdan çıkıp arabaya binene kadar ıslandım. fotoğrafçıya gittim, yüz göz şiş, gözüm ağlamaktan kanlandı. neyse fotoğrafcı tanıdıktı beni sakinleştirdi. stüdyoya girdi çıktı hava raporunu verdi bana. canım hava çok güzel, mis gibi hava, asfalt bile kurudu, üzülme falan filan. çıkıp baktığımda yağmur durmuştu. ama yinede iptal gözüyle baktım hep, eşimlede öyle konuştuk ğer yağmur olursa erteleyecektik. Rabbime sonsuz şükürler oldun ki düğüne yakın ne yağmur kaldı nede rüzgar. hatta hava böle ılık, insanları bunaltmayacak gibiydi. çok dua ettim ama yağmur dinsin diye, şükür olsun tam vaktinde durdu. düğün yerinin zeminide beton olduğu için ne çamur ne bişi, oynarken toz bile kalkmadı ıslanınca:)
hiç yerimde durmadım ne kınamda, nede düğünümde. biz karadenizliyiz, bide dik horon vadır zor bir oyun. kocaman gelinliğimle onu bile oynadım:) düğünden sonra duydum gelin pek bi oynadı diye:lepi:zemuszemus valla en çok eğlenen ben oldum düğünümde de kınamdada. her dakikanın tadını çıkardım:Saruboceq:
accayip kalabalık oldu düğünüm. valla arkadaşlardan duydum en az 2000 kişi vardır dediler. ben o anda kimseyi görmediğim için farkında bile değildim kalabalığın:) herkes çok beğenmiş, şenlik gibi geçti düğünüm. Rabbim herkese en iyilerini, gönlünden geçenleri nasip etsin.
Bu arada tam düğünüm bitti, aile fotoğrafları çekildik ufak ufak yağmur çiseledi ama yine durdu ve arkadaş gurubumla dağ yoluna çaya gittik:)
Rabbime sonsuz şükürler olsun ki kazasız belasız geçirdik o günleri.