Başına gelen var mı?

Hayır. Randevu kağıdı verildi ama efor odası kilitli olduğu için randevu alamadım. Sonra da bi daha o hastaneye gidemedim.

Bende ritim bozukluğu var ve kalbim 54-130 arası atabiliyor. 100'ün üstüne çıkıp 60'ın altına iniyorsa böyle bir şey olabilir ki inşallah yoktur. Holter ile bunu çok rahat anlayabilirler. Efor testine girmedim ben onu bilemiyorum.
Çok geçmiş olsun.

Bu arada kahve uyarıcıdır. Çarpıntı yapar. Yani taşikardi yapar, bradikardi yapmaz. Bir bradikardiye müdahale için nabzınızın 50 nin altında olması lazım. Hatta 50 de değil 40 olması lazım. Dediğim günü nabzınız normal bence düşünmeyin

Dinlenirken 50 lilerde nabız gayet sağlıklıdır bunda anormal bir şey yoktur.
Bence sizde panik atak var mesela otururken neden nabzınıza bakma gereksinimiz buluyorsunuz takmayın takarsanız teper ve nabız ya yükselir ya düşer kafanızı dağıtmaya çalışın başka şeylere yönelin gayet sağlıklı ve güzel yaşarsınız tuzu da birden hayatınızdan çıkartmayın doğum kontrol hapı kullanıyorsanız oda bu şekilde yapabilir

Nabiz hareketsiz kaldıkça duser, vucut uykydayken 45 oluyor 3 kere holter taktirdim,siz mi cok takiyorsunuz acaba

Ormalde kalp atışları in yavasligi iyidir. Yani sporcuların kalp atışı dakikada 48 50 civarı olur genelde. Bu kalp kası güçlü demektir.
Hatta bir bisikletçi dünyanın en yavaş kalp atış hızı a sahip. Dakikada 32.
Kalbi yavaş atan insanın kalbi güçlüdür derler ama buna kardiyolog karar verir.
Doktor varsa bi sorun söyleyecektir.

Ne için
Sıfır. Çikolata,kahve, kakao vs yasak zaten.
Ne için yasak bunlar ?emzirdiğiniz için falan mı ? Benim de tansiyonum hep düşük doktorlar iyi diyor. Bir dönem stresli çalışırken arada düşüp bayılıyordum.En son genel müdürlükten "haftada en az 6 saat fazla mesai yapalım" talimatı geldiğinde tansiyonlarım düştü ve bayıldım :) yani böyle bir stres kaynağından olabilir mi?

Çok geçmiş olsun. Birden 70den 120 çıkmasından vs ya da 110ken birden 54e düşmesinden mi bahsediyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. Yok nabız harici çapıntım oluyor özellikle hızlı hareket ediyorsam ya da süpürge vs yaparken.

Stres bende de çok maalesef.

Çok geçmiş olsun. Birden 70den 120 çıkmasından vs ya da 110ken birden 54e düşmesinden mi bahsediyorsunuz?

Çok teşekkür ederim.
Evet. Bazen kendini daha az aralıklı değişimlerle gösteriyor. Örneğin 4 kere üst üste nabzımı ölçüyorsam, biri 89 biri 120 biri 60 biri 75 şeklinde her seferinde farklı sonuçlar alabiliyorum.
Nabzımı dinlerken anladık biz annemle, öncelerinde de buna bağlı bilinç kaybı gibi anlık baş dönmeleri yaşamıştım. Stres maalesef benimkinin nedeni de.
Siz yine de bir kardiyolojiye görünün tekrardan. Kalp insanı korkutuyor çünkü.

Bence tuz tüketmiyorsunuz diye tansiyon düşüklüğü yaşıyor olabilirsiniz, bana öyle oluyor tuzlu birşeyler yiyince geçer. Ama doktora söyle tuz tüketmiyorum ondan mı diye

Korktuğum zaten stresten kendime zarar vermek ama bundan korkarken bile strese giriyorum sonsuz döngü gibi. Bebek emziriyorum antidepresan kullanmak istemiyorum.

Korktuğum zaten stresten kendime zarar vermek ama bundan korkarken bile strese giriyorum sonsuz döngü gibi. Bebek emziriyorum antidepresan kullanmak istemiyorum.

Şöyle söyleyeyim antidepresan verilmedi bana. Kontrollü salımlı blokerlar var, ben onlardan kullanıyorum şu an. Stres kaynaklı bile olsa doktorum beni psikiyatriye yönlendirmedi.

merhaba son durumunuz nefır hala boylemısınıx

merhaba son durumunuz nefır hala boylemısınıx
Merhaba, akıllı saatim değiştirdim. Daha iyi bi saat. Ortalama dinlenme nabzım 60-70 arası. Ve hala anlık nabzım 50leri görüyor akşam vakti özellikle. 44 olmuşluğu bile var. Normalim buymuş. :) Düşük nabıza iyi diyorlar. Kan değerlerim de normal. Kilo vs de normal. Yani benim için bu nabız normal sanırım. Alıştım panik yapmıyorum artık.

anladım sanırım sız onceden fark etmemıstınız nabzınızın duauk oldugunu sımdı dusuk gorunce panık oldunuz cok gecmıs oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…