- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.469
- 158
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Kolestrolunuz nasılMerhabalar, nabzım otururken özellikle akşam 9dan sonra 60ın altında seyrediyor. Bayılcak gibi oluyorum. Yerimde sallanıyormuşum gibi geliyor ve saate bakıyorum nabız 54 vs. Defalarca başka sebeplerden kardiyolojiye gittim ekg,eko vs çektirdim bi sıkıntı yoktu. Gebelik tansiyonum vardı. Doğum sonrası uzun süre devam etti. Ama tuzu hayatımdan çıkardığım için şu aralar pek yüksek değil. Akıllı saat mi yanlış ölçüyor dedim ama iyi bi tansiyon aletinde de aynı anda 60ın altındaydı nabzım. Spor geçmişim yok. Hatta çok hareketli değildim son 5 yıldır. 16 aydır aktifim bebeğim olduğundan beri. Bebek de yoruyor malum. Bu arada troid, böbrek, kan değerleri vs kontrol edilmişti yakın zamanda. Onlarda da sıkıntı yok. Kardiyolojide de sıra var randevuya o yüzden buraya yazmak istedim. Bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Normal bir tek trigliserid az yüksekti. Bu aralar sağlıklı besleniyorum. Hatta 3 kilo verdim.Kolestrolunuz nasıl
Gerçekten mi? Yaşınız kaç acaba?Aksam dinlenirken benim de 60in altina dusuyor ama bir sorun oldugunu sanmam
33Gerçekten mi? Yaşınız kaç acaba?
Benim nabiz 105 oluyor bazenMerhabalar, nabzım otururken özellikle akşam 9dan sonra 60ın altında seyrediyor. Bayılcak gibi oluyorum. Yerimde sallanıyormuşum gibi geliyor ve saate bakıyorum nabız 54 vs. Defalarca başka sebeplerden kardiyolojiye gittim ekg,eko vs çektirdim bi sıkıntı yoktu. Gebelik tansiyonum vardı. Doğum sonrası uzun süre devam etti. Ama tuzu hayatımdan çıkardığım için şu aralar pek yüksek değil. Akıllı saat mi yanlış ölçüyor dedim ama iyi bi tansiyon aletinde de aynı anda 60ın altındaydı nabzım. Spor geçmişim yok. Hatta çok hareketli değildim son 5 yıldır. 16 aydır aktifim bebeğim olduğundan beri. Bebek de yoruyor malum. Bu arada troid, böbrek, kan değerleri vs kontrol edilmişti yakın zamanda. Onlarda da sıkıntı yok. Kardiyolojide de sıra var randevuya o yüzden buraya yazmak istedim. Bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Yakın yaşlardayız. Yorumunuz için teşekkürler.
Troid normal. Endokrinde bakıldı. Karaciğerde alt ast yüksek ama profa baktırdım karaciğerimde de sıkıntı yok. Gitmediğim doktor kalmadı.Hipotroidi de olabilir, dahiliye doktoruna da randevu alın. Holter bakılır zaten kardiyolojide. Merak etmeyin, sıcak, hastalık, gebelik vs bir sürü şey etkiliyor.
O bende de oluyor lakin 60 altına düşmesi korkutuyor.Benim nabiz 105 oluyor bazen
Maşallah :) Spor geçmişi varsa kalp kasları güçlüdür. Yoksa düşük nabız faydalı evet. Ama ben biraz hareketsizdim o yüzden şüpheye düştüm.Benim kayinperinin 50 oluyormus oda gitmis dra sorun yok hatta uzun yasarsin demis. Masallah 76 yasinda atom karinca gibi tum islerini kendi yapiyor.
Hayır. Randevu kağıdı verildi ama efor odası kilitli olduğu için randevu alamadım. Sonra da bi daha o hastaneye gidemedim.Holter takılıp 24 saat incelendi mi hiç?
Sıfır. Çikolata,kahve, kakao vs yasak zaten.Kahve çok tüketiyor musun?
Bu da çok zor. Geçmiş olsun. Ayaktayken benim de 90larda oluyor bu sefer de patlayacak gibi oluyorum.Benim nabzım dinlenirken 100 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?