Bi gariplik var değil mi bana normal gelmiyor açıkçasıDoktora gidin muhakkak
İlaç yüzünden oluyordur ama ne gibi bi zarar veriyor da böyle oluyor onun araştırılması lazım canım kist falan oluşmuş olabilir doktora gitmek en iyisiArkadaslar merhaba. Ben 23 yaşında bir cocuk annesiyim. Evlendiğimden beri yasmin doğum kontrol hapı ile korunuyorum. Doğumdan sonra da aynı hapa devam ettim. Adetim bu zamana kadar hep düzenliydi. Hapım biter iki üç gün sonra adet olurdum. Aktif bir şekilde 15 aydır hapı kullanıyorum ve hiç ara kanama gibi şeyler yaşamadım fakat ocak ayında daha hapım bitmeden ara kanamam oldu ama ben bu süreçte hapımı bırakmadım. Bir seferlik ara kanama olmuştur dedim geçtim ama şimdi bir ay sonra tekrar aynı şey oldu. Adetim biteli daha 10 gün oluyor hapımıda içiyorum ben şimdi yine âdet oldum. Bu normal mi? Hastaneye gitmeli miyim yaşayan var mı?
Hamile kalmadan önce yaklaşık 11 ay yine düzenli kullandım hiç böyle şeyler yaşamadım. Doğumdan sonrada 15 aydır aktif kullanıyorum. İlk defa başıma geldi ben bunu anlayamadımİlaç yüzünden oluyordur ama ne gibi bi zarar veriyor da böyle oluyor onun araştırılması lazım canım kist falan oluşmuş olabilir doktora gitmek en iyisi
Evet olduBirde sorum olacaktı hapla ilgili siz bu hapı alırken hiç antibiyotik aldığınız oldumu acaba
Cocuktan öncede 11 ay kullandım hiç basıma gelmedi. Şimdide 15 aydır kullanıyorum ve son üç aydır başıma geliyor bu durum ne olabilir acaba yaBende Yasmin kullanıyorum böyle bir durum yaşamadım sizde yaşamamıssiniz önceden ama doğumdan sonra birdaha kullananlarda böyle durum çok olmuş kaç kişide okudum bence doğumdan sonra böyle olmuş olabilir doktora gidinn muhakkak normal değil bu durum belkide rahminizi çok inceltmis olabilir ya da her gün saatlerinde şaşmalar oluncada ara kanama sık oluyormus
On günde on beş günde regl olan bir arkadaşım vardı önlem olarak rahmi alınmıştı çok bambaşka bir olay da olabilir belki ta doğumdan oluşan bir durumdur belki Yasmin uygun değildir, en doğrusu iyi bir hekim bulup öğrenmek.Bi gariplik var değil mi bana normal gelmiyor açıkçası
Evet oldu
Sorun olmuyor merak etmeynBende idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım da bı doktora yazdım sorun olmaz dedi hapın etkisinde de yinede tedirgin oldum
Kist olmuş olabilir ya da miyom doktora gidin kısa sürede ama bence hormanel bı sıkıntıdir ya da rahim çok fazla incelincede böyle oluyor uzun süreli kullanimdaCocuktan öncede 11 ay kullandım hiç basıma gelmedi. Şimdide 15 aydır kullanıyorum ve son üç aydır başıma geliyor bu durum ne olabilir acaba ya
Pazartesi gününe randevu aldım. Çok garip geldi bana bu zamana kadar hiç yaşamadım. Ocak ayında olan lekelenme gibi geldi siyahımsıydı rengi sonra söküldü. Bu ayda adetim bittiği 10 gün oluyor geldi ama bu gelen normal pembe.On günde on beş günde regl olan bir arkadaşım vardı önlem olarak rahmi alınmıştı çok bambaşka bir olay da olabilir belki ta doğumdan oluşan bir durumdur belki Yasmin uygun değildir, en doğrusu iyi bir hekim bulup öğrenmek.
Offf bende çok panik biriyim doktor randevusunu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..Kist olmuş olabilir ya da miyom doktora gidin kısa sürede ama bence hormanel bı sıkıntıdir ya da rahim çok fazla incelincede böyle oluyor uzun süreli kullanimda
Doğumdan sonra garajlı etkiler yaratmış olabilir hormonların sağı solu tutmuyor malum :)Hamile kalmadan önce yaklaşık 11 ay yine düzenli kullandım hiç böyle şeyler yaşamadım. Doğumdan sonrada 15 aydır aktif kullanıyorum. İlk defa başıma geldi ben bunu anlayamadım
Tuhaf gerçekten iki defa mi böyle oldu lekelenmePazartesi gününe randevu aldım. Çok garip geldi bana bu zamana kadar hiç yaşamadım. Ocak ayında olan lekelenme gibi geldi siyahımsıydı rengi sonra söküldü. Bu ayda adetim bittiği 10 gün oluyor geldi ama bu gelen normal pembe.
Öyle gerçekten happy mom diye forum var ordada takip ediyorum Yasmin kullanan orda daha fazla hatta konularda fazla böyle durum yaşayan çok vardi hatta birinin rahmi çok incelttigi için bı.sure bıraktırmis biri de doğumdan sonra hormonlardan dolayı öyle olmuş falanDoğumdan sonra garajlı etkiler yaratmış olabilir hormonların sağı solu tutmuyor malum :)
Evet biri ocak ayında diğeride şimdi oldu. Aslında doğum kontrol hapı kullanırken ara kanama olması normal kabul ediliyor ama bende garip olan bu zamana kadar hiç olmadı ve çok sık tekrar etti bu kadar sık olmaz yani.Tuhaf gerçekten iki defa mi böyle oldu lekelenme
Pazartesi gideceğim doktora ultrasonla falan bakıyorkar mı acabaÖyle gerçekten happy mom diye forum var ordada takip ediyorum Yasmin kullanan orda daha fazla hatta konularda fazla böyle durum yaşayan çok vardi hatta birinin rahmi çok incelttigi için bı.sure bıraktırmis biri de doğumdan sonra hormonlardan dolayı öyle olmuş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?