Bizde de malesef gaz sorunu sabaha kadar uyku yok gündüzde evden çalişiyorum işimiz zor. Kizim kivranikça bende üzülüyorum bizede doktor zinco verdi kizim mahvoldu daha da kötü oldu hiç çikaramadi bizde metsil aldik metsil daha iyi ama yinede var gaz sorunu metsilin hiçbir yan etskisinin olmamasi da iyi kolay değil işimiz zor
adasu canım nerdesin bişey sormuştum sana ama sanırım görmedin.şu kullandığın damlayla alakalı.
kızlar benim bebeğimde çok gazlı.metsil,zinco ve rezene çayı kullandım ama fayda etmedi.5 dk. bir kıvranarak uyanıyor yavrum sonrada ağlıyor,gece gündüz sallıyoruz ancak sallanınca biraz sakinleşiyor ama salla salla nereye kadar psikolojim bozuldu resmen.gaz yüzünden düzgün ememiyorda iki emip kıvranmaya başlıyor.adasucum senin bebeğindede bu kadar yoğunmuydu gaz sancısı eğer öyleyse ve şimdi geçtiyse kullandığın ilaçtan almak istiyorum.
Kızlar kızımla başımız gazdan büyük dertte gaz yüzünden yavrum duramıyor sürekli ıkınma faliyetlerinde yapmadıgım etmedigim şey kalmadı
karnını yagla ovalayıp masajlar yaptım..
sırtını sıvazlamalar pıt ptı vurmalar
ayaklarını karnına cekip bastırmalar
eczaneden sab simplex diye cok iyi denilen gaz damlası aldım ama banamısın demedi.
en sondan milupanın rezena cayını aldım
kızlar cıldırıcaz kızımla ne yaptıksa olmadı dogum yapmış anneler gazlı bebekleriniz icin siz napıyorsunuz haftaya gidicez doktora diycem ama belki sizden haftaya kadar bi cözüm bulurum diye soruyorum.
15 günden sonra anlaşılır derlerdi gazlımı degilmi diye 15günlük olduktan sonra gaz şikayetlerimiz arttı yaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?