Kızlar kızımla başımız gazdan büyük dertte gaz yüzünden yavrum duramıyor sürekli ıkınma faliyetlerinde yapmadıgım etmedigim şey kalmadı
karnını yagla ovalayıp masajlar yaptım..
sırtını sıvazlamalar pıt ptı vurmalar
ayaklarını karnına cekip bastırmalar
eczaneden sab simplex diye cok iyi denilen gaz damlası aldım ama banamısın demedi.
en sondan milupanın rezena cayını aldım
kızlar cıldırıcaz kızımla ne yaptıksa olmadı dogum yapmış anneler gazlı bebekleriniz icin siz napıyorsunuz haftaya gidicez doktora diycem ama belki sizden haftaya kadar bi cözüm bulurum diye soruyorum.
15 günden sonra anlaşılır derlerdi gazlımı degilmi diye 15günlük olduktan sonra gaz şikayetlerimiz arttı yaa:1no2:[/QUO
ben bir haziran annesi olarak sana bir tavsiyede bulunayım biz o sab simplex ilacıyla kendimize geldik yoksa bizde aşırı gaz sancısı çekiyorduk doktorum gaz ilacını düzenli sabah öğle vew akşam verirsek faydasının olacağını söyledi allaha şükür bizim çok fazla problemimiz olmuyor artık sende öyle yap sen her defasında kaç damla veriyorsun o ilacı
ben bir haziran annesi olarak sana bir tavsiyede bulunayım biz o sab simplex ilacıyla kendimize geldik yoksa bizde aşırı gaz sancısı çekiyorduk doktorum gaz ilacını düzenli sabah öğle vew akşam verirsek faydasının olacağını söyledi allaha şükür bizim çok fazla problemimiz olmuyor artık sende öyle yap sen her defasında kaç damla veriyorsun o ilacı
cnm biz de de aynı sorun var ne yazıkki...etrafın tavsiyesiyle metsil almıştım o da biraz ii gelmişti ama doktora götürdük geçen gün zinco yu kullanmamızı söyledi tamamen bitkisel ve metsil den daha iyi geldi sen de bir doktora danış bakalım...bu 2 ay zor geçecek sonra düzene girer dedi doktor...umarım öyle olur...geçmiş olsun....
Gecmis olsun canim a.s.
http://www.uzmantv.com/bebegin-gazi-nasil-cikarilabilir bunu buldum bi izle istersen :)
canım sen emirmeden öncemi sonramı veriyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?