Hayvan canlı canlı yapışıyor ölmüyorda çıkamıyorda ölene kadar nasıl yapıştıysa kalıyorYapışkan ne ölüyor mu yapışınca ölmüyor dimi, ya ben kıyamam çok üzülürüm ölürse
keşke başka bi çaresi olsa ama bisuru hastalık getiriyolar eve bide cocugum var imanin o görüntüyü görmek çok içimi acitiyoHayvan canlı canlı yapışıyor ölmüyorda çıkamıyorda ölene kadar nasıl yapıştıysa kalıyor
bu söylediğiniz zehirmi yoksa fareyi evden uzak tutacak biseymi yarın hemen bakayım eczaneyeAvlanmayi iyi bilen bir sokak kedisini yarim saat kadad evinde misafir et, hem kedi memnun olur bu ziyaretten hemde sen. Kesin cozum... Saka yapmak degil bu arada canim, bunu yapan akrabam oldu. Bahceli evlerde var o sorun cunku birde cogaliyor hayvanlar.
Eczanelerde ozel ilaclar var, 6 ay etkili sanirim hatta, 35 tl kadar ucreti. Hem kaciriyor hayvanlari, hemde yenisinin gelmesini engelliyor.
zehiri yiyincede nerde olduğunu bilememki hem evde küçük cocugum var bende çok korkuyorum uyuyamiyorumİlaç dökün evin belli köşelerine. Fare zehri.
Çok zeki hayvanlar gerçekten. Yemi alıp yiyorlar ama kapana düşmüyorlar.
Bende fare fobisi var bir de, başıma gelse kalpten giderim herhalde.
Şaka mı bu ya, o halde ölmeye mi bekliyor. Öyle şey mi olur bu ne vicdansızlık. Yapışkandan kurtarıp salıyolar sandım. Ya bu ne biçim bi vicdan ne kadar acımasız ya. Ben böle bi katliam yapsam kendime gelemem o hayvan için oturur ağlarım. Öldüremem asla, kıyamam ki ya hem canını nasıl ben alırım hemde eziyet ederek off.Hayvan canlı canlı yapışıyor ölmüyorda çıkamıyorda ölene kadar nasıl yapıştıysa kalıyor
bu söylediğiniz zehirmi yoksa fareyi evden uzak tutacak biseymi yarın hemen bakayım eczaneye
size hergün dua edicem kafayı yemek üzereyim çünkü evde hicbisey yapamıyorum evde ölmez inşallah kacarlar çok sağolunHem fare gelmesini engelliyor, hemde olani kokusuyla zehirliyor. Yani evde 7/8 fare goren kuzenim ilactan 1 saat sonra kurtuldu. Zorlugunuzu anliyorum. Ama yarin cozmus olursunuz bence. Yatakodasi kapinizi kapatin uyurken bu arada.
Şaka mı bu ya, o halde ölmeye mi bekliyor. Öyle şey mi olur bu ne vicdansızlık. Yapışkandan kurtarıp salıyolar sandım. Ya bu ne biçim bi vicdan ne kadar acımasız ya. Ben böle bi katliam yapsam kendime gelemem o hayvan için oturur ağlarım. Öldüremem asla, kıyamam ki ya hem canını nasıl ben alırım hemde eziyet ederek off.
Eve kedi falan alma. Iyy kedi yicek onu nasıl dayancaksınız bu na ya. Kedi onu öldürürken insan kafayı yer ben deliririm dayanamam. Ya yok mu bi yolu ben kıyamam öldürmeye. Ben sinek bile öldürmem. Can almak korkunç geliyo bana. Çok abartı gibi gelebilir dediklerim ama o hayvana o korkuyu yaşatamam. Bi yolu olmalı ya
size hergün dua edicem kafayı yemek üzereyim çünkü evde hicbisey yapamıyorum evde ölmez inşallah kacarlar çok sağolun
hayır hiç ses duymadım o küçük peynirde baskada yenilen bişey yok ceviz felan koydum koseye yememişYok yok kaciyorlar zaten :) evde tikirti yapiyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?