Başımda yağ bezesi ?

cimcime2709

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
466
0
kızlar az önce başımda yağ bezesi farkettim saçımla oynuodum tam tepemde küçük bi şişlik var. anneme gösterdim yağ bezesi filan dedi.başım epeydir arıyodu.sizce bi sakıncası olurmu???:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun.bende omzumda farkettim dün.dr.git canım ihmal etme göster derim.ben hamile olduğumdan şuan bişi yapılmaz sanırım ama tabi doktoruma göstercem.

doktora göster canım.yağ bezeleri baskı falan yapıyormuş.belki baskı ağrıya neden oluyordur.benim belimde omuriliğimin tam üzerinde vardı aldırdım yeni hatta dikişleri bugun açılacak.hiç bişi anlamadım 5dk.sürdü inan ki.lokal yaptı aldı.doktor büyüdükçe omuriliğe baskı yapar demişti.ama bi zararı yokmuş uyuşukluk falan yapabilir demişt..

benim teyzemin de başında yağ bezesi vardı..giderek tüm başını kapladı..sonunda taktığı başörtüsünden bile top top görülüyordu..sonunda dayanamayıp tüm acıları göze alıp yağ bezelerini aldırdı..şu an öyle rahatım ki diyor..keşke korkup o kadar zaman beklemeseydim diyor..sana tavsiyem bir an önce aldır o yağ bezelerini..

local yöntemle yarım saatini almaz kurtulman daha fazla büyümeden aldırsan iyi olucaktır...Geçmiş olsun

X