Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Hayranlık değil ya, kızkardeşi fena, onun suyuna gitmeye çalışılıyor, kim netsin elin sonradan görme egolu sığ herifini.
Büyük ihtimal kız kardeş de kocasının ne mal olduğunu biliyor da böyle çığırtkanlık yapıyor işte mazallah ilgileri kocamdan başka bi tarafa kayar diye

Genç kızların efendi adam yerine hödük adam tercih etmesi sorunsalı

Az önce balkonda oturuyordu. Sabahtan beri konuşmuyordu. Dayanamadım gittim yanına, sorun ne dedim? Küsmüyüz dedim. Demez olaydım..

Siz kafayı xxxx ile bozmuşsunuz. Aylardır hep bu polemiklerin dışında kalmaya çalıştım. Eniştenin ne olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz ama sırf kardeşinin olur olmaz tripleri yüzünden beni kurban ediyorsunuz. Ki annen dahi gelip bana dert yanıyordu xxxx kişisi için. Şimdi ne oldu da benim konuşmamam sevmemem size dert oldu? Ne zaman deseniz aynı ortamda bulundum, hatta işleri düştüğünde elimden gelenin fazlasını yaptım. Sırf senin için ve senin kardeşinin kocası olduğu için. Ama görünen o ki ben iyi olduğum için siz beni salak zannediyorsunuz. Bazı şeyleri görmediğimi, hissetmediğimi zannediyorsunuz. Ama artık yeter siz kafayı yediniz iyice. Madem ailen o kadar rahatsız oluyor, gelsin bana söylesin sana değil. Bende neden rahatsız olduğumu söyleyeyim. Ben artık yoruldum. Dünyada bir tek sizin enişteniz yok ve dünyada tek derdim de sizin enişteniz değil. Bundan sonraki süreçte ben bu konuyu duymak istemiyorum. Git bu konunun altını kaşıyan kim varsa, ailen de dahil onlara da söyle, bu konuyu bir daha açanın kalbini kırarım. Dedi ve beni lütfen 2 gün rahat bırak, kendi halimde bırak diyerek evden gitti 2 günlüğüne Bungalov kiralamış, ormanda kalacakmış..

Sanırım başıma büyük bir dert aldım

Hayranlık değil ya, kızkardeşi fena, onun suyuna gitmeye çalışılıyor, kim netsin elin sonradan görme egolu sığ herifini.
İşte o sonradan görme egolu sığ herif için kocayı bu raddeye getirme kısmını çözemedim ben. Yemişim kız kardeşi, o da düzgün adam bulup evlenseymiş.

Hakettin

İçimin yağları eridi

2 gün azmış ya inşallah uzatır tatili.

Konu sahibi "eniştem de bungalova gelsin mi hem kaynaşırsınız iyi olur" diye mesaj atar mı sizce

Saçmaladığınızın farkında mısınız? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Bir gün başınıza geldiğinde sizde anlarsınız

Sizin sorununuz herkesi eşinizden ve yuvanizdan daha fazla önemsemeniz..
Sizin amacınız ne ?
Eşinizde mi eniştenizin peşinde koşsun?

Eşinizin, duygularınıda önemserseniz evliliğiniz için daha iyi olacak.

Ailenizde,eniştenin peşinde deli divane olacağina size ve eşinizede değer verseler keşke..

Siz şaka mısınız?
Adama gidip sorun ne mi dediniz birde dalga geçer gibi. Özür dileyeceğiniz yerde?
Gitsin adam kafasını dinlesin bence de.

İşte o sonradan görme egolu sığ herif için kocayı bu raddeye getirme kısmını çözemedim ben. Yemişim kız kardeşi, o da düzgün adam bulup evlenseymiş.
Adam sessiz adam iyi, neleri idare etti bunu da eder çünkü. Herkesin sabrının bir sınırı var halbuki.

Saçmaladığınızın farkında mısınız? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Bir gün başınıza geldiğinde sizde anlarsınız
Geldi geldi bizde de var sığır hödük bir enişte ben eşime en baştan hiç muhatap olmak zorunda değilsin dedim konu kapandı sizin gibi illa eniştem demedim

Adam o kadar haklı ve kendini o kadar Güzel ifade etmiş ki yani siz hala aynı kafadasiniz bir Güzel özür dileyip konuyu kapatacaginiza.. enişte kim ya niye iyi geçinmek zorunda mecbur mu ? Bugüne kadar enişteye bı terbiyesizliği olmuş mü ki senin ailen istiyor diye farklı davransın içinden gelmiyo demek ki !! Diyecek bişey bulamıyorum sorunsiz bir evliliğiniz olduğu için dua edin resmen kaşınıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…