Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

Valla şu saatten sonra eniştenin e sini ağzına alırsan da sen bilirsin yani. Millet takılıyor, napsınlar evli adamı ya. Bekar olursa bişey yapabilirler ama
El birliğiyle kıymete bindirdik adamı, abinin bize teşekkür borcu var.

Bu enişte ugruna ne baldizlar yuvasını yıktı, sen mahpusa düşmüşsun çok mu..düşsen nolur ya
Doğru yıkılan yuvanın yanında benim naçiz üyeliğimin lafı mı olur? Mune'nin canı sağ olsun diyorum o zaman.
Yalniz gercekten enişteperest insanlar var ve aramizdalar.
Konuyu okuyunca aklıma bu geldi, konu sahibi igrenmezse ilistirmek isterim.
Eki Görüntüle 2904478

Allah'ın çılgını bunu mu aradın da getirdin yapıştırdın şuraya. Tövbe tövbe ya.

Kocamın evi mi

Yorumlar belki sizi biraz gaza getirir de _ "kocanızin"kıymetini bilirsiniz işte ne güzel.

Eniştem de eniştem demeyi bıraktınız en azından. Yeni slogan kocam da kocam.

Üşenmedim 29 sayfa okudum. Çok güldüm yorumlara. Cidden çok eğlendiğim yorumlar oldu.
Konu hakkındaki ki yorumum en başta inansamda sonra konu sahibinin verdiği cevaplar bende konu hakkında ki tüm inancımı kaybettirdi. Çünkü hiç mantıklı ilerlemedi konu. Cevaplar 5 yaş seviyesine indi. İyice saçmaladı konuyu açan kişi

Hayaller : Pc, kod, bilindik firmada müdürlük.
Gerçekler : Enişte.

Adama yazık olmuş :))

o kadar ama o kadar haklı ki. eşiniz evlilik nedir gayet farkında ama siz hala evcilik oynuyorsunuz. azıcık büyüyün. çok şımarıkça davranıyorsunuz adama.

Abinin bağzı uzuvlarının heykelini dikelim. Her yiğidin harcı değil ben gidiyorum deyip gitmek. En son orda kaldım okuyamadım devamını
:) Sonra konu sahibinin annesi aradı, kızım evde yalnız kalma, çık gel dedi.
Sonra biz gitme dedik diye bize kızdı. Daha doğrusu Oydar ile bana kızdı. İçimizde büyük acılarımız varmış, öyle dedi.
Sonra "kocasının" evinde kocasını bekleyeceğini iletti. Durum bu.

Kocasının evinde kocasını nasil bekler hala aklım almıyor ☹☹☹

Anneniz değil,babaniz değil,ablaniz abiniz degil neden enisteyle anlasamamasini bu kadar dert ettiniz...Annenize babaniza bir saygisizligi olsa hadi neyse ama adam enisteyi sevmek iyi anlasmak zorunda degil.Ayni ortamdayken huzursuzluk da cikarmiyorum saygi duyuyorum ama sevmiyorum demis uzgunum burda haksızsınız.Esiniz cok olgun birine benziyor bence gönlünü alın bu mevzuyu da bir daha acmamak üzere kapatin.Ailenizle de konusun aileniz sadece kendilerine karsi bir saygisizligi olursa rahatsiz olmakta haklilar.Enistemizi sevmiyorsun rahatsiz oluyoruz demeye haklari yok bu sekilde size ve evliliginize zarar verirler

Eşiniz sonuna kadar haklı düşüncelerini ee açıkça söylemiş çokta iyi etmiş ailenizle hiç sorum yaşamamış hep saygılı davranmış aileniz eşinizi gözardı ederken öbür damadı belli ki hep alttan alıp idare etmişler ama eşinizin sırf aileniz ve siz istiyorsunuz diye eniştenizle iyi anlaşmak sevmek zorunluluğu yok bir bağı da yok niye eniştenize karşı eşinizin alttan almasını istiyor ailenize eşinizi savunmuyorsunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…