- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Bir dönem ben böyleydim, Allah'ım sanki bişeyler kaçacak. Sonra iki gün uyumadım tuttum kendimi,Derken düzeldi. Hatta takıldığım şeyleri başkası ile paylaşıp biraz daha rahatlamıştm o dönem....
Cidden sesli güldüm, mecaz dusunmusum sadeceBide melisa deneyin geçmiş olsun.
Başım yanıyor nedir allaseniz..
]
Ben onu da denedim, bibiki gün uyumadim ertesi gun erkenden uyurum diye.. 1-2 civari uyudum. Sonra yine başa döndüm. Uykuya karşı bi direncim var. Anlayamiyorum.
Kitap da okuyorum, dün 30 sayfa okudum ama uyuyamiyom telefonu alio illa bakiyom biseylere
Kitap da okuyorum, dün 30 sayfa okudum ama uyuyamiyom telefonu alio illa bakiyom biseylere
Teşekkür ederim :) hemen alicam uykuya aşırı ihtiyacim var zombi gibiyimPassiflora denemediyseniz onu deneyin, bir kapak içerseniz uyku getiriyor. Bitkisel bir şuruptur, belki faydasını görürsünüz biraz rahatlatır. Göremezseniz ruh sağlığı bölümüne başvurmanızı tavsiye ederim, geçmiş olsun.
Bu hafta yer vericem yarindan itibaren basliyorum yarim saat bir saat yürüyeceğimGün içinde bedensel aktivitelere yer verin, en azından bir saat yürümek bile işe yarar. Havalar güzel, açık havada yaparsan daha çok faydasını görürsün.
Oncedem beri vardi ama bu derece artmamisti. Genelde bigun gec yatarsam bi gun erken yatardim. Ya da sabah erken uyandiysam erken uyurdum geceleri.Yeni mi ortaya çıktı uykusuzluk durumu genel haliniz mi böyle? Daha önce başka bir üyeye de yazmıştım. Telefonu kapatıp, kitap okumak yerine boyama, sudoku, örgü gibi tekdüze şeylere odaklanmak yardımcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?