- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
İlk kez duyuyorum haşhaşın uyku yaptığınıÇok küçük yaşlardan beri uyku düzensizliğim var benimde ne yazıkkiOkul zamanları belli bir düzenim oluyor o da 5 saatlik 4 saatlik bir uykuyla. Bir ara mavi haşhaş yiyordum uyumak için. Küçük bir kase yiyip yarım saat sonra pert oluyodum Ne kadar doğru bilmiyorum ama tek işe yarayan yöntemim buydu
Cok fazka telefon kullaniyorum, neredeyse her dk elimde..Gün içinde çok mu fazla teknolojik aletlerle meşgulsünüz acaba? Fazla radyasyonun uyku bozukluklarına yol açabileceğini okumuştum bir yerde. Özellikle uyku tutmayınca telefona sarılmak gibi. Belki klasik veya akustik müzik işe yarar onu deneyin uyumadan önce. Meditasyon veya kitap okumayı önermeyi isterdim ama onlar benim uykumu daha çok açıp, enerji veriyor. Belki sizde işe yarar.
Uyku ilacı alicam bendUyku ilaci ic.
Ben gayet uyurumda bazen daha fazla uyumak istedigimde kirip yarisini icerim 18 saat bebik bebik uyurum
Uyku ilacı alicam bend
e ay ne guzel bende uykuyu sevmwk istiyorum, bugun bi uyku ilaci alicam ve bu gün boyunca beni uyutsa keşke
Cok fazka telefon kullaniyorum, neredeyse her dk elimde..
Klasik müziği denedim ama uykumu acti benimde. meditasyonu ara sira yapiyorum ama dusuncelerin gelip geçmesine izin vrrmeiyorum bazen o yüzden bazen ise yariyor bazen yaramiyor
uyuyamiyorum dersen uyuyamassin bi kere kafadan bunu silmen lazim. bendede olmustu dr gittim telefonlabilgisayarla ugrasma dedi. aksam 7 den sonra agir seyler yeme. bi bardak sut veya 1 kadeh sarap ic hicbisey dusunme herseyin en guzelini hayal et bak uyudun
Bende şarap alayim barivicdan mi yapiosun. benim genelde borcum olunca oyle takiliom ama bi sekilde halloluyo olan uykusuz gecelerime oluyo. aklinda soru varsa yuzles he yoksa o zaman salla. herzaman hersey baska turlu olamiyacagi icin oyle olmustur. hayata boyle bakarsan daha iyi olur..
valla ben 1 kadeh sarap ne sinir ne stress..
hahayy salla gec bosverr
Haklisin düşünmek yerine eyleme geçmek en iyisiDüşünmeyi bırakın.Siz düşündükçe çözülüyorlar mı? Hayır.Kafanız rahat olursa sizde rahat uyursunuz
Aynı ben. Hep yorgunum, gün içinde de çok koşturuyorum, 2çocuğum var ve çalışıyorum. Ama doğru düzgün uyuyamıyorum. Geçen bir karikatür yolladı kardeşim 'abla bak sen' diye kesinlikle beni anlatıyor. Bulursam koyayım buraya. Kutup ayısı düşünüyor karikatürde'ya ben uyurken herkes acayip eğleniyorsa'Çok uzun sureler uykusuz kaliyorum dun sadece 3-4, saat uyudum ve zorla uyudum. Telefonu bırakıyorum dusuncelere dalıyorum
Stres yapiyorum gelecek hakkinda. Sonra telefonu aliyorum biseyler arastirirken uyuyamiyorum. Beynim acayip yoruldu ama uyuyamiyorum.
Kediotu cayi yapiyorum olmuyor.
Sari kantoron yapıyorum işe yaramiyor.
Napicam ben hanimlar ya
Uykumu almis olmak istiyorum bende uykuyu sevmek istiyorum.
Ama uyudugumda sanki biseylerden eksik kalacagim gibi geliyor, huzursuzluktan uyuyamiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?