Başim yaniyor!!? Ne yapsam olmadi?

Gün içinde çok mu fazla teknolojik aletlerle meşgulsünüz acaba? Fazla radyasyonun uyku bozukluklarına yol açabileceğini okumuştum bir yerde. Özellikle uyku tutmayınca telefona sarılmak gibi. Belki klasik veya akustik müzik işe yarar onu deneyin uyumadan önce. Meditasyon veya kitap okumayı önermeyi isterdim ama onlar benim uykumu daha çok açıp, enerji veriyor. Belki sizde işe yarar.

Bende gördügünüz gibi gece yatamıyorum,
Gündüzde en az 8 saat uyumazsam kendime gelemiyorum.
7 buçuk saat bile olsa yetmiyor.
8 dolacak mecbur.
Bi ara düzene girdim gibi oldu ama bi bozuldumu bozuluyor

Çok küçük yaşlardan beri uyku düzensizliğim var benimde ne yazıkki Okul zamanları belli bir düzenim oluyor o da 5 saatlik 4 saatlik bir uykuyla. Bir ara mavi haşhaş yiyordum uyumak için. Küçük bir kase yiyip yarım saat sonra pert oluyodum Ne kadar doğru bilmiyorum ama tek işe yarayan yöntemim buydu

İ
İlk kez duyuyorum haşhaşın uyku yaptığını

Cok fazka telefon kullaniyorum, neredeyse her dk elimde..
Klasik müziği denedim ama uykumu acti benimde. meditasyonu ara sira yapiyorum ama dusuncelerin gelip geçmesine izin vrrmeiyorum bazen o yüzden bazen ise yariyor bazen yaramiyor

Uyku ilacı alicam bend
e ay ne guzel bende uykuyu sevmwk istiyorum, bugun bi uyku ilaci alicam ve bu gün boyunca beni uyutsa keşke

Merak etme daha fazlada uyutur.
Alacagin ilaci bilmiyorum ama benimki kirdigim halde yarim dozu tam gun uyutuyor : )
Ve yaninda bol renkli eglenceli ruyalar

reyahel, post: 52614549, member: 817629"]Merak etme daha fazlada uyutur.
Alacagin ilaci bilmiyorum ama benimki kirdigim halde yarim dozu tam gun uyutuyor : )
Ve yaninda bol renkli eglenceli ruyalar[/QUOTE]
Hangisini kullaniyorsun? Dr mu yazdi yoksa yazmadan da aliniyor mu

Cok fazka telefon kullaniyorum, neredeyse her dk elimde..
Klasik müziği denedim ama uykumu acti benimde. meditasyonu ara sira yapiyorum ama dusuncelerin gelip geçmesine izin vrrmeiyorum bazen o yüzden bazen ise yariyor bazen yaramiyor

sorun bence sürekli telefonu kontrol etme isteğinden bence, telefonla uymuya, telefon başka odada olsun, ve gün ışığında bi saat tempolu yürü derim, cep telefonu ışığı hormonlarını bozmuş olabilir, sabahları da çok uyuma belli bi saatten sonra uykun olsa bile kalk

Ah ah aynı dert bende malesef. Dört günün sonunda toplasan beş altı saat uyumusumdur. Eşim gitti bana uyku hapı aldı ve sonuç yine aynı. İnsan uyku hapı içip uyuyamaz mi cildiricaktim hapin etkisi ile sersemledim ne yerde ne de gökte idim çok kötü bir şey di. Sana tavsiyem u harfi ile başlayan uyku hapini alma hiç bir işe yaramıyor

uyuyamiyorum dersen uyuyamassin bi kere kafadan bunu silmen lazim. bendede olmustu dr gittim telefonlabilgisayarla ugrasma dedi. aksam 7 den sonra agir seyler yeme. bi bardak sut veya 1 kadeh sarap ic hicbisey dusunme herseyin en guzelini hayal et bak uyudun

Sanirim gibi içinde yaptiklarimdan tatmin olmuyorum, huzursuzum o yüzden..
Biseyler yaparsam belki daha huzurlu olurum.

vicdan mi yapiosun. benim genelde borcum olunca oyle takiliom ama bi sekilde halloluyo olan uykusuz gecelerime oluyo. aklinda soru varsa yuzles he yoksa o zaman salla. herzaman hersey baska turlu olamiyacagi icin oyle olmustur. hayata boyle bakarsan daha iyi olur..
valla ben 1 kadeh sarap ne sinir ne stress..
hahayy salla gec bosverr

Düşünmeyi bırakın.Siz düşündükçe çözülüyorlar mı? Hayır.Kafanız rahat olursa sizde rahat uyursunuz

Bende şarap alayim bari
Canim vicdan değil, aklima hep birine söylemediğim şeyler geliyor, yapmak istediğim ama yapamadigim, boşlukta oluşum ne istedigimi bilmeyisim rahatsiz ediyo

Aynı ben. Hep yorgunum, gün içinde de çok koşturuyorum, 2çocuğum var ve çalışıyorum. Ama doğru düzgün uyuyamıyorum. Geçen bir karikatür yolladı kardeşim 'abla bak sen' diye kesinlikle beni anlatıyor. Bulursam koyayım buraya. Kutup ayısı düşünüyor karikatürde'ya ben uyurken herkes acayip eğleniyorsa'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…