• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başım çatlıyor

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.872
798
2 gün önce hastalanarak acile gittim kızlar üst solunum yolu usutmesi diye serum verip yolladılar. Dün tekrarlayinca tekrar acile gittim bu sefer doğru düzgün bakıp nöroloji ye sevk etti doktor oda Vertigo teşhisi koydu. Şu an bas dönmem mide bulantm yok şükür ama başımın ağrısından ölüyorum. Aç değilim su içtim 3 saat içinde iki kere ağrı kesici aldım dus aldım türk kahvesi içtim sade Nescafe içtim. Soğuk kompres yaptım ama bana mısın demiyor kafamı duvara duvara vurmak istiyorum ağrıdan. Ne yapsam geçer önerisi olan var mı ?

Ilik bi dus alin.sessiz bi odada sakince yatin.maalesef agri kesiciyle gecmediyse gecmiyor.bende mentollu bi masaj yagi var onunla basima masaj yaptiriorum eşime o biraz hafifletiyo anca.

sadece uyuycaksın kendını zorla .loş ortama geç telefon tv hepsını kapat.sessiz bır odaya geç perdeleri çek uzan.

Vertigonun belirtileri, şiddetli baş dönmesi ve bulantı bildiğim kadarıyla öyle ki o baş dönmesi kafanı kaldıramıyorsun ama baş ağrısı belirtileri arasında mı onu bilmiyorum

Ilik bi dus alin.sessiz bi odada sakince yatin.maalesef agri kesiciyle gecmediyse gecmiyor.bende mentollu bi masaj yagi var onunla basima masaj yaptiriorum eşime o biraz hafifletiyo anca.

Ilık duş da aldım cnm net de yazan her şeyi de denedim ama sadece biraz hafifledi

sadece uyuycaksın kendını zorla .loş ortama geç telefon tv hepsını kapat.sessiz bır odaya geç perdeleri çek uzan.

Dünden beri çok uyuyorum belki oda yaptı diye düşünüyorum canım

Vertigonun belirtileri, şiddetli baş dönmesi ve bulantı bildiğim kadarıyla öyle ki o baş dönmesi kafanı kaldıramıyorsun ama baş ağrısı belirtileri arasında mı onu bilmiyorum
İlk gün öyleydim sarhoş Gibi hep yattim dün doğru teşhis konulup da ilaç verince doktor o ilaç iyi geldi canım

Ya benim yakın arkadaşımın eşi vertigo ben hiç şiddetli baş ağrısı çektiğini duymadım ayakta duramadığını başının sürekli döndüğünü ve bunun nöbet şeklinde olduğunu duydun hep sen bir başka doktora mı gözüksen. Doktor değilim ama bu durum migren gibi başka bir arkadaşımdan biliyorum bunu da

Ya benim yakın arkadaşımın eşi vertigo ben hiç şiddetli baş ağrısı çektiğini duymadım ayakta duramadığını başının sürekli döndüğünü ve bunun nöbet şeklinde olduğunu duydun hep sen bir başka doktora mı gözüksen. Doktor değilim ama bu durum migren gibi başka bir arkadaşımdan biliyorum bunu da
Göründüğüm doktor iyi bir doktordu canım bas donmem bulantim ilaç ile kesildi

Ensene iyi bi masaj yaptır

Masaj yapacak kimse yok canım evde

Sanmiyorum cnm cnku dünden beri var onun dışında nadiren qgrir başım
Migren ağrısı 3 gün, 5 gün yada 1 hafta bile sürebilir.Ayrıca şiddetli başağrısı ( migren gibi ) mide bulantısı yapar.Sessiz ve karanlık bir odada uyumanızı tavsiye ederim.Göz bandı ile uyayabilirsiniz.

Deneyeceğim canım teşekkürler
benimde migrenim var.hamilelik döneminde ilaç kullanamadığım için çin yağı önermişlerdi.Eczanelerde satılıyor.Bildiğin yağ ama vicks gibi kokuyor naneli.şakaklarıma ve burun deliğinin kenarına sürüyordum kokuyu çektikçe genzimi açıp agrıyı geçiriyordu.Bizim şirkette başka bir hamile arkadaşta bu yağı kullanmıştı.Geçmiş olsun.

Masaja git ve guzel bi masaj yaptir migren hastasi oldugum icin bas agrisinin zorlugunu bilirim cok gecmis olsun canim

benimde migrenim var.hamilelik döneminde ilaç kullanamadığım için çin yağı önermişlerdi.Eczanelerde satılıyor.Bildiğin yağ ama vicks gibi kokuyor naneli.şakaklarıma ve burun deliğinin kenarına sürüyordum kokuyu çektikçe genzimi açıp agrıyı geçiriyordu.Bizim şirkette başka bir hamile arkadaşta bu yağı kullanmıştı.Geçmiş olsun.

Masaja git ve guzel bi masaj yaptir migren hastasi oldugum icin bas agrisinin zorlugunu bilirim cok gecmis olsun canim

Teşekkür ederim kızlar biraz hafifledi insallah gececek

Back