Saç Kesim Şekilleri Başı one egip sacları kesmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
baslık biraz tuhaf oldu ya kızlar surekli soylenen birsey var evde basını one egin saclarınızı dumduz kesin cok guzel katlı bir kesim ortaya cıkıyor diye bende uygulamak istiyorum ama daha onceden yapan varmı goruntu nasıl oluyor

Ben yaptım. Bebeğimi bırakacak kimsem olmadığı için kuaföre gidemediğimden, belime kadar uzanan saçlarımı omuzlarıma kadar kısaltmıştım. Kat kat güzel olmuştu. Memlekete gittiğimde ben kestim deyince inanmadılar.

boyudamı kısalıyor oyle olunca :26: ben boyu kısalmasın ama katlı olsun istiyordum

Fazla bakım yapamıyordum, bunalmıştım saçım hem uzun hem sık, bende aldım makası Ya Allah Bismillah kestim .
Kısa olmasını istemiyorsan, fazla kesmezsin. ama azıcık ta olsa kısalacak tabi...

youtube da yapilisini gosteren videolar var self layered haircut diye arat.boyunu fazla kisaltmadan da kesebilirsin katlarin ne kadar kisalmasini istiyorsan basini one attiktan sonra one dogru kaldir basini hafifce.boylece ustteki katlarin boyu daha kisa olur.fazla kat farki istemiyorsan da kafani iyice one dogru eg karnina dogru

ben yıllar evvel hande yener saçı istiyorum diye bir kuaföre gitmiştim adam saçımı öne eğdi iki dk da kesti bu şekilde usturayla ve sonuç mükemmeldi
sonra uzayınca bende evde denedim gayet de güzel oldu ama artık bence o saç biraz demode oldu gibi, yani siz bilirsiniz

kısalmasını istemiyorsan en alttan çokça bi yeri ayırıp topla.

geri kalan kısmını öne eğ ve kes o zaman üstlere kat verniş olursun.

ama altta uzun kalmasını istediğin kısım daha çok olsun kat atmak için kestiğin yerse daha az olsun cnm

ama nasıl olacağından emin değilim çünkü hiç yapmadım

...

uzun kalması için mantıken öyle yapılmalı.yine de evde kendin kesmek cesaret istiyo

canım ben 1 hafta önce kestim aynen o şekilde ve saçlarım kısalmasın diye 1 cm falan aldım.ama çok belirgin katlar oluşmadı. kırıklarım gitmiş oldu.ama tek mutsuz olduğum konu saçlarımın arka kısmı düz geliodu şimdi üçgen oldu yani arkadan baktığında v gözüküyo:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…