" Basenli bayanlar buraya.. "

kızlar en sonunda jel aldım bir haftada 2 cm falan inceldim ama jelle,pilates yaptım olmadı, olmuyo yani, bilmiyorum ben duvara vurmanın yararlı olduğunu düşünüyorum daha öncede yaptığım için incelme oluyo,ama ne kadar zaman yaparım bilmiyorum((galiba doğum yaptıktan sonra (tabi önce hamile olmam gerek) nese bikaç sene sonra liposakşın yaptırcam...kökten çözümyağlarım benden ayrıldıkça memnun olcam:)((şimdi bile rahatladım))

kızlar bu dediğiniz hareketi günde ne kadar yapmak gerekiyor...sonuç alanlar arkadaşlar ne kadar yaptıklarını paylaşabilir mi bizle...

Bayanlar size bir müjdem var!..
Saatlerdir bir topikte takılı kaldıydım tam 40 küsür sayfayı tek tek okudum ve edindiğim bilgilere göre bizim bu basenlerden kurtulmamız pekte zor değilmiş. =)) Evet, sizi daha fazla merakta bırakmıyor ve hemen anlatıyorum.Bildiğiniz gibi biberiye yağı var ve yağları yakma özelliğine sahip.Bu biberiye yağını erimesini istediğiniz herhangi bir bölgenize(göbek,basen,bacaklar,kollar) yedirerek bir güzel sürüyorsunuz.Yalnız biberiye yağı uçucu bir yağ olduğu için başka bir yağla inceltilmesi gerekiyor.Saf zeytinyağı,fındık yağı yada susam yağı.Ama susam yağıyla daha etkiliymiş tabi.Neyse biberiye yağıyla herhangi bir yağı karıştırıp sürdükten sonra strechliyorsunuz.Malum o bölgenin hava almaması gerekiyor.İster gece yap sabah çıkar,ister gündüz yap.Her gün mutlaka uygulayın.İlk hafta belki etki göstermeyebilir hemen ama sonralar etki gösteriyor-muş.Ben bir an önce yağları alıp başlayacağım.He bu arada yağın uçucu olmasına dikkat edin.Öpüldünüz...

Son düzenleme:
bende geldim kızlar aranıza,benimde basenlerim var,evett yaa liposuction yaptıran yokmu???herkes yakıştığını sölüüyo bana ama ben yakıştıramiyorum

bnde varım yaa sevmıyorum bacaklarımı hem basenlerım var hemde kalcalarım

Sende hoş geldin canımm ah ahh acaba o kemikli kalçaları, o gepgeniş basenleri, o kapkalın bacaklarını seven bir kadın var mıdır? Bu zamana kadar felsefem şuydu '' yemeğin salçalısı kadının kalçalısı '' ama yok bu işler boyle yürümüyor etrafta taş gibi hatunları görünce moralim bozuluyor kötü oluyorum.Ben bir zayıflayayım eriteyim şu alt tarafı siz o zaman görüceniizz

Beeeenn Malesefff Beeeenn
Benim basenlerim cok fazla popom cok cıkık değil dışarı ama cok yaygın. Belim ince göğüslerim küçük. Belimden diz kapaklarima kadar olan yer benim kabusum üst bacaklarım da var biraz. Rejime girdim. Platese de gittim kavitasyona da hiç birinden güzel sonuc alamadım cnkü yemeyi seven biriyim sizler neler yaptınızz :84:

Canım bu biberiye yağını bacaklarımın alt kısmına yani baldır ve bileklerime sürüp streclesem ve üzerine dar bir tayt giysem ( strechin cıkmaması icin ) işe yarar mı acaba?

Canım bu biberiye yağını bacaklarımın alt kısmına yani baldır ve bileklerime sürüp streclesem ve üzerine dar bir tayt giysem ( strechin cıkmaması icin ) işe yarar mı acaba?

Canım çıkmamasını istiyosan o strechi yağı sürdüğün yerde üç dört defa döndür ben biraz az yapıştırdım strechi (ki üzerine dar bi tayt giymeme rağmen) sabah birde baktım ki strech kaymış bacağımdan,tayt full yağ olmuş,yataktan bahsetmiyorum bile Ve bu macerada boyle sonlandı.zaten o yağ bana 2 gün dayandı.Ama sadece biberiye sürme tatlım cildin hassassa kötü olur sonra.Soruna geleyim tabiki işe yarar büyük bir sabırla yapmaya devam edersen bence olumlu bir sonuç alırsın.

selam kizlarr yeniler hosgeldiniz :))

esteralla tatlim yoklugumu aratmamisin saol cnms ben gündüz kursdan vakit bulamiom..ama arada göz atiyorum yorumlar harikaa... :))

hergün mutlaka 1 saat yürüyorum ..ama bogazdan hic kisamiom sonuc kilo verilmiyo ( yani yedinmi istersen cama tirman nafile :)) bogazdan kismaya baslios birde yürüyüs birde evde hareketler hobbaaaaa :))

Selam kızlar,ben de geldim aranıza,yaptıklarımdan bahsedeyim,

6 aydır düzenli egzersiz yapıyorum,yürüyüş ve Leslie egzersiz hareketleri,önce 58 kilodan 55e indim,2ay önce

farkettim ki sizler gibi kalça duruyo yüzden ve üstten veriyorum kiloları,

Ölçtüm vücudumu,100-64-86 çıktım,zaten kalçam ben beni bildim bileli basenlerden genişti,

Başladım bacak egzersizlerini artırmaya,tempolu yürüyüş haftada iki kere,ve evde vakit buldukça dvd'den leslie

egzersizleri yaptım yine,bacakları açma kapama hareketi basenler için birebir,

Ve bikaç gün önce ölçtüm tekrar basenimi,98 olmuş,çok sevindim,

Tabi yediklerime dikkat ediyorum,akşam yemeği olarak yoğurt yada meyve yiyorum,zaten sıcakta pek ağır

yemekler yenmiyo,ama kahvaltımdan falan hiç kısmıyorum,

Zaten insan kendini kasınca diyetteyim diye herşey canı istiyo,

Ondan kasmadan her istediğimden azar azar yiyorum,

Ara sıra patates kızartması,çikolata bile yiyorum yani,

Bu plates bana çok saçma geliyodu,öyle yavaş hareketlerle nasıl kilo verilir diyodum kendi kendime ama madem

bölgesel zayıflatıyo denemeye karar verdim,

Ama zor gibi geliyo,yapanlar ne kadar sürede alıştılar acaba? gerçekten etkili mi?
:44:

Son düzenleme:
bölgesel incelmede pilates gerçekten çok etkili diyebilirim,özellikle pilates bandı ve çemberiyle yapılan hareketler kısa sürede sonuç almanızı sağlıyor

Valla arkadaşlar bunun spordan başka yolu yok ben 1.71 boyunda 63 kilo bir genç kızım allahtan çok kilo saklıyorum ama benimde basenlerim vücuduma göre geniş
Benim size tavsiyem eczanelerde diyetisyenlerde ya da spor salonlarında yağın vücuda göre dağılımı tartan nerede kaç kg yağınız olduğunu söyleyen tartılardan ölçüm aldırmanız daha sonra ona göre hareket etmeniz şahsen çok yararını gördüm
Mesela ben basenlerimi kalıtımsal sanırdım fakat her bir bacağımda 4 kilo yağ olduğunu öğrendikten sonra değişti iş
İlk önce doğal olarak üstten vericeksiniz kiloyu bu böyledir önce göğüslerinizz küçülür komplekse girersiniz aynı benim gibi daha sonra beliniz yanlarınız incelir poponuz küçüklmeye başlar alt bacaklar incelir ve en son basen incelir
Ben basenlerimi tam 4 cm inceltmiş durumdayım tek yapacağınız sabretmek ve düzenli bir şekilde kilonuzu vermek yani anlıycağınız basen öyle 5 kiloyla gidecek birşey değil 8 kilo sonrasında büyük farkı göreceksinizdir.
Ayrıcada yaağ ölçümlerinizi yağtırarak düzenlli olarak yağdan incelmeye çalışın çünkü eğer kas kaybederseniz vücudunuz yayvan yağlı selülitli ve çirkin bir görünüme kavuşur. 1kg yağdan kilo vermek 3 kg normal kilo vermeye eş değerdir bunu unutmayın sıkılaşmak ve güzel görünmek için yağdan kilo verin.

arkadaslar bu dukan diyetini uygulayan varmi..cok cabuk etki ediyormus bi arkadas 1 ayda 25 kilo vermis..varmi öle biseyßß

arkadaşlar benimde basenlerim var ne yazık ki tek çözüm spor tempolu yürüyüş ve basen ertime hareketleri ben mesela belediyenin yaptırmış olduğu spor aletlerinden akşamları yapıyorum 5 gün olcak oldukça faydasını görüyorum.yediklerime gelince sadece münkün olduğunca çok yağlı yememeye çalışıyorum.kola cips patates kızartması hambuger falan yok tabi.ama işin sırrı spordaymış basenlerde ki yağların erimesinde ve ben dediğim gibi 5 günde yavaş yavaş faydasını görüyorum.

selam arkadaslar ender saracoğlunun selülit için vermiş oldugu bir tarif vardı ben onu uyguluyorum 1/2 tatlı kaşığı susamyağı, 1/2 kahve kaşığı portakal yağı, 4-5 damla biberiye yağı, 10 damla kekikyağını temiz bir kapta karıştırın.

Sonra bu karışımı hafifçe ısıtın (vücut ısısına yakın olması yeterli).

Selülit olan bölgeye ellerinizle yedirerek sürün ve iyice yedirdikten sonra hafifçe cildi kızartacak şekilde ham ipek keseyle veya kabak lifi gibi bir keseyle sertçe bastırarak en az 10-15 dakika masaj yapın.

Daha sonra yağlı selülitli bölgeyi mutfak streçiyle sarın ve hemen ter atmak için spora veya egzersize gidin.

En az 20 dakika aktif ve terletici hareket yaptıktan sonra banyoda iyice ovalayarak yıkanın.

Eğer zamanınız varsa bu işlemi sabah ve akşam, yoksa sadece günde bir kez yapabilirsiniz.

bende aynı sekilde ısıtma işlemi uyguluyorum ve sıkılasma gördüm acıkcası tempolu yuruyus koşu ve plateslede desteklerseniz etkili olacaktır

kendimi bildim bileli basenliyim ben bel ince göğüsler orta ama basen :84:....kilo versem bile toto basen hemen küçülmüyor ama streç film sarmak aklıma yattı doğrusu denemek lazım :)

slm kızlar ben de aynı dertten muzdaribim, ben yaklaşık üç haftadır diyetle beraber, öyle sıkı bi diyet deil sadece akşamları kaçırmamaya dikkat ediyorum, üç haftadır yine pilates çemberi ile iki hareket yapıyorum sadece üst bacaklar ve basenlerim için,. öncelikle basenlerimi ölçtüğümde 104 cm geliyordu şimdi ise 101 cm:)))ben bunu her akşam 15-20dk ka sadece iki hareket yaparak bu hale geldim:)daha çok hareket etmeyi de unutmuyoruz, masabaşında çalıştığım içinde fazla hareket edemiyorum, akşama kadar ne yapabilirsem...Yine devam etmeye çalışcam bu arada yine yaklaşık bi aydır yediklerime dikkat ettiiğm için 65 kilodan 62 kiloya düştüm:)inş bundan sonra da devam edicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…