- Konu Sahibi seheryelikiz
-
bende geldim kızlar aranıza,benimde basenlerim var,evett yaa liposuction yaptıran yokmu???herkes yakıştığını sölüüyo bana ama ben yakıştıramiyorum
Hoş geldiin canım
bnde varım yaa sevmıyorum bacaklarımı hem basenlerım var hemde kalcalarım
Bayanlar size bir müjdem var!..
Saatlerdir bir topikte takılı kaldıydım tam 40 küsür sayfayı tek tek okudum ve edindiğim bilgilere göre bizim bu basenlerden kurtulmamız pekte zor değilmiş. =)) Evet, sizi daha fazla merakta bırakmıyor ve hemen anlatıyorum.Bildiğiniz gibi biberiye yağı var ve yağları yakma özelliğine sahip.Bu biberiye yağını erimesini istediğiniz herhangi bir bölgenize(göbek,basen,bacaklar,kollar) yedirerek bir güzel sürüyorsunuz.Yalnız biberiye yağı uçucu bir yağ olduğu için başka bir yağla inceltilmesi gerekiyor.Saf zeytinyağı,fındık yağı yada susam yağı.Ama susam yağıyla daha etkiliymiş tabi.Neyse biberiye yağıyla herhangi bir yağı karıştırıp sürdükten sonra strechliyorsunuz.Malum o bölgenin hava almaması gerekiyor.İster gece yap sabah çıkar,ister gündüz yap.Her gün mutlaka uygulayın.İlk hafta belki etki göstermeyebilir hemen ama sonralar etki gösteriyor-muş.Ben bir an önce yağları alıp başlayacağım.He bu arada yağın uçucu olmasına dikkat edin.Öpüldünüz...
Canım bu biberiye yağını bacaklarımın alt kısmına yani baldır ve bileklerime sürüp streclesem ve üzerine dar bir tayt giysem ( strechin cıkmaması icin ) işe yarar mı acaba?
Canım çıkmamasını istiyosan o strechi yağı sürdüğün yerde üç dört defa döndür ben biraz az yapıştırdım strechi (ki üzerine dar bi tayt giymeme rağmen) sabah birde baktım ki strech kaymış bacağımdan,tayt full yağ olmuş,yataktan bahsetmiyorum bileVe bu macerada boyle sonlandı.zaten o yağ bana 2 gün dayandı.Ama sadece biberiye sürme tatlım cildin hassassa kötü olur sonra.Soruna geleyim tabiki işe yarar büyük bir sabırla yapmaya devam edersen bence olumlu bir sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?