" Basenli bayanlar buraya.. "

uzun zamandır birçok şeyi deniyorum kızlar power plate kavitasyon yürüme ama plates bambaşka. 1 haftadır yapıyorum 1 cm incelmişim. yarım saatte yürüyorum 5 dk da kürek çekiyorum yemeklerime de kısmen dikkat ediyorum. ama vücudum acaip oldu daha 1 haftada böyleyse 20 günün sonunda ne olacak bilmiyorum. ama size bir tavsiye ilk 5 seansı üst üste yaptım sonra aklıma kasların ödem toplama ihtimali geldi. power plate eğitmenimi aradım durumu anlattım gün aşırı yap cnm dedi. ve değiştirdikten sonra programı hemen inceldim demekki ödem toplamışım. tabi o boş günde yürüyüşe ara vermedim sadece platese. ama harika bi spor yapın yapın yapın...

selam acaba hergün ayni sporumu yapmak ödeme sebep oluyor,bende 1 gün spor salaonuna gidip bir gün paltes yapmayi planliyordum ,tedirgin oldum simdi,spor salonunda 30 dk yürüyüs ve aletlerle calisiyorum

simdi moda callanectis mis kizlar ama ben hic begenmedim vucutlarini hocanin..erkeksi ücgen bir vucut olmuslar :/

sanirim yürüyüs ve plates en iyisi..

simdi moda callanectis mis kizlar ama ben hic begenmedim vucutlarini hocanin..erkeksi ücgen bir vucut olmuslar :/

bende yürüyüş ve belediyenin yaptırdığı spro parkalrına arkadaşalrla gidiyorum bakacaz ne kadr kilo vermişiz

bende yürüyüş ve belediyenin yaptırdığı spro parkalrına arkadaşalrla gidiyorum bakacaz ne kadr kilo vermişiz

Ben de basenlerimden şikayetçiyim
18 yaşındayım 1.80 boyum var boyum uzun olduğu için çok kötü görünmüyor ama ben incelmesini istiyorum bacaklarım kalın zaten basenleri birazcık inceltebilsem :26:

oyyyyyy kızlar 8 kilo fazlam var önceki severek giydiğim pantolonlarıma sığamıyorum.ilk kez bu kadar kilo aldım.zayıflamam gerek çoook acil olarak.
:2:

:))))
kilo alıyorum basen şişio veriyorum aynı... ben de sendenim

Birisi beni çağırdı galiba......
Kızlar nedir bu basenlerden çektiğimiz? Topik sahibininde dediği gibi kilo veriyorsun ama basen hala yerinde birazcık bile küçüldüğü yok.Ne yapıcam hiç bilmiyorumm Şimdi elma sirkesi+su'yu içmeye başlıycam sabah akşam,sonra evde kendi çapımda egzersizler yapıcam umarım işe yarar artık bende göğüslerimle basenlerimin eşit olmasını istiyorum,giydiğimin üzerime yakışmasını istiyorum

IVET IVET SENI CAGIRDIK :)))) ne yapsak ne etsekte su kilolardan kurtulsak yaa istah kapatan biseyler olsa ..

IVET IVET SENI CAGIRDIK :)))) ne yapsak ne etsekte su kilolardan kurtulsak yaa istah kapatan biseyler olsa ..

Bir de yemek yemeye alışınca insan duramıyor sürekli mutfağı dolaşıp duruyorum illa bir şey yiycem ama şu bir kaç gündür ne zaman açıksam gidip buğdaylı kepekli pisküviden bir kaç tane yiyorum birde sürekli yeşil çay içiyorum.Yeşil çayın tok tutma özelliği var sanırım içtiğim zaman 1-1,5 saat tutabiliyor beni :)

Merabalar. Konu dikkatimi çekti bi bakmak yorumları okumak istedim. Benim basenlerim yok ama sizlere basenlerini eriten bir akrabamdan bahsetmek istedim. Tabiki kilo vermede olduğu gibi bunda da istikrar ve devamlılık cok önemli diye düşünüyorum. Neyse sözü uzatmadan. Sert bir zemine oturup sağ ve sol basenlerimiz üzerine yan dönüyoruz. Yani eziyoruz basenlerimizi. Çok acılı oluyormus ilk zamanlarda ama alışınca ve sürekli yapınca gerçekten işe yarıyor. Basen felan kalmamıştı en son gördüğümde çok şaşırmıştım! Bi deneyin isterseniz.

Ne kadar değişik bir şey ilk defa duyuyorum.Yalnız merak ettiğim şeyler var basenlerimizi yere doğru bastırıyormuyuz yoksa öyle düz duruyormuyuz? Ne kadar zaman da ve ne kadar aralıklarla bunu yaparak kurtuldu akraban basenlerinden? İşe yarıyorsa denemekte fayda var.Paylaştığın için sağ ol canım

sanırım bu bı bakıma kadınların basenlerını kalcalarını duvar koselerıne gecıp ıkı yana vurması gıbı bısı oluyo boyle sonuc elde edenlerı daha önceden duymustum, hatta annem bızım zamanımızda boyle seyler mı vardı, bızde genc kızken duvalara vururduk kendımızı der ama işte bununda bazı eksi yönleride var, kendın gecmıs bı sekılde vurursan morluklar ve doku zedelenmelerı kacınılmazzz

Evet söylediklerinde haklı olabilirsin canım. Ama bunda morarma ya da doku zedelenmesine sebebiyet vericek derecede uç noktalarda bi haraket yok. Sadece oturuyoruz ve basenlerimiz üzerine baskı yapacak şekilde sağa ve sola hareket ediyoruz. Kuvvetimizi basen bölgemize veriyoruz yani. Bunun bir sayısı limiti yok. İstediğiniz kadar yapabilirsiniz. Ama hergün mutlaka yaptığınızda sonuç alabilirsiniz. Ben akrabamı yaklaşık olarak 8 ay felan görmemiştim fakat o basenlerin 8 ayda da gidiceğini hiç düşünmemiştim Siz daha bi azimle yaparsanız daha kısa bir sürede armut tipi vücuttan kurtulabilirsiniz! '' Estrella 39 '' umarım sorularına yanıt almışsındır.

valla bende bisiklet iyi geliyor diye biliyorum ama en hafif ayarda ve günde yarım saatten fazla binmeyin diyordu salondaki hocalar
pilateste baya işe yarar diye düşünüyorum
üç haftadır yürüyorum bende 1 saate yakın falan evde de topla yuvarlanıp duruyorum
sanırım iki santim falan inceldim bide pantolonlarım bollaştı azıcık hadi bakalımmmm

Aldım canım aldım sağolasın bu akşamdan itibaren fırsat buldukça yapıcam zaten sürekli evde olduğuma ... çabucak yok edebilcem basenlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…