tabii yardımcı olurum cnm...
ben daha evveldende yani uzun yıllardır neredeyse tüm sporları yaptım.(okul yıllarımdan itibaren,woleybol,hentbol,aerobis-step,fitnes,yürüyüş vs..) ama tüm bu sporlar kalın olan üst bacağımı ve basenimi iyice kalınlaştırdı.
monti topiğinde okuduysan ben çok uzun yıllar önce verdim zaten fazla kilomu.platese başlarken fazla kilom yoktu.sadece alt bedenimle üst bedenim arasında bariz bir farklılık vardı.üst bedenim olması gerekenden dardı altımda tam tersi.üst 36 beden alt 40 badenhatta bazı markalarda 42 bile olduğu olurdu.son derece sinir bozucu bi durum yani.
ne yaptıysamda olmadı olmadı hep aynı...bel incecik koca bir kalça
2010 kasımda platese bi başladım daha bir gün bile bırakmadım bırakacağımıda sanmıyorum.vücudum acaip şekillendi,çevremdeki herkes farkında..ne kaçam kaldı ne basenim..
elastikleştim,esnek oldu tüm vücudum.eskiden olan bir spor sakatlanmasından dolayı kürek kemiklerim kitlenirdi uzandığımda yada ters hareket yaptığımda o hiç kalmadı.say say bitmez yani yararları..
sabah takip etme imkanınız yoksa akşam açın (tv8'in sitesinden) yapın.çarşamba perşembe gnleri karın kalça ağırlıklı çalışıyor o günleri tavsiye ederim.yapın gerçekten faydasını görürsünüz kıslar...