" Basenli bayanlar buraya.. "

benım arkadasım ole yapıodu popoyu acıtmaktan baska işe yaramıo. ama o tittresimli kemerlerndn alın baya işe yarıo harekte gecıorıo kanları.

titreşimli kemerden aldım ama bende alerji yapıyor 5 dk sonra kaşıntıyla beraber kıpkırmızı oluyor
hiç memnun kalmadım

titreşimli kemerden aldım ama bende alerji yapıyor 5 dk sonra kaşıntıyla beraber kıpkırmızı oluyor
hiç memnun kalmadım

titreşim kemeri yerine sorunlu bölgeni streç filmler varya onla sıkıcana sar ve masaj aletlerı oluo onlardan varsa onu tut 5-10 dkka yada ne bilim ewin içinde atla zpla denendi ve onaylandı

bu basenler yüzünden paltolon almak bile sorun oluyor basenlere göre paltolon alıyorsun bu seferde bacak kısmı bol oluyor çirkin oluyor ne kadar zor basenli olmak

ben pantolon giymeyeli okadar çok olduki... yaz kış etek giyiyorum. Geçenlerde biraz zayıflamış olmanın verdiği hevesle pantolon ve gömlek almaya çıktım. gömlek 38 beden, pantolon 44 beden.. bu basenleri saklamakla geçti ömrüm diyebilirim. alışverişte kesinlikle istediğim şeyleri almıyorum sadece basenlerimi nekadar örter tek ölçüt bu..

Kızlar slm,ben de geldim yalnız değilsiniz.Benim çok abartılı değil ama biraz rahatsızım açıkcası.Kilo alınca direk basenlere gidiyor.Geçen sene lahana yağıyla masaja başlamıştım ama ne giysem kokusu sindi,geçmek bilmedi,ben de bıraktım.Biberiye yağıyla göbek eriten arkadaşlar varmış,acaba basenler için bir de onu mu denesek?Bir de yeşil çay için kızlar.Ben normalde içiyorum ama bazen atlıyorum.Bir ay hiç ara vermeden içmiştim bacaklarımın sıkılaştığını hissetmiştim.Tavsiye ederim.

kızlaaaaaarr benimde basen sorunum var malesef ahahah her akşam düzenli bir buçuk saat yürüyorum merdiven inip çıkıyorum ayy sanki hiç erimiyolar yaaaa deli oluyorum yada ben çok sabırısızımm. eşofman ve etek dışında birşey giyemiyorum bende artık pantalon giymek istiyorummmm

Ahh ahh ergenlik zamanımdan beri basenler kalçalar baş belam üst beden 38 alt beden 40-42. Çok su içerim ekmek yemem yemeği çok az yerim abur cubur da yemem.. Neden veremiyorum anlamıyorum ki.. İstediğim pantolonu giyememek çok kötü bi duygu Spora yazılmayı düşünüyorum bu sıralar. Eylülde düğünüm war o zamana kadar biraz incelmeliyim.

kızlar aynı sorun bendede vardı.ama artık yok.yemin ederim 40 bedenden 36 bedene platesle geldim.gene yaz aldığım ve daralttırdığım kaprilerimi bu yaz tekrardan darlatmaya vardim.terzimde şaşırdı geçen yıl darlattık bunları artık daraltacak yeri kalmadı diye...
platesin dize lastik geçirilerek yapılan kalça ve yerde yada topun üstünde yapılan selülitsavar hareketlerini yapın bana dua edersiniz...

sen kendın mı yaptın canım platesı yoksa spor salonuna mı gıttınnn :44: darısı basımıza dıyım ya, bende gorebılecekmısım yükün üzeirmden kalktıgını acabaaa

süper ya bende istiyorum 36 deil 38 olsam yeter 1 beden küçülsem yeter yani Nasıl hareketler yapıosun günde ne kadar yapıosun biraz bilgi werirmisin? diyette yaptın mı? Yardımcı olurmusun bize de

tabii yardımcı olurum cnm...
ben daha evveldende yani uzun yıllardır neredeyse tüm sporları yaptım.(okul yıllarımdan itibaren,woleybol,hentbol,aerobis-step,fitnes,yürüyüş vs..) ama tüm bu sporlar kalın olan üst bacağımı ve basenimi iyice kalınlaştırdı.
monti topiğinde okuduysan ben çok uzun yıllar önce verdim zaten fazla kilomu.platese başlarken fazla kilom yoktu.sadece alt bedenimle üst bedenim arasında bariz bir farklılık vardı.üst bedenim olması gerekenden dardı altımda tam tersi.üst 36 beden alt 40 badenhatta bazı markalarda 42 bile olduğu olurdu.son derece sinir bozucu bi durum yani.
ne yaptıysamda olmadı olmadı hep aynı...bel incecik koca bir kalça
2010 kasımda platese bi başladım daha bir gün bile bırakmadım bırakacağımıda sanmıyorum.vücudum acaip şekillendi,çevremdeki herkes farkında..ne kaçam kaldı ne basenim..
elastikleştim,esnek oldu tüm vücudum.eskiden olan bir spor sakatlanmasından dolayı kürek kemiklerim kitlenirdi uzandığımda yada ters hareket yaptığımda o hiç kalmadı.say say bitmez yani yararları..

sabah takip etme imkanınız yoksa akşam açın (tv8'in sitesinden) yapın.çarşamba perşembe gnleri karın kalça ağırlıklı çalışıyor o günleri tavsiye ederim.yapın gerçekten faydasını görürsünüz kıslar...

spor salonunda mı, yoksa evde mı basladın canım sen; her gün duzenlı mı yaptın, eger oyleyse ne kadar sıklıkla ne kadar sureyle yaptınn amma cok soru soruyorum kusura bakmaa :26 ama yarama parnak basıyo bu topık her turlu onerıye acıgım bu yuzdennn

bende ebru sallinin selülit savar cdsini tavsiye ederim bütün kalca haraketleri var orda

bu konuyla da ılgılı bı sorum var, plates aletlerıyle mı yapılıyo onun ıcındekı hareketler canım :44: toptur, lastıktır onlarla mı hep hareketler :26:

şimdiden cvplarınız ıcın ıkınıze de tesekkur ederımm

kusura bakma gec gördüm,evet aletlerle yapiliyo,kücük top,büyük top ve lastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…