- 23 Mart 2015
- 5.685
- 11.948
- Konu Sahibi Sade frappe
Ben çok gereksiz bi takıntı yaptığınızı düşünüyorum.
Çünkü aynı boydayız şu an 66 kiloyum aynı sizin gibi incecik belim var ama alt tarafım kalındır.ki siz zaten ideal kilodasiniz.
55 kilo bi kadınin ne kadar kötü durabilir ki baseni?
31 yasima geldim ve bedenimi sevmeyi öğrendim.
Dünyaca ünlü kadınlara bi bakın koca populu basenli kalın bacaklı kadınlar çoğu.
Rihanna,beyonce vs.gibi.
Ayrıca düzenli spor yapmamışsınız ki hiç 3 günlük squatla hayatta bacak falan kalınlaşmaz.
Bacak kalınlaştırmak isteyenler çok ağırlık kaldırıp aylarca çalışıyorlar öyle kalınlaşma oluyor.
Yanı öyle bacağım şişti 3 günde gibi bi durum yok.
Istediğiniz spor egitmenine sorun aynı cevabı alırsınız.
Basendeki yaglanma ömürlük değildir evet illa ki bi tık da olsa kalır ama düzenli egzersiz ve beslenmeyle geçer o görüntü .
Spor yaptınız eridi sonra biraktiniz yine eski haline gelir.
Çünkü aynı boydayız şu an 66 kiloyum aynı sizin gibi incecik belim var ama alt tarafım kalındır.ki siz zaten ideal kilodasiniz.
55 kilo bi kadınin ne kadar kötü durabilir ki baseni?
31 yasima geldim ve bedenimi sevmeyi öğrendim.
Dünyaca ünlü kadınlara bi bakın koca populu basenli kalın bacaklı kadınlar çoğu.
Rihanna,beyonce vs.gibi.
Ayrıca düzenli spor yapmamışsınız ki hiç 3 günlük squatla hayatta bacak falan kalınlaşmaz.
Bacak kalınlaştırmak isteyenler çok ağırlık kaldırıp aylarca çalışıyorlar öyle kalınlaşma oluyor.
Yanı öyle bacağım şişti 3 günde gibi bi durum yok.
Istediğiniz spor egitmenine sorun aynı cevabı alırsınız.
Basendeki yaglanma ömürlük değildir evet illa ki bi tık da olsa kalır ama düzenli egzersiz ve beslenmeyle geçer o görüntü .
Spor yaptınız eridi sonra biraktiniz yine eski haline gelir.