- 26 Şubat 2019
- 4.633
- 6.750
-
- Konu Sahibi Sade frappe
Kalıcı değil. Benim de vardı. Zayıf olmama rağmen. Bacak inceltme hareketleri yaptım birkac ay baya iyi olmuştu. Spor yapıp 3gunde bırakmak yok ama :)
Spor yapıp 3. günü bırakırsanız evet ömürlük kalmaya devam eder.
Sporun hakkını verirseniz, beslenmenize dikkat ederseniz de istediğiniz görünüme kavuşursunuz. Emek olmadan yemek olmuyor.
bolgesel ınatcı yaglar olabılır evet dedıgınız gıbı bolgesel ınceltıcı sporlar ve yag yakımı ıcın ozel beslenme ısınızı gorur bakın dıyet demıyorum yanı kılo vermek degıl yag yakmak meseleHerkese merhabaarkadaşlar benim derdim basen bölgemle. Sporla hiç aram olmadı, birgün yaptıysam 3.günü bıraktım. Yapı itibariyle de çok çabuk kilo alıp veren bir insanım. Boyum 168 kilom da 54-56 arası değişiyor. Normal sartlarda kilom normal fakat lise dönemimden beri (şuanki yaşım 30) basen bölgemde hafif yaglanma var. Çevremdeki insanlar dert edecek bir fiziki gorunuse sahip olmadigimi, hatta bana yakistigini soyleseler de ben bu goruntuyu begenmiyorum. Sıfır basen görüntüsü daha sağlıklı ve bakımlı duruyor bana göre. 48 kiloya düştüğüm zamanlarda bile o bolgemdeki yaglanmada bir eksilme olmadı. Zaten ne zaman kilo versem alt kısımdan ziyade hep üst taraftan verdim. Var mıdır bunun bir hal çaresi, özel bir egzersizi vs? Lipoliz tarzı seyler düşünmüyorum mümkünse doğal yolla olsun istiyorum. Aranızda böyle bir sorundan muzdarip olup ben başardım diyen var mı çok merak ediyorum açıkçası. Cevremdeki kisilerden o bolgelerde olusan yaglarin yerlesmis yaglar oldugu icin erimesinin mümkün olmadigi tarzinda cumleler duyuyorum. Ben de zor oldugunu biliyorum ama belki bir formülü (özel bir egzersizi, diyet programı vs) vardır diye soruyorum. Başaranlar bir el atıversinler lütfen
Ayrıca bilgi vereyim: Bugün itibariyle sulu yemek diyetine başladım. Ekmegi, cipsi, çerezi, şekeri hayatimdan cikardım. Bununla beraber telefonuma yükledigim 60 günlük bir egzersiz programina da başladım. Amacim üst bacak (basen ve uyluk) bölgesini eritmek. Bir de ben de şöyle bir durum var; ne zaman bacak egzersizine baslasam bacaklarim oldugundan daha kalin bir hal almaya basliyor. kaslar calistigi icin tepki olarak şişiyor sanirim ve belki bu gecici bir durumdur ama benim amacim zaten o bolgeyi eritmek oldugundan korkup hemen egzersizi sonlandiriyorum. Bu konuda da bilgi veya tecrübesi olan varsa yardıma beklerim.
Dip not: Bu bölgelerimi kas yapmadan eritmek istiyorum, squat tarzi egzersizler o bolgeleri daha da bir şişiriyor sanki.
Kısmi squat denebilir. Yağ yakma amaçlı yaptım. Bir de yumusamasin diye toplansın diye bazı hareketler var squatta şekil verici. Onlardan yaptım. Gayet iyi oldu. Basenler ve kalça kısmını iyi toparliyor, giydiklerin yakışıyorYaa nasil egzersizler squat tarzi filan mi? Beni cok sisiyor o tarz egzersizler siz de o tazr etkiler yarattı mı yaptığınız egzersizler?
Yürüyüş, çok yürüyüş, daha fazla yürüyüş
Basen masen kalmiyor
Beslenmeye dikkat etmek, çok yememek değil. Doğru besinleri doğru zamanda tüketmek aslında. 1 veya 2 ay iddialı. Bunun geçerli ve standart bir süresi yok. Değişimleri zaten günler geçtikçe fark edeceksiniz.Bir ay veya iki ay dişimi sıkabilirim egzersiz konusunda yeterli olur mu bu süre? Zaten bogazlı bir yapıya sahip degilim
Uff kışın çok zor oluyor bu yürüyüş olayı malesef
Frappe içmeye devam edersen omurluk...
Konuyu ben açtım sandım bir an. Bu kadar benzerlik. Sasirtici.
Ben yemekten kisip tatlıdan kısmayanlardanim. Caresini buldum fakat uygulamiyorum. Yas pastasiz bir diyet bana gore degil. Omur boyu sebze ile beslenemem. Ancak 52 altina dusunce o kisim da gidiyor.
O zaman biz ayri dünyaların insaniyiz.Hahah nickim yaniltmasım, şekere düşkünlüğüm hiç yoktur50nin altına düşsem de tamamen gitmiyor benimkisi ne yazık ki. Bir de insanların "ayy ne kafar zayıfsın" yorumlarını dinlemek de cabası oluyor
Belki de size çok basenli gibi geliyordurHiç çıkıntısız bir görüntü görmek isteyebilirsiniz ama çok hafif de olsa basen bölgesi her zaman biraz daha çıkıntılı olur. Yumuşak ve yayılmış bir görüntüyse evet çirkin olur. Ama kaslı ve sert durması daha sağlıklı ve diri gösterir. O yüzden squat tan kaçmayın bence. Kilo bence normal. 54-52 arası tam ideal olur. YouTube üzerinden sadece basen egzersizleri yapın 1 ayda sıkılaşır basen bölgeniz. Spordan hemen sonra kuru kese ile keseleyin basenlerinizi çok işe yarıyor. Yağlı şekerli gıdalar çok tüketmeyin. Haftada 1 gün ödül olarak yiyin istediğiniz bir şeyi. Bir de yatarken tarçınlı ılık süt için hızlandırıyor süreci. Bunları denemiş biri olarak yazıyorum , ✌( egzersizleri yemek yiyip yapmayın, yemekten önce açken yapın.)
Bir ay veya iki ay dişimi sıkabilirim egzersiz konusunda yeterli olur mu bu süre? Zaten bogazlı bir yapıya sahip degilim