- 26 Şubat 2019
- 4.633
- 6.750
- Konu Sahibi Sade frappe
Herkese merhaba arkadaşlar benim derdim basen bölgemle. Sporla hiç aram olmadı, birgün yaptıysam 3.günü bıraktım. Yapı itibariyle de çok çabuk kilo alıp veren bir insanım. Boyum 168 kilom da 54-56 arası değişiyor. Normal sartlarda kilom normal fakat lise dönemimden beri (şuanki yaşım 30) basen bölgemde hafif yaglanma var. Çevremdeki insanlar dert edecek bir fiziki gorunuse sahip olmadigimi, hatta bana yakistigini soyleseler de ben bu goruntuyu begenmiyorum. Sıfır basen görüntüsü daha sağlıklı ve bakımlı duruyor bana göre. 48 kiloya düştüğüm zamanlarda bile o bolgemdeki yaglanmada bir eksilme olmadı. Zaten ne zaman kilo versem alt kısımdan ziyade hep üst taraftan verdim. Var mıdır bunun bir hal çaresi, özel bir egzersizi vs? Lipoliz tarzı seyler düşünmüyorum mümkünse doğal yolla olsun istiyorum. Aranızda böyle bir sorundan muzdarip olup ben başardım diyen var mı çok merak ediyorum açıkçası. Cevremdeki kisilerden o bolgelerde olusan yaglarin yerlesmis yaglar oldugu icin erimesinin mümkün olmadigi tarzinda cumleler duyuyorum. Ben de zor oldugunu biliyorum ama belki bir formülü (özel bir egzersizi, diyet programı vs) vardır diye soruyorum. Başaranlar bir el atıversinler lütfen
Ayrıca bilgi vereyim: Bugün itibariyle sulu yemek diyetine başladım. Ekmegi, cipsi, çerezi, şekeri hayatimdan cikardım. Bununla beraber telefonuma yükledigim 60 günlük bir egzersiz programina da başladım. Amacim üst bacak (basen ve uyluk) bölgesini eritmek. Bir de ben de şöyle bir durum var; ne zaman bacak egzersizine baslasam bacaklarim oldugundan daha kalin bir hal almaya basliyor. kaslar calistigi icin tepki olarak şişiyor sanirim ve belki bu gecici bir durumdur ama benim amacim zaten o bolgeyi eritmek oldugundan korkup hemen egzersizi sonlandiriyorum. Bu konuda da bilgi veya tecrübesi olan varsa yardıma beklerim.
Dip not: Bu bölgelerimi kas yapmadan eritmek istiyorum, squat tarzi egzersizler o bolgeleri daha da bir şişiriyor sanki.
Ayrıca bilgi vereyim: Bugün itibariyle sulu yemek diyetine başladım. Ekmegi, cipsi, çerezi, şekeri hayatimdan cikardım. Bununla beraber telefonuma yükledigim 60 günlük bir egzersiz programina da başladım. Amacim üst bacak (basen ve uyluk) bölgesini eritmek. Bir de ben de şöyle bir durum var; ne zaman bacak egzersizine baslasam bacaklarim oldugundan daha kalin bir hal almaya basliyor. kaslar calistigi icin tepki olarak şişiyor sanirim ve belki bu gecici bir durumdur ama benim amacim zaten o bolgeyi eritmek oldugundan korkup hemen egzersizi sonlandiriyorum. Bu konuda da bilgi veya tecrübesi olan varsa yardıma beklerim.
Dip not: Bu bölgelerimi kas yapmadan eritmek istiyorum, squat tarzi egzersizler o bolgeleri daha da bir şişiriyor sanki.