basel üniversitesi

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
arkadaslar ben lörrachta kaliyorum baselde üniversiteye gidiyorum.. tanidiklarim az..
ayni üniversitede olup tanismak isteyen varsa bekliyorum

öptümm

Merhaba Zeynep, ben Basele tasinali 2 hafta oldu, Viyana Universitesinde Yüksek lisans tezi yaziyorum, Litaratur icin mecburen basel universitesinin kütüphanesini kullanicam

senin ailen lörachta mi yasiyor? Hangi bölüm okuyorsun? arastirdim burda ögrenci olmayanlara Hörer/In olarak ders dinlemek ders basina 50 frankmis Kütüphane kullanimi icin neler gerekli bilmiyorum bu konuda sana soracaklarim olur aslinda

canimm sana özelden msjda yazdim.. yeni tasindin demek.. eger halen sorun veya yardima ihtiyacin varsa bana yazabilirsin elimden geleni yaparim tatlim :KK70:

canim, kutuphaneye kayit olup litatratur arastirdim dise dokunur bi kac bisey buldum ama oglum daha 1 yasina yeni girdi. gun icinde onunla savasmaktan konsantre olamiyorumki :KK43: neyse oglum kres yasina gelene kadar tez yazma isini dondurdum.

senin okul nasil gidiyor? bu hemserim memeleket nire basligi altindaki konular cok tenha aylar sonra cevap yaziyoruz birbirimize :) :KK43:

Merhabalar

Ben basak..FHNW de molecular life science okuyorum ...yeni geldim sayilir basele, cok yanlizlik cekiyorum ,neyin nerde oldugunuda daha ogrenemedim ...sizlerle gorusmeyi cok isterim...

kendinize iyi bakin...

X