Basel Paylasim Alani(Tanisma)

R

rosa30

Ziyaretçi
:sm_cool: Herkese cok cok selamlar ben bu siteye yeni üye oldum ve cok begendim.Herkese selamlar

merhabalar.İsviçreye ve sana selamlar.Umarım burda iyi vakit geçirirsina.s.

merhabalar bende almanya lörrachdan basel grenzede kaljyorum tanismak üzere byy

slm benimde bir ayagim baselde ben aarauda kaliyorum

:uhm:merhabalar benim dayimin oglu iki yil once oradan biriyle evlendi,1 cocuklari var ve simdi ayriliyolar size soracagim sey orada kalamazmi oturum isvicrede ne kadar zamanda aliniyor lutfen cevap yazarmisiniz:uhm:

:uhm:merhabalar benim dayimin oglu iki yil once oradan biriyle evlendi,1 cocuklari var ve simdi ayriliyolar size soracagim sey orada kalamazmi oturum isvicrede ne kadar zamanda aliniyor lutfen cevap yazarmisiniz:uhm:

ilhan, dayinin kizi olsaydi imkanlari coktu, yollayamazlardi. ama dayi oglu olmasi biraz sakat is. eger c kimligini aldiysa kalir burda -ki c kimliginide 5 sene de veriyorlar.
yapacagi en mantikli sey, esiyle anlasmali olarak ayrilmasi. yani esine " benim burda oturumum saglanana kadar (c ausweiss) anlasmali olarak ayrilalim " desin. Türkiyeye dönmek istemedigini söylesin. en kolay yolu bu olur. yani bir 3 sene de ayri yasalar, dayi oglun gönderilmez artik Türkiyeye.
Burda butür olaylar maalesef cok yasaniyor ilhan.

slm arkadaslar sıteye yenı uye oldum henuz ıcerıgını bılmıyorum:emir_bebek:

adamin cocugu varsa is biter göndemezler dicekki ben cogumdan ayrilmam o zaman kalmasi gerekir

tanışmak istedim bende yeni üyeyim burada canım kendine iyi bak öptüm seni...mail adresi vermek yasaktır!l.com:teytey::1hug::1hug::1hug:

bende yeni üye oldum tanışmak istedim canım bana yazarsan memnun olurum öptüm seni ...:1hug::1hug::1hug:

merhaba canım bende yeni üye oldum tanişmak istedim ...
tanışalım isterim .sitenin içeriklerini bende bilmiyorum belki yardımcı oluruz birbirimize güzelim kendine iyi kak öptüm seni

bende yeni üye oldum tanışmak istedim canım bana yazarsan memnun olurum öptüm seni ....
:1hug::1hug::1hug: kendine iyi bak

hosgeldiniz her ikinizde ben yeni degilim ama icerik hakkinda benim de cok fazla bilgim yok....baselde kaliyorum sizler nerelerdensiniz tanisalim.........burda zaman pek cabuk gecmiyor tanismak iyi olur byyyyyyyy byyyyy

merhaba canim bende yeni uye oldum insallah iyi arkadas oluruz by.

slm herkese nasilsniz bende yeni araniza uye oldum,isvicre baselden katiliyorum,bu sitenin bana yarari olacagini dusundum,bu ara evliyim ve bir kizim var,butun annelere slmlar:nazar:

slmlar yine burda anne olupta bebegi hic acikmayan yemeyen ber anne varmi ve buna cozum bulmus bir anne varmi bu konuda bana yardim etmek isteyen bier anne varmi,varsa bn cok mutlu olurum saygilarimla

X