Selülit Başbelası Selülit...

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

bynuzcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2
1
34
Kızlar meraba ağustos ayında düğünüm var balayına da gitmek istiyorum bikini & mayo ama çoook fazla selilütüm varr normal insanlardakilerden daha fazla fazlaa... Lütfen tecrübeli olan varsa krem ya da bitkisel ürünler kullanmış olan varsa paylaşsın yardım istiyorum...

Bu öyle kolay kolay hemen gececek birsey degil sanirim. Bendede biraz vardi kilo alinca cogaldilar. Kremlerin iyi geldigini düsünüyorum ama sadece kremle olacak birsey degil bu. Hem yedigine ictigine dikkat edeceksin hemde spor yapacaksin.

Spor yapın, basen bölgesini çalıştıracak hareketlere ağırlık verin.
Buna ek olarak kahve telvesi ile masaj yapabilirsiniz.
Melisa yağı da iyi geliyor diye bi yerde okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

bende pek olmadı ama engelledim.yaptığım kürler;
1-kuru türk kahvesi ve limonun suyunu macun kıvamına getir banyo yapmadan önce selülitli bölgeyi bu karışımla kızartana kadar kesele ya da fırçala.
2-tülbentin içine iki avuç çiğ pirinç koy,sıcak su dolu kaseye bu pirinçli tülbenti batır çıkar sık selülitli bölgeye masajla uygula
3-aktardan selülite iyi gelen bitkisel yağlardan al ve karıştır.selülitli bölgeye sür ve elektrik süpürgesinin vakumuyla sadece yukarıya doğru çekerek masaj yap.sakın aşağı sağa sola kaydırarak yapma.yukarı yukarı yap.bunları yapınca azaldıklarını hatta bittiğine yakın kalacağını göreceksin.
bunun yanında spor da yaparsan mükemmel ve kısa vadede sonuç alırsın.fazla kilon varsa önce onlardan kurtul derim ben.ha bir de bol bollll su tüket

Selülitlerimden squat+bol su ve yeşil çay+beslenme düzeni(kola vb gıdaların çıkarılması)+ aa expresso slim selülit kremiyle kurtuldum.

Hepsi bir arada işe yarıyorlar, hele ki beslenme düzeni değiştirmeden ne kadar uğraşsan da geri gelecekler.

Selülitlerim için yeni bir tedaviye başladım doktoruna sonuçları burdan yazıp sizleride bilgilendirmek isterim :)

Selülitlerimden squat+bol su ve yeşil çay+beslenme düzeni(kola vb gıdaların çıkarılması)+ aa expresso slim selülit kremiyle kurtuldum.

Hepsi bir arada işe yarıyorlar, hele ki beslenme düzeni değiştirmeden ne kadar uğraşsan da geri gelecekler.
aynen kilolu olmama rağmen çok selülitim yoktur tuzlu yemem ve çok su içerim. birde şöyle bir örnek vereyim tatile gidicez diye bundan 2 sene önce diyet spor yapıyordum bacaklarım çok düzelmişti yok kadar azdı ama tatilde 5 gün içinde selülitler çıktı alkol gazlı içecek hazır gıdalar ye iç yat bunlar slülitin başlıca sebepleri maalesef

Kızlar meraba ağustos ayında düğünüm var balayına da gitmek istiyorum bikini & mayo ama çoook fazla selilütüm varr normal insanlardakilerden daha fazla fazlaa... Lütfen tecrübeli olan varsa krem ya da bitkisel ürünler kullanmış olan varsa paylaşsın yardım istiyorum...

cnm çok az zamanın kalmış mezoterapiyi dene derim. kaşla göz arasında halledebiliyosun hem boşuna kocakarı ilaçlarıyla vakit kaybetme...:110:

Canım alidya diye bir sıvı var zamanında dar anladığım kadarıyla selülitlere bire bir bende başladım 2. seansım başkası yaptırdı gözümle görmüştüm düzelmeyi düşünürseniz özelden öneride bulunabilirim

Canım alidya diye bir sıvı var zamanında dar anladığım kadarıyla selülitlere bire bir bende başladım 2. seansım başkası yaptırdı gözümle görmüştüm düzelmeyi düşünürseniz özelden öneride bulunabilirim

Alidya'yı bende duydum sonuçlandığında fotoğraf atrmısın arkadaşın yardımcı olabilirmi bende düşünüyorum

canım masaj çok iyi geliyor masaj yaptırabilirsin selülit sabunları var aktarlarda onlardan al lifle iyice masaj yapar gibi kesele biraz olsun faydasını görürsün. susam yağı iyi dediler ama bilemiyorum araştır istersen..

Tuzu kes, bol sıvı tüket, yağı azalt bu arada bir selülit kremi al ki ben Matrigen öneririm. Mümkün mertebe yürüyüş vs. de yaparsan epey ilerleme kaydedersin. Şimdiden tebrikler. :)

bende pek olmadı ama engelledim.yaptığım kürler;
1-kuru türk kahvesi ve limonun suyunu macun kıvamına getir banyo yapmadan önce selülitli bölgeyi bu karışımla kızartana kadar kesele ya da fırçala.
2-tülbentin içine iki avuç çiğ pirinç koy,sıcak su dolu kaseye bu pirinçli tülbenti batır çıkar sık selülitli bölgeye masajla uygula
3-aktardan selülite iyi gelen bitkisel yağlardan al ve karıştır.selülitli bölgeye sür ve elektrik süpürgesinin vakumuyla sadece yukarıya doğru çekerek masaj yap.sakın aşağı sağa sola kaydırarak yapma.yukarı yukarı yap.bunları yapınca azaldıklarını hatta bittiğine yakın kalacağını göreceksin.
bunun yanında spor da yaparsan mükemmel ve kısa vadede sonuç alırsın.fazla kilon varsa önce onlardan kurtul derim ben.ha bir de bol bollll su tüket

vay be azminize hayran kaldım
çünkü ben üşenirim :)

sıze selülitle ilgili cok enteresan tecrubemden bahsedecegım
yaklasık 4 ay onceydı uzun suredır baslamayı dusundugum ama hep erteledıgım ( sağlıklı olmak adına )elma sirkeli su içmeye basladım o zmandan bu zamana ( cok selülitim yoktu ) bacaklarım ınanılmaz pürüzsüz oldu popomdakı goruntu duzeldı ınanılmaz ama gercek ben zayıflamak ıcın de degıl sadece saglıklı olmak ıcın ıcmeye basladım ve gercekten bu sekılde faydasını gordum

sıze selülitle ilgili cok enteresan tecrubemden bahsedecegım
yaklasık 4 ay onceydı uzun suredır baslamayı dusundugum ama hep erteledıgım ( sağlıklı olmak adına )elma sirkeli su içmeye basladım o zmandan bu zamana ( cok selülitim yoktu ) bacaklarım ınanılmaz pürüzsüz oldu popomdakı goruntu duzeldı ınanılmaz ama gercek ben zayıflamak ıcın de degıl sadece saglıklı olmak ıcın ıcmeye basladım ve gercekten bu sekılde faydasını gordum
canım nasıl bir karışım yapıyorsun ölçüleri nedir aç karnına mı tok mu nasıl çok merak ettim iş dönüşü hemen denemem lazım:)

canım nasıl bir karışım yapıyorsun ölçüleri nedir aç karnına mı tok mu nasıl çok merak ettim iş dönüşü hemen denemem lazım:)
ben basladgım zamandan bu zamana sabahları kahvaltıdan sonra yarım lt. lık bı bardagım var ona ıcecegım suyumu koyuyorum daha donra 2 -3 yemek kasıgı elma sırkesını koyup ıcıyorum valla belkı hayatım boyunca bırakamayacagım bı ıcecek oldu cok da severek ıcıyorum gercektende vücuda cok faydalı ama selülite ıyı gelevegı hıc aklıma gelmezdı

Son düzenleme:
ben basladgım zamandan bu zamana sabahları kahvaltıdan sonra yarım lt. lık bı bardagım var ona ıcecegım suyumu koyuyorum daha donra 2 -3 yemek kasıgı elma sırkesını koyup ıcıyorum valla belkı hayatım boyunca bırakamayacagım bı ıcecek oldu cok da severek ıcıyorum gercektende vücuda cok faydalı ama selülite ıyı gelevegı hıc aklıma gelmezdı
çok teşekkür ederim deneyeceğim.. bende yüzüme elma sirkesi ve madem suyunu karıştırıp uygulamıştım herkes yüzümü sormaya başlamıştı ne yapıyorsun aydınlanmış pürüzsüz görüntü diye elma sirkesi cidden çok faydalı..

X