- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Allah size hidayet etsin arkadaşım emin olun bundan sonra size dua edeceğim. hepimizin aslında din dersine ihtiyacı var çünkü biz o dinin sahibine döndürüleceğiz. bizde namaz yok diyorsun namaz Allah a itattir aslında namaz sizde de var ama siz kabul etmemişsiniz. keşke bu kadar nefret ettirilmiş olmasaydınız. inanıyorum ki çevrenizdeki olaylar vs size bu kadar nefret yükledi.aslında çok iyi araştırmış olsaydınız mutlaka bi ışık görürdünüz ve aslında ben ne kadar konuşursam konuşayım kalpler Allah ın elinde o dilediğini doğru yola iletir.bedeniniz nefesiniz hayatınız kısacası her şeyiniz O nun.. en ufak birisi elimizden gidecek olsa yine Allah a yalvarırız lütfen bana bağışla diye. umarım hakikati çok geç olmadan fark edersiniz.Annenizin o iyi yüreğinin hatırı için inşaAllah Allah sizi doğru yola iletir.
O kismi seni ilgilendirmez ki. Ben cok mutluyum. Ben vicdanimla hesaplasiyorum. Kimseye kotulugum dokunmamistir. Benim ailem bana iyi insan olma bilinci verdi cok sukur.
Ben size desem ki umarim beyniniz acilir inancinizdan kurtulursunuz cok terbitesizce olmaz mi?? Ki asla demem kimseye. Siz su an bana terbiyesizlik yaptiniz iste. Hem ailemin hem de benim inanclarima.