- Konu Sahibi menzil5453
-
Kusura bakmayinda Sizde hic birseyden memnun olmuyorsunuz..
Bi kere hedef almissiniz basbakana ak dese kara diyorsunuz neyse..
bence iyi olmus turkce bilmeyen kurt kardeslerimiz var okumak isteyebilir ben memnun oldum..
biz arapça okuyoruz onlarda okusn. bedavaya kuran kurslari . zaman ayirip gittik ve öğrendik. seçim öncesi yapmasa iyi ama sırf oy için gelip benim kitabımi eline alıp gösteriş yapması acayip.
biz arapça okuyoruz onlarda okusn. bedavaya kuran kurslari . zaman ayirip gittik ve öğrendik. seçim öncesi yapmasa iyi ama sırf oy için gelip benim kitabımi eline alıp gösteriş yapması acayip.
arapcasini okuyorsun evet okuyoruz ama anliyormuyuz turkce mealini okuyunca daha iyi anliyoruz degil mi ? oyle dusun..okumak icin okumak baska anlayip okumak baska..
secim oncesi herkes birseyler yapiyor zaten hep basbakaninkiler goze batiyor..
iyi de neden din i karistiriyor ? ekmeleddin veya diğeri böyle şey mi yapıyor? o zaman türkiyede yaşayan diğer ırklar için de çıkarsn . birtek kürtler için neden çıkartıyor ? iyi birşey yapacaksa adam gibi yapsin. oy için yapmasn. o zaman bu ülke için birşeyler yapmış olur.
İsteyen herkese istediği dilde meal basılsın, ben hiç bir mahsur görmüyorum bunda, iyi bir şey hatta. Hep demiyor muyuz? dinimiz anlaşılsın, hem belki o zaman dini suistimal edenleride ayırabiliriz, birilerinin her dediğine "he" demeyiz.
Bilerekmi yazdiniz, bilmiyerekmi yazdiniz bilemiyorum fakat o son cümleyi gayet komik buluyorum
Bilerekmi yazdiniz, bilmiyerekmi yazdiniz bilemiyorum fakat o son cümleyi gayet komik buluyorum
Ekmeleddinde ekmegimizi veriyor ya..
Hersey zamanla olur.. Basbakan dine simdi yonelmis degil biliyorsunuz..
Simdi kurtlere cikardiysa yarin digerlerinede cikarir neden olmasin..
Zaten ne yapsa yaranamiyor adam surekli bir fitne fesatlik bir memnuniyetsizlik ayrimcilik koyma cabalari felan fistan..
Kusura bakmada, adam gerçekten din'i önemli bulsaydi, gidip daha yeni ölmüs 14 yasindaki çoçugu bir topluma yuhlatmazdi, o annenin acisini daha büyütmezdi. O çoçuga terrörist demezdi. Gidip alevilere ateist demezdi, gidip ateistler terorrist demezdi,...
Yani adam hep kendisi ayirstiriyor, insanlari kutuplastiriyorlar, tabiki bunu dile getirecegiz. Ülkesinde gençler ölürken, adam yurtdisindaydi. Ondan sonra sanki kahramanmis gibi geri dönüste havai fisek esliginde uçaktan iniyor. Yani bu adamin yalan dolanlarina, para çalmalarina, mazlumun hakkina girmlerine hiç girmeyecegim daha.
Yani bir seçim için insan dini nasil kullanir? Müslüman olarak buna nasil karsi gelemezsiniz? Adam 12 yildir iktidarda, daha yeni mi aklina gelmis tam seçim zamaninda? Yapmayin ya! Dininize sahip çikin!
Kusura bakmayinda Sizde hic birseyden memnun olmuyorsunuz..
Bi kere hedef almissiniz basbakana ak dese kara diyorsunuz neyse..
bence iyi olmus turkce bilmeyen kurt kardeslerimiz var okumak isteyebilir ben memnun oldum..
Ben Turkum, Turkce konusuyorum. Turkce konusmayan kisi benim kardesim olamaz.
iyi sen olmasanda olur ve sonrada basbakana gidip ayrimcilik yapiyor deme..
basbakan , halki din ve ırk farklılığı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik etmekten hapis yatmışdir.
simdi oy icin ,bazi kesimlere sirin gozukmek icin oynamasina gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?