- Konu Sahibi _MedceziR_
-
BAzi arkadaslar Öyle bi konusuyor ki, sanki 11 sene önce Türkiye güllük gülistanlikti,
hic kimse calmiyordu, masallah hizmet üstüne hizmet ediyordu da ülke AK Parti gelince batti...
Insan gercekten hayret ediyor.
BAzi arkadaslar Öyle bi konusuyor ki, sanki 11 sene önce Türkiye güllük gülistanlikti,
hic kimse calmiyordu, masallah hizmet üstüne hizmet ediyordu da ülke AK Parti gelince batti...
evet hayretlik bi durum gerçekten. o zaman da ekonomi bugünkü gibi yerle yeksandı ama mesela "ekonomi mikemmel, borsa şahane, ithalat ihracat harkülade, iç-dış borç yok" nidaları atmıyorlardı. en azından her şey ortada görünüyordu. zaten koalisyon hükümetleri oldukları için, birbirlerinin açıklarını da önce kendileri deşifre ediyorlardı. bugünkü gibi, açık yerlerini kurtarmak için yasayı-yargıyı kullanmıyorlardı.
''Geçmişte de çalıyorlardı şimdide çalıyorlar'' çalmak çırpmak ne kadar normalleşmiş ülkemizde.
Mahalle hırsızları bile mahalleli tarafından yakalanıp cezalandırılıyor o zaman onlarında suçu yok.
Pes ya gerçekten benim aklım almıyor.
Bu ülke kimlerin elinden alındı kimlerin...bırakırmıyız bi daha chp ye mhp ye..adamlar seçim çalışmalarını bırakıp bu yalan dolanla uğraşıyoBaşka işleri yokki
demek ki çalmak eylemi bizim toplumumuzda, siyasete engaje olmuş ve seçmen tarafından da içselleştirilmiş bir olgu haline gelmiş.
şu düşünce yapısı anlaşılabilir mi:" herkes çalıyor, bari benim oy verdiğim parti çalsın" ya da "çalıyor keratalar ama bak mis gibi duble yol yaptılar"
bu ülkede çalışanların maaşını "başbakanın" verdiğini sanan bir kitle var. :)) sen başbakanı eleştridiğinde harbiden inanarak "maaşını o veriyor" diyen insanlar gördüm.
Kabataşta başörtülu oldugu icin saldırıya uğradığını söyleyen bayan hakkında ne düşünüyorsunuz
yanlız para eritmek, sıfırlamak nasıl kavramlar yaw, tdk ya yeni malzeme çıktı
halbuki haber verselerdi ben yardım ederdim eritmelerine
peygamber efendimiz buyurmuştur ki gözünle gördüğünün yarısına kulağınla duyduğunun hiçbirine inanma...yorumum budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?