• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: Kız ve erkek öğrenci aynı evde olmaz, denetleyeceğiz

ne yani muhafazakar yapınıza erkek-erkeğe kalmak mı ters değil :27: oldu olacak her eve bir kamera koysunlar :47:

ortada bir yurt sorunu var.. rahatsızlarsa öğrencinin sağlığına uygun, yeterli sayıda yurtlar yapsınlar.. kız erkek kalmak isteyen başka yollar da bulur zaten.. kadını ezmek niyetinden başka bir amaç yok bunda

‘Eğitimle ilgili birçok problem’ bulunduğunu söyleyen Erdoğan, özellikle yurtlarla ilgili aksaklıkların altını çizdi. Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini söyleyen Erdoğan, yurt eksikliğinin yol açtığı sıkıntıları sayarken çarpıcı bir örnek verdi ve şöyle dedi:

“Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters.

evet eğitimle alakalı pek çok problemden en önemlisi buydu, ama haremlik selamlık olarak, abiler ablalar eşliğinde bi eve balık istifi tıkışanlar bir problem teşkil etmiyor sanırım:27::27:

ayrıca sizin muhafazakar yapınızda bana ters belki, o nolcak:27::27:

ay ayrıca konun denizli olmasına ayrıca güldüm nedense, benim egede ki kalem böyle olamaz anlamında herhalde
:1:

Son düzenleme:
peki 9 yaşındaki kızla 70 yaşındaki adamın aynı evde, hatta aynı yatakta olması bir sorun teşkil etmiyor mu acaba?
ama bi dk ne münasebet, imam nikahı var, kızın kendi rızası var?!..
pardon! bu mahafazakar demokrat yapımızla birebir örtüşüyordu..

iyi de duruş senin duruşun sayın Erdoğan ,benim duruşum muhafazakar demokrat değil ki:ssz:
ayrıca o gençler,yurt olmadığı için değil,bildiğin sevgilisiyle beraber yaşamak istediği için aynı evde kalıyor..kime ne ki??
isteyen muhafazakar durur; istemeyen de sevgilisiyle "durur"...:):ssz:

Denetleyeceksiniz??...
Bu denetlemek tanımına neler dahil? Hangi yetki ile denetleyeceksiniz? Hangi yasaya dayandıracaksınız bu işlemi?

Başbakanın hayat tarzına kadar girdiğine takılmış herkes ama ben cümlenin girişinde kullandığı bir söz var ya ona takıldım; "eğitimle ilgili bir çok problem bulunduğunu vurgulayan Erdoğan....." bekliyorum eğitimle ilgili sıkıntılar var, farketti sonunda, meb skandalları aldı yürüdü, sınav şabileleri, çalınan sorular vs... üniversite mezunları işsiz, atama beklerken intihar eden öğretmen, herhangi bir ünv. mezun olupta 3-5 kuruşa bilemedin asgari ücrete talip eden işsizler ordusu, 4+4+4 safsatası ki "yanılmışız" dediler... ama ne o konu? kız erkek aynı evde kalmasın?!

İtiraf edin hadi eğitimden gelir sağlayamıyorsunuz di mi? Özelleştirilemiyor da. Sırtınızda yük oldu di mi sürekli kasanızdan para aktarmak... Napacaksınız, sayıyı azaltacaksınız mecccbuuuurr... Nereden başlayacaksınız, tabi ki kadınlardan yine.

Acun değil miydi evliyken başkası ile birlikte olan, özel ev açan, bugün yarın doğuracak di mi?? Ama bu adam size ters düşmez sanırım, muhafazakar yapınıza uygun mu? İmam nikahlı sanırım...

13 yaşındaki kıza tecavüz edildi, tecavüz edenler bir bir sokağa bırakıldı ya da ceza indirimi aldı neden ? e çünkü rızası vardı di mi? hay ben böyle muhafazakar yapıya ne diyeyim bilemiyorum ki..

Hani sen herkesin iktidarıydın?
Hiç kimsenin yaşam tarzına karışmadığını idda eden de sendin, bu sözleri söyleyen de sen? Bu ikiyüzlülük değil mi?
Hepsini geçtim, napacaksın? Evlere baskın mı yapacaksın polislerini alıp... ee sonra alacaksınız kızlı erkekli, kontrole mi? sonra öğrencilerin ailelerine haber, kızın ailesi tut ki çekti vurdu!!!! Bundan da sorumlu olacak mısın?

Allah sizi bildiği gibi yapsın inşAllah...
Çekin elinizi üzerimizden artık.

inanilmaz sacma...Art niyetli bir bakis acisi bence.
Herkezin namusu da, serefi de, kendini ilgilendirir..
Kimin haddine dusmus insanlarin hayat tarzina mudahale etmek..?
Durum buralara kadar geldi mi ya Memlekette..vallahi sasirdim..
Herkez kendini korur sen merak etme Sn.Basbakan...

yahu kadın erkeği öldürsün kökten çözüm, bir o kalsın dağa taşa seslenir hem, kendi sesinin yankısını duyar rahatlar, işte aradığım ileri demokrasi diye :27:

Denetlemeyi nasıl yapacaklar bende merak ettim .

13 sene oldu mezun olalı üniversiteden , şehir dışında okuyordum ve arkadaşlarımız evimize geldiği için sürekli şikayet ediliyorduk komşu teyzeler tarafından .

Ev sahibine ,

Eeeee hani siz iki kıza vermiştiniz evi ? diyorlardı :52:

Sanırım komşulardan gizli ajanlar seçecekler . Gönüllü ispiyon teyzeleri derneği adı altında :9:

Saçma .

Toplumda eğer bir yozlaşma , ahlaki geri gidiş , değer yitimi vs... başladı ise bile , bunun ıslah yolu bu olmadığı gibi , ıslah yolu da yoktur bence , yani varsa da hükümet elinden bu şekilde değildir.

ben de şehir dışında üniversite okudum.evimize erkek arkadaşlarımız gelir giderdi.bir gün bizi ev sahibi aradı,üst kattan şikayet var,apartman toplantısında konuşmuşlar dedi.niye dedik,eve pencereden adam alıyomuşsunuz dedi. biz de dedik ki,pencereden girmesine gerek yok ki kapıdan rahatlıkla giriyolar zaten..:)
bu arada kadının dediği kişi de hırsızmış zaten.evimiz soyulmuştu,hırsız pencereden girmişti.komşu onu görmüş ve düşünün aklına hırsız değil de sevgilimiz gelmiş..
denetlemeyi de bu teyze mantığıyla yapacaklar sanırım:ssz:

'Kimsenin kılık kıyafetine , kimsenin yaşam tarzına müdahale etmiyoruz !' Diyen adama bak hele sen ! Aklınız uçkurunuzda oldugu sürece , kadını köleleştirme , kadına şiddeti yaygınlaştırma , onu erkege kul olarak görme daha neler neler ! Ne hale gelir ilerleyen zaman da kadının hali varın siz düşünün ! Ne İran da ki ne Suudi arabistan daki kadınlardan farkımız kalmayacak ! 'Başbakan istesin karımı , kızımı ona yollarım ' diyenlerin zihniyeti devrede ! Sözde muhafazakar onlar , bizse yoldan çıkmışlar ! Şimdi onlara destek veren kadınlar varsın düşünsünler olacakları ! 10 yaşında ki çocuklarını bir adama 4. Eş olarak verecekler , vermeye mecbur bırakılacaklar! Bütün kadınlar erkek egomanyası altın da ezilen varlık olarak kalacak ! O günlere zemin hazırlıyorlar ! Sonumuz hayır olur inş .! Herkes ileri giderken biz daha ne kadar geriye gidecegiz merak ediyorum !

Ilginç. Konu 4 sayfa olmus bile ve hiç bir hükümet yanlisi konuya bile yaklasmiyor.

Ilginç..

Saçma...Gereksiz... Bi buna el uzatmadıkları kalmıştı.. kızla erkek aynı evde kalamaz diyeceğine git de 13 yaşındaki ufacık kıza tecavüz edenlerii.. tövbe estağfurullah:47:

Son düzenleme:
Senin eğitimde aksaklıklardan anlayışını yesinler.Yine naptı etti muhafazakarlıkla bağdaştırdı. Hehh bir buna karışmamıştın el attın.Acaba şimdi ne itelenecek bize ??
En son türbanla meclise girme konusuyla kıdem tazmınatları bir güzel itelendi ! Emekliler uykuda. Şimdi gündem bu mu ??
Eğitimde aksaklıklar mı demişler ?? Hani noldu 66 aylıklar ?? Neden gündeme getirmiyorsun elinize yüzünüze bulaştırdıgınızı ?? Eğitimin temelinin atıldıgı en onemlı senesini heba eden binlerce bebenin hakkını nasıl ödeyeceksiniz ?? Ama sus pussunuz.Çünkü kendi hırslarınız ve ideolojiniz adına başlattıgınız 444 eğitim sistemi hakkında zerre bilginiz yok !!Geçen yıl başlayanların neredeyse % 80 i uyum sorunu yaşayıp domino taşı gibi düşmeye devam ediyorlar.
Eğitimde aksaklıklar mı demişler ?? Manisanın göbeğinde merkez okullarda öğretmensizlikten 2 aydır boş geçiyor dersler!! Ne demiştiniz ?? Herkes öğretmen olmak zorunda değil gitsin başka iş bulsun...Atayamadıklarınız hanii...Dün onlardan biri yine intihar etti haberiniz var mı ?? 34 oldu bu.34 tane pırıl pırıl öğretmen..Hepsi nur içinde yatsın.Haberiniz yok değil mi? Nerden olsun?? Ama bu aksaklıklar sarmadı dimi sizi ?? Ağzınızdaki muhafazakarlık sakızını hiç çıkartmayın siz.Burdan vurmaya devam..

Back