• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: 'Evlatlarıma helal lokma yedirmedim'

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.868
498
'Evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde'

Seçim mitingleri kapsamında Eskişehir’de halka seslenen Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken ilginç bir dil sürçmesi yaşadı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tekirdağ mitinginde Erdoğan’ı eleştirirken yanlışlıkla Erdoğan’ın annesinin de yolsuzluğa bulaştığını söyleyip, hatasını anladığında özür dilemesini eleştiren Erdoğan, çocukları hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

Bu sırada dili sürçen ve ‘haram’ yerine ‘helal’ kelimesini kullanan Erdoğan “Sen, benim evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde, evlatlarıma da haramdan bahsedecek kalitede de değilsin” dedi.

mynet.com alıntısıdır.

:27: Kılıçdaroğlu'dan el cevap: ''bazen Allah söyletir''.

şimdi izledim ben de :ssz:

:27: Kılıçdaroğlu'dan el cevap: ''bazen Allah söyletir''.

şimdi izledim ben de :ssz:

Karagözle Hacivat gibiler. Yetti artık, siyasetten soğuttu ikisi de insanları. Sükunet sağlansın, gerilim azalsın, pis kirli dış güçler güzel vatanımdan elini eteğini çeksin istiyorum. Gayet olağan istekler bunlar ama bu günlerde gerçekleşmesi ne kadar uzak gözüküyor değil mi :97:

Karagözle Hacivat gibiler. Yetti artık, siyasetten soğuttu ikisi de insanları. Sükunet sağlansın, gerilim azalsın, pis kirli dış güçler güzel vatanımdan elini eteğini çeksin istiyorum. Gayet olağan istekler bunlar ama bu günlerde gerçekleşmesi ne kadar uzak gözüküyor değil mi :97:

bunun gerçekleşmesi için Erdoğan'ın neyin ne oldugunu açığa çıkarması gerekiyor.
ama o açığa çıkarmak yerine il il dolaşıp iftira atıyorlar diyor. iftira demekle aklanmış olmadıgının farkında değil.
ki bir başbakan eğer gerçekten iftiraya uğradıysa bunu ortaya ondan kolay kim çıkarabilir? :ssz:

Ne denir bilmiyorum ki.
Siyaset değil mahalle kavgası... Dil sürçmesiyle gelen dürüstlüğü de cabası.

.........
$BiIvVV6CcAASUiF.jpg

Ayy hiç olur mu kesin konuşurken canlı canlı montaj yapılmıştır yoksa mümkün mü o ne haram yer ne yedirir dimi o ne yapsa iyidir dünyanın 8. Harikası...

birde o kadar miillet alkışlıyor bir ne dediğine dikkat edin :1::1:

tam o cümleden sonra bir alkış koptu zaten. sadece ağzını açması yeter akışlamak için.
bir kadın da cok seviyormuş Erdoğan'ı ağlıyordu. biri de hayranlıktan bayılmış

Senede foxdan izlemişsin benim gibi :ssz: adam bir fenomen napsınlar :27:

evet foxtan izledim :1:
ya bir de mesela Edoğanın mitingine ben de gitmiştim gayet normal çoğunlukta insan toplulugu vardı.
tvlerde ucsuz bucaksız gösteriyor ya te Allahım :27:

Back