- Konu Sahibi dantellidon
-
diyet iyi hoş da tek bir öğünü benim bir günlük yediğim yemeğe eşit mümkün değil midem almaz bu kadar yemeği
zayıfları geçtim kilolular bile bu kadar yiyemez bence yazdıklarınız çok fazla
ya da 3 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 6 7 dilim beyaz ekmek, 9 tane zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 6 tane salam, 3 tane sigara böreği, 4 tane sosis, 1 tabak menemen, 1 tabak patates kızartnması, sınırsız çay
bu nedir yahukilolu bayanlar bunlarımı yiyip kilo alıyor
valla kilo alacağız diye çatlarız ölür gideriz
zayıfları geçtim kilolular bile bu kadar yiyemez bence yazdıklarınız çok fazla
ya da 3 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 6 7 dilim beyaz ekmek, 9 tane zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 6 tane salam, 3 tane sigara böreği, 4 tane sosis, 1 tabak menemen, 1 tabak patates kızartnması, sınırsız çay
bu nedir yahukilolu bayanlar bunlarımı yiyip kilo alıyor
valla kilo alacağız diye çatlarız ölür gideriz
olsun canim bunu da deneyelim ne cikar kidicem de zaten hemen hemen ben bu kadar yiyorum kilo da almaya basladim burdaki yemekler degil insan gibi yurdum yiyecekleri ile ama:)
olsun canim bunu da deneyelim ne cikar kidicem de zaten hemen hemen ben bu kadar yiyorum kilo da almaya basladim burdaki yemekler degil insan gibi yurdum yiyecekleri ile ama:)
dışarda bir kafede kahvaltı menüsü istediğiniz takdirde önünüze bunlar geliyor zaten.şişkosundan zayıfına herkes yiyor bunları yazdıklarım uç şeyler değil.
nohut çorbası
fırında köfte patates patlıcan
pilav veya makarna
kısır
poğaça&börek
irmik tatlısı veya sütlaç
canım bir öğünde bu kadar mı yiyorsunşaka mı
Benim 1 haftalık yiyeceğim gibi
keşke yiyebilsek bu kadar zaten kilo almamamız imkansızlaşır
Ben 2 lokma alsam midem bulanıyo bu kadarını düşünemiyorum
sende ölmüşsün balım ya o kadarda değilbiraz zorla kendini alıştır iki lokmayla olurmu
Bugün dar şeyler giydim uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımla hocalarımla görüştüm pardesüyü bir çıkardım herkes
Çok kilo vermişim balım ben yaa
Ama midem küçüldü artık yiyemiyorum , artık bütün öğünlerime dikkat etmeye çalışıcam
kuzum genişlet mideni tekrar bence dikkat etsen hemencik alırsın sen kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?