• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

ÇAY KAŞIĞI GİBİ ORTALIĞI KARIŞTIRAN İNSANLARIN UNUTTUKLARI BİRŞEY VAR,

ORTAM DURULDUĞU ZAMAN BİR KENARA KONULURLAR !!!

of of kim demişse ağzına sağlık :)

denızemı gdıyosun kızzzzzzzzz.......:24:

evde danalar gibi yatmak istiyorum uzuuuuuuuuuuuuuuuuun saatler hiçbir iş yapmadan,bişe düşünmeden,telefonu kapatıp kızımla kendimi boyama kitaplarına vurmak istiyorummmmmmmmm :)

geçen gün boyama yaparken ben kendimi kaptırmışım kız sıkılmış içeri babasının yanına gitmiş,sonra ikisi gelmiş yanıma hiiiiiiiiiiiiiiiç farkında değilim:) almışım pastel boyayı elime rengarenk boyadım valla strese ve kafa yorgunluğuna birebir :)

evde danalar gibi yatmak istiyorum uzuuuuuuuuuuuuuuuuun saatler hiçbir iş yapmadan,bişe düşünmeden,telefonu kapatıp kızımla kendimi boyama kitaplarına vurmak istiyorummmmmmmmm :)

geçen gün boyama yaparken ben kendimi kaptırmışım kız sıkılmış içeri babasının yanına gitmiş,sonra ikisi gelmiş yanıma hiiiiiiiiiiiiiiiç farkında değilim:) almışım pastel boyayı elime rengarenk boyadım valla strese ve kafa yorgunluğuna birebir :)

coookk komıkksın yaaaaaaaaaaaaaaa:))))))

Allah'ım oruçlarımızı kabul etsin inşallah

akşam

fırında tavuk
3-4 kaşık pirinç pilavı
bol salata
2 bardak bol buzlu ve limonlu kola
ve sayısını hatırlayamadığım kadar suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:))))))))))))))))))))

selammmmmmmmmmmmmmm,

günlüğüme bir selam çakim istedim

sevgili günlüğüm benim yaaaa aman da aman özlermişim valla seni :)

bihtercim şimdi kaç kilo oldun canımm

selam karabiber

anladığım kadarıyla soyanın günlüğüne yazmaya başladın...sayfaları okudukça benimle ilgili bölüme geldin...benim kaçamak saymadığım ama o topikçe kaçamak olarak adlandırılan olaya geldin...benim o topikten ''KENDİ İSTEĞİMLE AYRILIŞ'' durumlarımı okudun ve merak ettin dimi

evet ben sonradan yoluma daha önceden de yaptığım gibi kendi başıma devam ettim ve evet kaçamak yapa yapa bence en merak ettiğin olay bu aslında... yoksa sormazdın kilomu da merak etmezdin diye düşünüyorum

ben şu anda 61,5 kiloyum canım hedefim 65 di ama yaz olması nedeniyle ve sporun hayatımın her anında olması nedeni ile istemeden kilo veriyorum bu aralar

inşallah sende en kısa zamanda istediğin kiloya sağlıkla inersin arkadaşım...amannnnn deyim kaçamak yapmayasın sakın cısssss :)

kilomuzu verdik diye kendimizi koyvermedik tabiki

bu akşam iş çıkışı yürüyüş var :)

spor ayakkabılarımı yanımda getirdim topuklular çıkacak sporlar giyilecek ve 1 saat yürünecek

yürüyüş yolumun bittiği yerde kuzenimin ofisi var uğrar soluklanır orden eve geçerim artık...

evdede durmak yokki ütü var,çamaşır var,yarına yemeğe misafirim var hazırlık var temizlik var

ohhhhhhhhh varda var yaniiiii

:)))))))))))))))) $clip_image001.jpg

heyooooooooooo bu akşam işler güçler akşamı

ya bitiyorum bu diziye,esprilere süperler tek kelime ile tabiri caizse yarılıyorum gülmekten :)

fıdı...fıdı...fıdı...fıdı... :)

akşam yemeğe misafirlerim var menüyü sonra paylaşırım

şimdilik byeeeeeee

hayat bir hayaldir...hayaller güzeldir...
hatta bazen hep söylendiği gibi bu dizide yer alan kişi ve kurumlar hayal ürünüdür gerçekle ilgisi yoktur...

:)

Back
X