İlk Tüp bebek tedavisinde 4 adet yumurtam toplandı ve bir tanesi kaliteli idi transfer oldum tuttu fakat 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktor 2 ay korunmalı ilişki önerdi 2 ay sonra tedaviye başlamadan bir kaç ay kendimiz denemek istiyoruz bu durumda kendiliğinden hamile kalan var mı arkadaşlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Başarısız tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan oldu mu
- Konu Sahibi Gamze8245
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
5 yıl tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım tam vazgeçtiği zaman hamile kaldı geçen yıl da dogal yolla hamile kalıp 3.çocugunu dogurduİlk Tüp bebek tedavisinde 4 adet yumurtam toplandı ve bir tanesi kaliteli idi transfer oldum tuttu fakat 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktor 2 ay korunmalı ilişki önerdi 2 ay sonra tedaviye başlamadan bir kaç ay kendimiz denemek istiyoruz bu durumda kendiliğinden hamile kalan var mı arkadaşlar
Çok şükür çok mutlu oldum senin adınaBen varım canım. Ekim ayında tedavim negatif sonuçlandı Kasım ayında doğal yolla hamile kaldım Rabbimden ümit kesilmez ol der ve olur
Tebrik ederim. Yaş kaçtı acabaBen varım canım. Ekim ayında tedavim negatif sonuçlandı Kasım ayında doğal yolla hamile kaldım Rabbimden ümit kesilmez ol der ve olur
Teşekkür ederim. 35 yaşındayım 10 yıllık evliydim hiç hamilelik oluşmadı bu süreç içerisinde. Sebebsiz infertilite diyordu doktorlar. Eğer deneme yapacaksanız negatif sonuç alırsanız ki inşallah almazsınız mutlaka bir ay bile olsa ara verin. Opu da sağlıksız yumurtalar toplandığı için hamile kalma şansı daha artıyormuş.Tebrik ederim. Yaş kaçtı acaba
- 6 Ocak 2018
- 253
- 290
- 103
- 29
Var kuzenim, tüp bebek yaptırdı 6 aylıkken düşük yaptı ve 1 yıl sonra kendiliğinden doğal yolla hamile kaldı hemde umudu kesmişkenAllahım inşallah bizlerede o duyguyu tattırsın ben tüp bebek tedavisi görüp düşük yada kalbi duran bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan duydum eğer böyle olan varsa bizlere umut verme açısından bizimle paylaşırsa çok sevinirim
- 2 Mart 2021
- 998
- 556
- 53
Merhaba teyzemın komsusu genc bir kişi cocukları olmadıgı için tüp bebek denıyor tedavı göruyor bir türlü olmamıs ardından doğal yolla hamıle kalmıs bu örnek harıcınde benım bır tandııgım var eş faktörlü cocukları olmuyordu tüp bebekle ikizleri oldu ardından 2 yıl sonra doğal yolla 1 cocugu daha oldu gerçekten olmaz diye birsey yok dua edin kalpten istenen hersey kabul olurİlk Tüp bebek tedavisinde 4 adet yumurtam toplandı ve bir tanesi kaliteli idi transfer oldum tuttu fakat 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktor 2 ay korunmalı ilişki önerdi 2 ay sonra tedaviye başlamadan bir kaç ay kendimiz denemek istiyoruz bu durumda kendiliğinden hamile kalan var mı arkadaşlar
- 13 Mart 2021
- 295
- 172
- 23
Bende varim ikizlerim tup bebek ile oldu sonra tekrar denedik olmadi iki ay sonra kendiliginde oldu dogal yola simdi 3 aylik dogdu yaniİlk Tüp bebek tedavisinde 4 adet yumurtam toplandı ve bir tanesi kaliteli idi transfer oldum tuttu fakat 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktor 2 ay korunmalı ilişki önerdi 2 ay sonra tedaviye başlamadan bir kaç ay kendimiz denemek istiyoruz bu durumda kendiliğinden hamile kalan var mı arkadaşlar
Merhaba. Çok şükürr Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Peki tüp bebek yaptırmadaki sorununuz neydi? Nede tüp bebek yaptrdınız? Soruyu sormamdaki amaç doğal yolla hamile kaldığınız için.Ben varım canım. Ekim ayında tedavim negatif sonuçlandı Kasım ayında doğal yolla hamile kaldım Rabbimden ümit kesilmez ol der ve olur
Merhaba maalesef düşük yaptım kucağıma almak nasip olmadı. Sorun pcostu benim. Bahçeci Fulyada Mehmet Reşit Asoğlu doktorumuz. Doğal yolla olma şansının yumurta toplama işleminde tüm yumurtalar toplandığı için sağlıksız yumurta kalmadığından hamile kalma şansının yüksek olduğuymuş şimdi çevremde tedavi olan herkese negatif sonuçtan sonra muhakkak bir ay ara verin diyorum çünkü gerçekten sayımız fazla.Merhaba. Çok şükürr Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Peki tüp bebek yaptırmadaki sorununuz neydi? Nede tüp bebek yaptrdınız? Soruyu sormamdaki amaç doğal yolla hamile kaldığınız için.
Çok üzüldüm. Kısmet diyelim. Hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah hepimiz için. Benm de ilk tüp bebek denememdi malesef testim negatif.Merhaba maalesef düşük yaptım kucağıma almak nasip olmadı. Sorun pcostu benim. Bahçeci Fulyada Mehmet Reşit Asoğlu doktorumuz. Doğal yolla olma şansının yumurta toplama işleminde tüm yumurtalar toplandığı için sağlıksız yumurta kalmadığından hamile kalma şansının yüksek olduğuymuş şimdi çevremde tedavi olan herkese negatif sonuçtan sonra muhakkak bir ay ara verin diyorum çünkü gerçekten sayımız fazla.
İnşallah nefes aldıkça umudumuz hep var olacak inşallah Rabbizm tez zamanda kucaklarımızı doldursun. Düşük yapmış olsam bile şükrediyorum yine de testte ikinci çizgiyi görebildim ve 3 ay bile olsa hamileliği yaşabildim diye. Mucizelerimiz bize en kısa zamanda gelir inşallah.Çok üzüldüm. Kısmet diyelim. Hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah hepimiz için. Benm de ilk tüp bebek denememdi malesef testim negatif.
Acaba iğnelerin etkisi bir dahaki ay devam ettiği için olabilir mi? Opu da etkili olabilir ama tüpten sonra hemen yumurtlama ve regl normale döner mi?Teşekkür ederim. 35 yaşındayım 10 yıllık evliydim hiç hamilelik oluşmadı bu süreç içerisinde. Sebebsiz infertilite diyordu doktorlar. Eğer deneme yapacaksanız negatif sonuç alırsanız ki inşallah almazsınız mutlaka bir ay bile olsa ara verin. Opu da sağlıksız yumurtalar toplandığı için hamile kalma şansı daha artıyormuş.
Aslına bakarsanız doktoruma göre tamamen tesadüfmüş ben çok ikna olmamıştım bu duruma dokuz yılda oluşmamış hamilelik nasıl ertesi ay olur diye baya araştırma yapmıştım bununla ilgili başka bir doktor opuyla ilgili olduğunu söylemişti. İğneler için sadece kullandığın ay etkili daha sonra etkinin kalmadığını düşünüyorum demişti ama bence de etkilidir mutlaka.Acaba iğnelerin etkisi bir dahaki ay devam ettiği için olabilir mi? Opu da etkili olabilir ama tüpten sonra hemen yumurtlama ve regl normale döner mi?
Benim aşılama sonrasındaki bile yumurtalarım adet sırasında çok iriydi ve olması gerekenden çok erken çatladı mesela. Ki gittiğim dr da bunu demişti iğnelern etkisiyle foliküllerin çok iri diye ama tüp bebekte bilemeyeceğim sizin şansınız yaver gitmiş inşallah Allah bize de o haberleri almayı nasip eder.