BAŞARISIZ TÜP BEBEK SONRASI GENETIK TEST

Merhaba ben kendimı tanıtayım bi başarısız aşılama ardından sulu ultrason rahim filmi çekildi temiz çıktı opu oldum 14 yumurta oldu 5i döllendi 2si 1kalite orta kalanlar daha kötü iki kaliteli embriyo donduruldu histerpskopi oldum rahime çizik atıldı Dr şans daha artacağını söyledi 26Nisan transfer oldum rahim kalınlığı 12mm test günüm bugün sonuç koskoca 0.100 moralmen çöktüm bugün görüşmeye gittim sperm DNA hasar testi ve ikimizden genetik test istedi

Biz ikisinide yaptirdik canim temiz cikti ve yeni 3 cu tup bebek denem negatif oldu

cnim geçmiş olsun.ne için genetige bakılıyor ?

Minniem merhaba..
Biz de ilk negatif sunucumuzda kendime ve eşime genetik test yaptırdık sorun çıkmadı.
Sonraki denememizde embriyolarımıza da kromozom testi yaptırdık. Sonraki 3 denememizde toplamda 10 kaliteli embriyo oluştu ama bunların 9unda anomali çıktı. 1 adet sağlıklıyı transfer ettirdik. Bence embriyolarda kromozom taramasını da doktorunuza danışın. Emnriyo kaliteli olsa da anomali olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…