- Konu Sahibi minikdepresif
-
beşiktaşta canım.
benim 3.dietisyenim bu :) ilk 2sinde olmadı başarılı olamadım.
çünkü diyet listeleri kadar motivasyonda önemli.
dehşet pozitif bir bayan.
ilk etapta benimde 15 kg fazlam var onu bir verebilsem gerisi gelir sanırım hevesle birlikte ama şuan tüm umutlarım tükenmiş durumda:çok üzgünüm:
belli zaten sizde öylesiniz yazılarınızı okudum ben sitede yeniyim daha çalışıyorum işten fırsat buldukça giriyorum beşiktaş bana uzak biraz ama işe yarayacaksa şehirdışına bile çıkarım o derece bunalmış durumdayım çalışıyorum ben ancak hafta sonu gidebilirim bu imkan varmı çok yere baktım ctesi bile öğlene kadar var çoğu yerde:sm_confused:
sevgili corel diyetisyenin bilgilerini yazarsan çok sevinirim ilk etapta telefonla bir konuşayım diyorum siz ne dersiniz?bişey daha sorucam tahlil falan istiyormu?orda yapılıyormu?şimdiden çok teşekkür ederim sank bir umut oldunuz bana:dance:c.tesi akşama kadar tatlım
şimdi çıkıyorum akşama gelince bakarım yazdıklarına.
sevgili corel diyetisyenin bilgilerini yazarsan çok sevinirim ilk etapta telefonla bir konuşayım diyorum siz ne dersiniz?bişey daha sorucam tahlil falan istiyormu?orda yapılıyormu?şimdiden çok teşekkür ederim sank bir umut oldunuz bana:dance:
konuşuruz bunu tatlım pazar günü :)
valla dogru dıyon hele bı pazar olsun :)
bende 2 diyetisyene gittim 1 kerede güzellik merkesinde yağ yakma aletleri vardı ona girdimbeşiktaşta canım.
benim 3.dietisyenim bu :) ilk 2sinde olmadı başarılı olamadım.
çünkü diyet listeleri kadar motivasyonda önemli.
dehşet pozitif bir bayan.
56 oldum
şimdi hedefim 50
bu ay sonuna kadar 52 ye düşmeyi hedefliyorum haziran yani :)
artık rejim yok
spor ve dikkatli beslenme
bol bol su var.
akitom Şenizoyyy tosbikim Şeniz
akannehirakannehir nası yani bu resimlerdeki senmisin tembel tospikim inanamıyorum
alıntı yapmadım belki sonra silmek istersin diye
bebeğim maşallah diyorum tek kelimeyle bigün bende öyle bi elbise giyebilcekmiyim acababoshayallersmile benim sorunum basen ve bacak ya naparsam yapim eriomu gıcık şeyler
babalarının malı sanki:umursamaz:
bende 2 diyetisyene gittim 1 kerede güzellik merkesinde yağ yakma aletleri vardı ona girdim
ayyy yapmadıım kalmadı
lmaz:
işte bi spor yapamıyorum ben senden daha tembelim bilmiyorumkismile
bi alışabilsem şu sporaü
bebeğim nescafeyi çok içince su tutmuyomu ben bayılırım nescafeye
2 si bir arada içiyorum yada sütlü kahve tatlandırıcıyla ama içten içe pişman oluyorum sanki diyeti bozmuşum gibi geliobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?