Başardım, tekrar başaracağım!

deadandlovely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
65
107
93
Universite 2. Sinifa kadar hep tombik bir kizdim. Tum lise yillarim kilolu gecti. Universiteye basladigim yil da pek onemsememistim. Kendimi normal buluyodum. 1. Sinifin yaz tatilinde kendime geldim ve yediklerime dikkat ederek ve yuruyusle 75 kilodan 60 kiloya kadar dustum.

Nisanlanana kadar da 63-65 araliginda geziyodum. Herkes evlilik telasinda kilo verirken ben aksine aldim ve 70 kiloyla evlendim ve ayni kiloyla hamile kaldim. 83 ile doguma girdim. Dogum yapali 1 sene oldu 77-75 arasindaydim.

Mart ayi itibariyle diyete basladim ve cok sukur simdilik 5.5 kg verdim.

Baslangic tarihi:27.02.2017
Baslangic kilosu: 77 kg
Guncel kilo: 71.5 kg
1 mayis hedef: 67 kg
1 haziran hedef: 63 kg

Son düzenleme:
Spor olarak Leslie, yuruyus ve aklima esen hareketleri yapiyorum. Leslie genelde 3 mil yapiyorum. Ufaklik izin verirse 4-5 mile tamamlamaya calisiyorum. Kardiyo icin leslie cok iyi geliyo.

Havalar isinmaya basladigi icin disardaki yuruyuslerimi de arttiricam.

Nette bolgesel hareketleri incelerken yan makas hareketini gordum. Basenler ve kalca icin faydali bir hareketmis. 1 ay boyunca, gun icinde yapabildigim kadar setler halinde bu hareketi yapicam. Mesela bugun icin 30×8 set yaptim. Ayrica karin icin callaneticste gordugum karin egzersizlerini yapmaya basladim. Bakalim 1 ay icinde ne gibi fark olacak.

Yarin bir tablo olusturarak gunun analizini yapicam. Spor, kilo, hedef vs. Ayrica ben hergun tartiliyorum. Her ne kadar haftada 1 tartilin denilse de hergun tartilmak beni motive ediyor.

Merhaba canimmm kolay gelsin

Kahvalti:
1 has. yumurta
1kk peynir
3 zeytin
Azcik pekmez,cokokrem
1 dilim cavdar ekmegi

Ogle
1 kase tarhana corbasi
1 kase kısır

Aksam
1 tabak yesil mercimek
Salata
1/2 dilim kepek ekmegi

Kacamaklar
Dondurma
Kurabiye

Bu sabah da tartildim ve 3 gundur ayni kiloda sabit kalinca bugunu tatil gunu ilan ettim. Canim ne isterse yicem dedim ama vucut az yemeye alisinca karnim da pek acikmadi. Ama gittim markete aldim abur cubur yedim.

Metabolizmayi sasirtalim derken aldik sekeri karbonhidrati ama umarim ise yarar. Yarin diyetime kaldigim yerden devam edicem. Bakalim tarti tekrar eksileri gostericek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…