- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Teşekkür ederim :))Tebrikler Hippo .
Kadın isterse herseyı yapar yeter ki TAAK etsin :))
Teşekkür ederim ♤♡♤♡Kuzum benim ne güzel kilolar vermişsin, 2 çocuklu çıtır anne seni tebrik ediyorum
50 iple başladım cnm.. ama 80leri görünce ipe başladım.. önceki ağırlığımla bileklerim zarar görebilirdiTebrik ederim.
Ipi kaç dk anladınız acaba ve her gün mu
Canım benim teşekkür ederim.. senin de başarı hikayeni heyecanla bekliyorum az kaldıKuzummmmm benim zayiflama vesilelerimden birisi sensin biliyosun dimi :) basarinla örnek oldun hep.Kocaman tebrik ediyorummmm
Hatırlamaz mıyım esra ♡♡♡ nerdeyse yeniyordun beni .. inş cnm.. biz artık diyet kardeşiyizCanim hippo ya kizdan sonra sen ve miu ile başlamıştım hatta hangimiz önce varacak hedefe falan diye konuşuyorduk benim emme işleri sıkıntıya girince ara verdim derken yine bulduk ha birbirimizi ben kilo lari vermeden biryere gitme canim lütfen belki 65 olursun
Teşekkür ederim canım ♡♡♡Canım hippom azmine hayranim seninle gurur duyuyorum gerçekten harikasin
Çok teşekkür ederim gülbem.. bende seni gerçekten çok sevdim.. doğumdan sonra sende bu kilolara geleceksin inanıyorum :))Ben güZel olmuş hippom sen çok istikrarlı davrandın hakediyorsun Böyle bir yazıyı umarım hep fit sağlıklı bir anne olursun
Seninle güzel bir bağ kurduk koparmasın Rabbim o bağı
Teşekkür ederim canım.. inşallah korumayı da başarırım.. konuyu açma sebebim nasıl zorluklarla verdiğimi unutmamakemziren anne olarak çok güzel bir motivasyon kaynağı oldunuz, tebrik ediyorum sağlıklı yıllar diliyorum, darısı başıma :)
inşalalh kuzum hayırlıca bir Doğum yapayım sonra buralarda olurum inşÇok teşekkür ederim gülbem.. bende seni gerçekten çok sevdim.. doğumdan sonra sende bu kilolara geleceksin inanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?