adı ne canım? Bir de fiyatı nedir?
Ne kadar sürede aldınbu kiloyu?
Yazarsan sevinirim senin yerinde olmak isterdim :)
canım evet bu mamayı içenler karaciğer enzimlerine baktırmalı normalse içmeli
bende kakoğlu olandan süte karıştırıp1 küp içtim ama yine kilo almadım dahada zararı olur diye içmiyorum
canım bi sürü marka ve çeşit var. benim kullandığım universal marka gain fast diye bir ürün. kilo aldırıcı. fiyatlar markalara ve ürünün kilosuna göre değişiyor. benim aldığım ürün 1kg'lığı 60tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.kadıköyde bir eczaneden almıştım. daha büyükleri de var onlar daha avantajlı oluyor. günde 1-2 ölçek içersen 1kg 1 ay gidiyor aşağı yukarı. ben günde 1 ölçek içtim hep, bi zararı olur diye korkumdan=) herhangi bi problem yaşamadım ama önceki msjımda da dediğim gibi öncelikli olarak doktora gidip gerekli testleri yaptırmak lazım.kan testlerin falan herşeyin normalse ve yine de hiç bir şekilde kilo alamıyosan kullan.
doktor verdi bana b.. ile baslıyor.Baska kllanmym diyorum.
Kızlar prakten ben de fazla işe yaramadı yaa :S
canım bi kutuyu ne kadar sürede içtin, düzenli kullandın mı? bi kutu dediğin ne kadarlıktı?bazı markalar daha geç aldırmaya başlıyor diye biliyorum. farklı bir ürünle devam etseydin başlamışken keşke. ben bu içeceklerin düzenli kullanımla kesinlikle kilo aldırabileceğine inanıyorum. vücuda yüklediği kalori falan inanılmaz yüksek. zaten bu yüzden de uzun süre kullanımı zararlı. kutuların üstünde yazıyor zaten bi ölçekte ne kadar kalori alınabileceği. doğru markalar kullanılmalı tabi, bazıları tamamen ticari ürünler olabiliyor.
ben iştah açıcı bitkisel bi ürünle bi bucuk ayda 41 kilodan 52 ye cıktım. ürün zaten muhakkak internette karşılaştığınız bir üründür. şimdi 49 a düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?