elbisemi aldım her zamanki gibi eve getiremedim çünkü terzide...yandan 1er cm daralcak ama umudum olduğu için pay bıraktırdım.2 ay içinde kilo alırım diye..
inş. alırsın bu kıyafet konusu çok sıkıntı bişey bulamıyosun üzerine ne yapıyosun şuanda başladınmı bişeylere...
pr...n ve balık yağı hapı kullanıyorum bide kendiml zorluyorum biraz..ben iştah açan bişey kullanmadan alamam.çnk çok az yemek yiyorum o zmn.hemşireyim ben ve hastanemizdeki dr bile bana pr..ni önerdi.bili3orum yiyip almak en güzeli ama ilaçsız onuda yemiyorum.böyle en azından adam akıllı beslenebiliyorum
moralim çok bozukben kilo almaya çalışırken daha çok zayıfaladım 50 kilodan 46 kiloya düşmüşüm :2:
o nasıl oldu canım? stres mi yaptın ?
yoo stres pek yapmıyorum evde çok fazlada hareketli değilim normal bi şekilde yemekte yiyorum ama nedense zayfldm
Allah Allah hiç hasta fln olmadın dimi yani grip bile kilo verdiriyo çünkü insana
evet internetten. sahibinden.com da ahmet yıldırım die ara :):) ürünü incelediktan sonra istediğin yerden alırsın
ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordumartık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana
canım ben 1 ayda 7 kilo aldım..allah ahmet yıldırımdan razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?