Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

evet çok uyku yapıyor ilk başta ama zamanla alışıyorsun.en fazla 3-4 gün sürüyor..dikkatinide toparlayamıyorsun içince birkaç gün.

elbisemi aldım her zamanki gibi eve getiremedim çünkü terzide...yandan 1er cm daralcak ama umudum olduğu için pay bıraktırdım.2 ay içinde kilo alırım diye..

elbisemi aldım her zamanki gibi eve getiremedim çünkü terzide...yandan 1er cm daralcak ama umudum olduğu için pay bıraktırdım.2 ay içinde kilo alırım diye..

inş. alırsın bu kıyafet konusu çok sıkıntı bişey bulamıyosun üzerine ne yapıyosun şuanda başladınmı bişeylere...

mrb bende yenı üye oldum buraya bende kılo alamayanlardandım ama şimdi yavas yavas almaya basladım.boyum 1.56 ve bıkac yıl öncesinde 39 ve 40 arası gidip gelıordum hep sabıttim. simdi ise 43.5 kıloyum ve dahada almayı istiyorum ve alacağıma da inanıyorum.bence işe spor yapmakla baslayın spor kilo verdırır düşüncesinden vazgecin ben hergün yapmaya calısıorum önce yürüyüyüş sonra aletlerle spor yapıorum ama tabi bunu tok karna yapmayın ve besleyıcı seyler yiyin vitamin deposu yiycekler özellikle spordan gelince gün boyu yediğim kuruüzüm var cekirdekleri büyük özellikle gögüs büyütmeyede yarıyormus sanırım cekırdek aslında o yüzden baslamıstım buna neyse portakal suyu nar havuc suyu mutlaka tüketin ve aklınıza gelenıbılecek her türlü kuruyemiş yiyin bunlar sadce bi örnek tabı sağlıklı beslenın sadce .sporla kaslar harekete gecıor bıde şınav cekmeye başlıcam o da gögüs büyütüormus dıye duydum onu yapmıordum.yavas yavas ama sağlıklı ve denegeli kilo alın derim haplardan vazgecın

inş. alırsın bu kıyafet konusu çok sıkıntı bişey bulamıyosun üzerine ne yapıyosun şuanda başladınmı bişeylere...

pr...n ve balık yağı hapı kullanıyorum bide kendiml zorluyorum biraz..ben iştah açan bişey kullanmadan alamam.çnk çok az yemek yiyorum o zmn.hemşireyim ben ve hastanemizdeki dr bile bana pr..ni önerdi.bili3orum yiyip almak en güzeli ama ilaçsız onuda yemiyorum.böyle en azından adam akıllı beslenebiliyorum

bu arada gozdeatiden yazmışım cevabı ablamın üyeliği açık kalmış..cansu_mrt olcaktı o

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana

ben eskiden 5 kilo alıp 7 kilo verirdim. hani kilolu insanlar zayıflayıp daha fazlasını verirler ya bende de tam tersiydi, boyum 181 kilom 53 tü ilk başta. sonra 61 kilo oldum vucuduma şekil geldi derken 50 kiloya düştüm. sabahları kalktığım zaman karnım içeri girmiş şekilde uyanıyordum. ama artık kilomu sabitlemeyi başardım.

sabah çok iyi bir kahvaltı (istisnasız olmak zorunda kahvaltı çünkü günün en önemli enerji kaynağı, eğer kahvaltı yapmazsanız vucut kahvaltıdan değil sizden enerjiyi alacak bu da daha fazla zayıflamanıza yol açacak!

yatmadan hemen önce yemek yemeyin derim çünkü bu reflü olmanıza neden olabilir. benim başıma geldiği için biliyorum. ama yatmadan 2 saat önce yerseniz ve midenizin yediklerinizi sindirmesine izin verirseniz uykunuzda tüm o yedikleriniz depolanır (yani kilo alırsınızz)

yerken oturmamaya da dikkat edin, akşam yemeğinden önce yada günün herhangi bir saatinde hafif egzersizlerle alacağınız kiloları selülite dönüştürmeyi engellemiş olursunuz. hem kilolu hem de güzel bir vücuda sahip olursunuz

Her öğün yemeye çalışın ama doyduğunuzu hissettikten sonra kendinizi zorlamayın derim hem kendiniz hem de midenizi dinleyin hafiften gene midenizi bozmak istemezsiniz. =)

kilo alıcam diye kendinize eziyet etmeyin kendinize dikkat edin =) hepinize kolay gelsin =)

moralim çok bozuk ben kilo almaya çalışırken daha çok zayıfaladım 50 kilodan 46 kiloya düşmüşüm :2:

nasıl kilo aldınız bende cok zayıfım almak istiyorum

ohhhh 47 kiloyum artık, pizzahut sınırsız pizza sağolsun
artık midem bulanıyo ama hep yicem, tekrar öyle zayıflamak istemiyorum

23 yasındayım ve yıllardır hep 38 - 41 arasında gidip geldim. Kilo almak için denemediğim yol kalmamıştı.
İlaçlar, alerjii surupları, dışardan besin maddeleri, karışımlar vs. en sonunda bu iş böyle olmaz deyip, diyetisyene başladım. İlk randevumden bugune 3 ay geçti ve suan da 47 kiloyum :) asla olacagını inanmamıştım ama oldu resmen bambaska oldum yuzum vucudum, eksik olan herseye sahibim artık . Gerçi tum pantolon ve eteklerimi yenilemem gerekiyor şimdi ama napalım olsun

Ama en cok sevindiğim nokta, sağlıklı bir sekilde kilo aldım, yag'a değil kas'a dönüştürdüm aldıklarımı, birden cok cok alıp vucudumu yag pompalamadık, kontrollere devam ediyorum bakalım 3 kilo fln daha alsam yetecek

Bende gittim diyetisyene ama verdiği kadar yiyemedim.fazla geldi bana.birde günün 2 öğününü mecburen dışarda yiyorum o zmnda dediklerini her zaman uygulayamıyordum.o yüzdende hiç kilo alamamıştm

24 yaşındayım ve geçen yıla kadar 160 boyuma 39 kiloyu bile gördüm. en fazla alabildiğim 42 olmuştu o da diyetisyen kontrolüyle.protein tozları, balık yağları, iksirler, efendim haplar vitaminler hiç fayda vermiyordu. en son bi arkadaşım 1 ayda 6-7 kilo alabileceğimi söyledi. ağzım ayrık hemen ilacın adını istedim. sakın ola hemn sevinip kilo alcam die bu ilac ne diyerek sarılmayın. bi dinleyin. efendim ben dururmuyum fırladım eczaneye. kadına bu ilacı istiorum deyince ne için dedi, öle kilo için dedim hayır veremem dedi, bu çok sakıncalı dr vermeden olmaz dedi ben üzülerek cıktım.ama anladım başka yolu yok yalan söyleyecektim. başka bir ecz gittim dedim doktor verdi alerjim için dedim. aldım ilacı. arkadasım cok içme yarım yarım al dedi bende o sekilde günde yarım yarım aldım ama bu bile beni deli gibi yemek yemeye itti. kaldırıp su almaya erinen bir bünye gece kızartmalar yapıyor, ardı ardına 3-4 kase sütlaç yiyor doymuyor.karnımın ciddi anlamda patlama derecesine geldiğini gördüm yaşadım.yemekten spazm gecriodum o derece.ama bir yandanda yemesen bile şişirio bu ilaç nasıl.1 haftada 3 kilo ve 15 günde 9 kilo aldım.herkes şok oldu şaşırdı ne kadar güzelleştin filan diolar. nese ben ilacı kesince 2 ay sonra yeniden kilo vermeye başladım.bu ilacı bi anda bırakmıcakmıssın dedi arkadas az az bıraktım yine. 3 ay geçti biraz daha kullandım ama 1 tablet topu topu bu defa anlatamicağım kadar şiştim.surat oldu ay dede, yağlar karında birikti.güzel oldun dienler dedi hemen ver bu kiloları.yüzümde çıkan sivilceleri tarif edemem.şuan 6 ay olmasına rağmen bırakalı hala yüzümle dertteyim ellerimle mahfettim kendimi.evet kilom istediğim gibi ama ya yüzüm?onu bıraktım bir daha da kullanmam.ama pr..e devam ediorum acaip iştah açıyor.doktor vermişti bunu.tavsiye ederim.diğeri üstelik hem geçici hemde şişlik vererek aldırıyor kiloyu.su toplatıyor yani vücutta.aşırı mı aşırı zararlı.ilk aşamalar çok güzel ama sonrası?ayrıca böbrek ve karacğer için ileride sorun yaşatıyormuş umarm yaşamamkilom yerine geldi ama bu sorunları yaşamaktansa zayıf olmayı tercih ederim.biliorum demek kolay ama doktor harici kilo aldırıcı şeyler denemeyin.aksi takdirde bir yerinizi onarırken diğer yerinizi çökertmeniz mümkün.üstelik kalıcı kilolarda değil bu yollarla alınan kilolar.en doğrusu diyetisyen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…