• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

eloss35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
284
39
98
Kızlar şu şu sayedee şu kadar kilo aldımm diyenlerr buyursunlaarrr hem bizde faydalanmış olururz etkili olan yöntemlerdeen kaydirigubbakcemile5

ben doktora gittim. iştah açıcı ilaçlar ve beslenme programı uygulandı. bol bol yiyin arkadaşlar. hatta yiyip yatın başka türlü olmuyor. sevgilim delirdi zayıflığımdan şimdi daha iyiyim artık çok şükür kaydirigubbakcemile3

ben iştah açıcı bitkisel bi ürünle bi bucuk ayda 41 kilodan 52 ye cıktım. ürün zaten muhakkak internette karşılaştığınız bir üründür. şimdi 49 a düştüm

Bende o malum uyku yapan şurupla 7 kilo almıştım ama şimdi stresten,sıcaklardn 4 gndür yemek yiyemiyorum 1.5 kilo verdimm çok ihtiyacım var deneymlerinize bekliyorum paylaşanlarada tşkkrler :)

cnm giremedim nete ilgilenemedim kusura bakma. sakın w ile başlayanı almaa. ben aldım olduğu gibi duruyo, içilmiyo çok iğrenç kokuyo. bnm dediğim b....a die bi şey. dikkat et, sahte alma.

teşekkürler canım buldum onu da,yalnız benim 15 aylık bebeğim var emziriyorum şu anda kullanamam heralde ilacı...

ben sporcu içeceği kullanıyorum, 47-48 di standart kilom. 52.5 çıktım bugun tartıda. 1 ay falan oldu baslayalı. bende boy da oldugu için görüntümde pek göze batan bi fark yoktu ama bugun 52.5 görünce şoka girdim resmen. yalnız dikkat edilmesi gereken bi nokta var, karaciğerinde rahatszlığı olanlar kullnmamalı. bu tozlar sayesinde günlük ihtiyacımızın çok üstünde karbonhidrat,protein vs almış oluyouz bu da özellikle karaciğeri yoruyor diye biliyorum (forumlarda okuduğum bilgidir,dr değilim) yani bence son çare olarak düşünülmeli. ben hiçbr şekilde kilo almadım, kilo alıcam diye bisürü şey yemekten midemi mahvettim. hormon testi, guatr fln herseyime bakıldı, herhangi bi sağlık problemine bağlı da değilmiş zayıflığım. o yüzden başladım. istediğim kiloya ulaşınca da bırakıp normal yollardan kilomu muhafaza etmeyi planlıyorum. karaciğerim sağlam çok şükür ama fazla yüklenmenin de alemi yok sonuçta=)

adı ne canım? Bir de fiyatı nedir?
Ne kadar sürede aldınbu kiloyu?
Yazarsan sevinirim senin yerinde olmak isterdim :)

ben sporcu içeceği kullanıyorum, 47-48 di standart kilom. 52.5 çıktım bugun tartıda. 1 ay falan oldu baslayalı. bende boy da oldugu için görüntümde pek göze batan bi fark yoktu ama bugun 52.5 görünce şoka girdim resmen. yalnız dikkat edilmesi gereken bi nokta var, karaciğerinde rahatszlığı olanlar kullnmamalı. bu tozlar sayesinde günlük ihtiyacımızın çok üstünde karbonhidrat,protein vs almış oluyouz bu da özellikle karaciğeri yoruyor diye biliyorum (forumlarda okuduğum bilgidir,dr değilim) yani bence son çare olarak düşünülmeli. ben hiçbr şekilde kilo almadım, kilo alıcam diye bisürü şey yemekten midemi mahvettim. hormon testi, guatr fln herseyime bakıldı, herhangi bi sağlık problemine bağlı da değilmiş zayıflığım. o yüzden başladım. istediğim kiloya ulaşınca da bırakıp normal yollardan kilomu muhafaza etmeyi planlıyorum. karaciğerim sağlam çok şükür ama fazla yüklenmenin de alemi yok sonuçta=)

canım evet bu mamayı içenler karaciğer enzimlerine baktırmalı normalse içmeli
bende kakoğlu olandan süte karıştırıp1 küp içtim ama yine kilo almadım dahada zararı olur diye içmiyorum

Kızlar internet üzerinden alışverş yapmam problrmli o yzden aramadım ilacı ynede tskkr ederm :)
ben apikobal b vitaaminleri hapına başladım bakalım 2 gün oldu kullannan varmı merak ettim. been size gelişmeleri bildiririmm

Back