Çok mu önemli ne dedikleri.Bişey diyenle konuşmayın zaten.Çok güzel fiat verdiler bende devrettim kendi çocuğumun bana ihtiyacı vardı bende iyi fiat bulduö ve kaçırmak istemedim dersiniz.Ne konuşabılırler ki?Hangisi zor gununuzde yanınızdayfı?Kısmet degılmış.Hanımlar uzun zamandır yazmıyordum beni belki hatirlarsiniz. Eşim vefat edince anaokulu açmıştım. Yaklaşık 8 ay olmuştu. Ve bugün okulu devrettim ben beceremedimKendimi çok kötü hissediyorum. O kadar bunaldim ki. Veliler ...En basiti ni söylüyorum çocuğum 5 kilo verdi bunun.hesabini ver diyenden tut,çocukların hasta olmazsa ayın 15 inde veriririm aidatını diyen,burası Milli Eğitime bağlı ise niye aidat veriyorum gibi En son söyle bir şikayetle karşılaştım kızartın kaldıramıyorum dedim sınıf kapıları neden dışarı doğru açılıyormuş. Müfettiş bu şekilde rapor yazıyor ve ruhsatım bu şartlar altında verildi desem de .. Ne zormus bir anaokulu müdürü arkadaşım dedi ki bir ateşten almışsın kendini bir ateşe atmissin.Aynen öyle oldu psikolojim yerle bir oldu. Geçen üç bey velim akşamın 6 sında geldiler. Neden yemek listesinde olmayan seyelr veriyorsunuz yada yazılanı veriyrosunuz.Ne gibi dedidedim çocuğum ekmek yemiş ama börek vardı o gün dedi. Kamera kaydını actim bakın börek yiyor dedim.Vel hasılı kelam herkes şimdi ne diyecek bana beceremedi degil mi.En çok üzüldüğüm konu bu . Akşam olunca çocuğuma ilgilenemiyorum kafam doluyordu.Nasil ki herkesin kıymetlisi çocuğu ama benim oğlumun da benden başka kimsesi yok. Bu şekilde karar alıp devrettim. Etraftan konuşulacak şeylere hazır değilim galiba . En çok.urkuten şey de bu
Hanımlar uzun zamandır yazmıyordum beni belki hatirlarsiniz. Eşim vefat edince anaokulu açmıştım. Yaklaşık 8 ay olmuştu. Ve bugün okulu devrettim ben beceremedimKendimi çok kötü hissediyorum. O kadar bunaldim ki. Veliler ...En basiti ni söylüyorum çocuğum 5 kilo verdi bunun.hesabini ver diyenden tut,çocukların hasta olmazsa ayın 15 inde veriririm aidatını diyen,burası Milli Eğitime bağlı ise niye aidat veriyorum gibi En son söyle bir şikayetle karşılaştım kızartın kaldıramıyorum dedim sınıf kapıları neden dışarı doğru açılıyormuş. Müfettiş bu şekilde rapor yazıyor ve ruhsatım bu şartlar altında verildi desem de .. Ne zormus bir anaokulu müdürü arkadaşım dedi ki bir ateşten almışsın kendini bir ateşe atmissin.Aynen öyle oldu psikolojim yerle bir oldu. Geçen üç bey velim akşamın 6 sında geldiler. Neden yemek listesinde olmayan seyelr veriyorsunuz yada yazılanı veriyrosunuz.Ne gibi dedidedim çocuğum ekmek yemiş ama börek vardı o gün dedi. Kamera kaydını actim bakın börek yiyor dedim.Vel hasılı kelam herkes şimdi ne diyecek bana beceremedi degil mi.En çok üzüldüğüm konu bu . Akşam olunca çocuğuma ilgilenemiyorum kafam doluyordu.Nasil ki herkesin kıymetlisi çocuğu ama benim oğlumun da benden başka kimsesi yok. Bu şekilde karar alıp devrettim. Etraftan konuşulacak şeylere hazır değilim galiba . En çok.urkuten şey de bu
Üzülmeyin denemeden bu zorluğu bilemezdiniz. El alem herseyi der susturamazsınız ki.. İnsanları boşver in oglunuzla güzel zamanlar geçirin. Boş laflara kulak tıkayın.Hanımlar uzun zamandır yazmıyordum beni belki hatirlarsiniz. Eşim vefat edince anaokulu açmıştım. Yaklaşık 8 ay olmuştu. Ve bugün okulu devrettim ben beceremedimKendimi çok kötü hissediyorum. O kadar bunaldim ki. Veliler ...En basiti ni söylüyorum çocuğum 5 kilo verdi bunun.hesabini ver diyenden tut,çocukların hasta olmazsa ayın 15 inde veriririm aidatını diyen,burası Milli Eğitime bağlı ise niye aidat veriyorum gibi En son söyle bir şikayetle karşılaştım kızartın kaldıramıyorum dedim sınıf kapıları neden dışarı doğru açılıyormuş. Müfettiş bu şekilde rapor yazıyor ve ruhsatım bu şartlar altında verildi desem de .. Ne zormus bir anaokulu müdürü arkadaşım dedi ki bir ateşten almışsın kendini bir ateşe atmissin.Aynen öyle oldu psikolojim yerle bir oldu. Geçen üç bey velim akşamın 6 sında geldiler. Neden yemek listesinde olmayan seyelr veriyorsunuz yada yazılanı veriyrosunuz.Ne gibi dedidedim çocuğum ekmek yemiş ama börek vardı o gün dedi. Kamera kaydını actim bakın börek yiyor dedim.Vel hasılı kelam herkes şimdi ne diyecek bana beceremedi degil mi.En çok üzüldüğüm konu bu . Akşam olunca çocuğuma ilgilenemiyorum kafam doluyordu.Nasil ki herkesin kıymetlisi çocuğu ama benim oğlumun da benden başka kimsesi yok. Bu şekilde karar alıp devrettim. Etraftan konuşulacak şeylere hazır değilim galiba . En çok.urkuten şey de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?