Başarabilirim, başarabilirsin, başarabiliriz !!!

jelibonbonbonbon

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
42
11
13
Kocaeli
Sevgili ablalarım ve yaşitlarım.. Herkes kilo vermek ister. Kimisi dışaridan gelen eleştirilerden dolayi, kimisi eskiden giydiği kıyafetleri tekrarda giymek istediğinden, bazıları ise kendindeki kaybettikleri özgüveni tekrardan kazanmak icin. Yani o benim gibiler oluyor. Guzel birisiyim aslında sizde guzelsiniz sadece biraz rütuşlar gerekiyor. Bunu tek basima yapamam hadi birlikte başlayalım. Bu sefer Tam yapalım.

Ben lise ögrencisiyim lise son 18 yasindayım daha yeni reşit oldum :) ve yılsonu balomuz var ve üstüne ablam evleniyor ve benim eski sevgilim ablamin nisanlisinin kardesiydi. Ona neleri kaybettiğini hatırlatmak istiorum. Sizde birşeyleri tekrardan kanıtlamak istiyorsanız hadi durmayın katılın !!!

Canim hemen hemen ayni durumdayiz ben de bi şeyleri kanıtlamak istiyorum artık senin gibi ve her zaman yanındayım :) birbirimize hep destek olalım gerçekten destek çok önemli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesajıni yeni gordum tatlim hemen yarin baslayalim ben varım ve seni biraz tanımak istiyorum. Tabi sakıncası yoksa :)

Tabii ki de sakıncası yok :) 19 yaşındayım boyum 1.58 kilom 89 aslında bi ay öncesine kadar 95 geliyodum az ve sık yiyerek 89 a düştüm tabii bol su içerek ha bir de yürüyüşe çıkmaya gayret ettim çıkamadığım zamanlarda da evde spor yapmaya çalıştım şimdi de çabalıyorum hala ama son 2 gündür acayip iştahım açıldı yarın dediğin gibi başlayalım :) biraz da sen tanıt kendini :)

Canim bende 18 yasindayim aslinda 83 kilo falanndim gecen yaz bir diyet yaptim 78 kadarr indim hemde cok kisa bir surede geri almadim hatta. Ama hastaliim icin doktora gittigimda b12 vitaminim cok dusuk cikmisti ıgne vuruldum 2 ayi gecik bir surede onlarda kilo yappiyormus ve kilo aldim ve birden kilo aldiim icin bennde cokus oldu. Ve evet bugun baslayalim ve hgun neler yedigimizi neler yaptigimizi yazalim tamam mi canim :)

Tamamdir canım her aksam saat 8 den sonra yazalim günlük yediğimizi :) bu arada hastalığın nedir hala devam ediyo mu ? Çok çok geçmiş olsun

Cok şukur gecti colesterol vardi bende ama suan degerlerim normale indi b12 degeerlerimde duzeldi sayilir tek sey kio vermek kaldi bana ve bencede 8den sonrra gunluk raporlarimizi yazalim

Ben bugün kahvaltıda annem mis gibi poğaçalar yapmıştı dayanamadim onlardan yedim , öğlen de akşam yemeği ile birlestirip 1 tabak çorba ve buğday salatası yedim canım daha sonra leslie yaptim 1 mile kadar şimdi de finallerim yaklaştı ona çalışmam lazim derse oturdum derse çalıştıktan sonra biraz daha spor yapmayı düşünüyorum :)

Bende sabah gec kaldigim icin 1tane pohaca ve yesil cay ictim oglen birsey yemedim ama cayimi 2 kere ictim ve biraz oncede tonbalikli salata yedim suanda elimde 1 tane galeta var ve buda son yedigim sey olur herhalde bugun spor yapamam bugun cunku arkadasim gelicek bizde kalicak hadi hayirlisi

Hımm ama güzel geçmiş günün fazla bişey yememissin :)

Hımm ama güzel geçmiş günün fazla bişey yememissin :)

Ve bugün sabah 1 pohaca ve cay ictim detshaneden dondugumde dunden kalma salatami yedim ve aksam yemeğini yemedim çünkü canim birsey istemiyor ama su cok tukettim ve cay icmeye de devam ediyorum sen ne yaptin

Ve bugün sabah 1 pohaca ve cay ictim detshaneden dondugumde dunden kalma salatami yedim ve aksam yemeğini yemedim çünkü canim birsey istemiyor ama su cok tukettim ve cay icmeye de devam ediyorum sen ne yaptin

Bende dünden artan poğaçadan yedim kahvaltıda akşam da biraz tavuk ve makarna yedim bugün yürüyüşe de çıktım ama hiç su içmedim ya ona vaktim olmadı senle tartılma günleri yapalım mı ? :)

Tebrikler oncelikle kilo verme kararin icin :) kafada bitirince gerisi kolay geliyor zaten :) bnde 94 kiloydum 1 aydir diyetteyim ve 9 kiloya yakin verdim su an 85.4 kiloyum. Hedef ekime kadar 20 kg daha. :) destek olalim birbirimize verelim kilolari. Bu arada bnmde senle ayni durumum var. Birine neyi kaybettigini gostermek istiyorum ve bu bana daha cok hirs veriyo. :) bol bol su icmeyi unutmayalim ve yuruyusu ihmal etmeyelim :)

Kızlar üçümüz de aynı durumdayız galiba inşallah o birileri görücek değişimimizi ve pişman olacaklar :))

Bence cumaları tartilallım mi cuma hayirli gün sonucta :)))

Bu arada simdiden dogum gunun kutlu olsun nice senelere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…