- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Annem var o bakabilirTabi ki başarırsınız .
Kızınıza bakacak yardımcı olacak biri var mı
Ya keşke öyle bir şey olsa. 72 puan aldım geçen sene alan bilgisi beni aşağıya çekşuoe otomatik bu yıl güzel geçti hiç çalışmadım ama tabiTaban puanına yakın mi şuan aldığınız puan?
Bu iş nasip işi kesinlikle
Mesela ben 3 yıl hazırlandım olmadi 4.yil bıraktım kitap yüzü açmadan sınava girdim
Eski birikimlerim sayesinde 87 puan alıp hayal bile edemedigim bi şehire atandım
Çok zor bir süreç bu inşallah hakkınızda hayorlisi olur
Aslında bir yıl çok iyi hazırlandım heyecan yaptın olmadı geçen sene hiç çalışmadım hevesini kaybettim. Bu yıl bebeğim doğum iş derken olmadı. Ama artık istiyorum ve sanırım neyin eksik olduğunu biliyorum alan bilgim çok zayıf tarih çok zayıf birde vatandaşlık. Verimli çalışmak lazım dediğiniz gibi kafayı dersten kaldırmama duru puan zaten olamaz günde 3,4 saat çalışsam bana kar hatta şimdiden başlayıp sonlara test çözümü bırakmayı düşünüyorumStres yapmayıp sadece çalışmaya odaklanırsanız neden olmasın. O yollardan geçtik kolay değil ama sonucu buna değiyor. Ben kpss öncesindeki bir sene boyunca kendimi buna adamıştım resmen. Öncelikle nelerde eksik olduğunu tespit edip ona yoğunlaşarak çalışabilirsin. Yani çok saat çalışmak değil ihtiyaca yönelik çalışmak iyi olur. Ben hazırlanırken nette çok fazla kaynak yoktu şimdi çok güzel paket programlar videolu konu anlatımları var.
Yaaa nasıl yaptınız peki yanş programınız neydi basılmıştı uygulama yaptınız.Ben küçük bebegimle hazırlanıp atandım. İsteyince olur yani.
Evet eve biliyorum önemli değil yeter ki atanayım eşim dükkanını bırakıp gelecek bu işi istiyorum etrafımda atanmış arkadaşlarımı gördükçe neden ben özel okul kurslarla uğraşıyorum diyorumAma biliyorsunuz şu an 6 yıl gittiğiniz yerden gelemiyorsunuz değişmezse sistem. Onu da düşünün yani.
Bir de şöyle düşün bebeğinin sana ihtiyacı olduğu, kişiliğinin geliştiği en önemli zamanlarında onunlasin bu daha güzel bir duygu olsa gerekYa keşke öyle bir şey olsa. 72 puan aldım geçen sene alan bilgisi beni aşağıya çekşuoe otomatik bu yıl güzel geçti hiç çalışmadım ama tabiçalışamadım. Şuan inanır mısın kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bebeğime karşı onun atanmış bir annesi olabilirdi. Atanmak istiyorum artık hak ettiğini yaşamak istiyorum
Haklısın bebeğimin şuan bana ihtiyacı var bende yanındayım bu güzel umarım zamanı gelince onun için atanmış bir anne de olurum. Bu yıl çok rahat kafayla girdim ve gereksiz sallamadımBir de şöyle düşün bebeğinin sana ihtiyacı olduğu, kişiliğinin geliştiği en önemli zamanlarında onunlasin bu daha güzel bir duygu olsa gerek
Edebiyat uçtu biraz puanları
Bak benim bir arkadaşım liseye ve ortaokula giden bir çocuğu olmasına rağmen üniversite kazandı ve notları çok yüksek büyük ihtimal kpps seyi de kazanır
Ama yerde ve odaklı ve çocuklarını düşünüyor bu onu daha çok gaza getiriyor
O nedenle moralini bozma arkadaşım
Ben son sene nasilsa olmayacak diye girdim
Hatta sınavda öğle arasi bira içip sınava giren 90 alan arkadaş biliyorum çünkü öylesine girmişti kendini denemek için devlette iş beklentisi yoktu
Demem o ki her şey hedefe kitlenip rahat olmak
Biliyorum söylemesi kolay mesela ben de bebek istiyorum ama rahat olamiyorum
İnşallah inşallahBen aynı anda lisans+yüksek lisans+kpss çalışmayı düşünüyorum. Başaracağız idare edeceğiz inşallah
Umarım yapabilirim şuan kendimi çok güçlü hissediyorum umarım bu böyle devam edecekBasarabilirsiniz tabiiki.Karar vermek basarinin yarisi zaten saatlik program yaparsaniz hersey yoluna girer bence.
Yaaa ne güzel. Allahım yardım etsin bana da inşallah. Elimden gelenin fazlasını yapacağım her şekilde halletmem lazım. Şuan çok kararlıyım ve yarın başlıyorum Allah’ın izniyleBen hamileydim haftada 30 saat okulda ucretli ogretmenlik yapiyordum.haftasonlari sabah 8 aksam 10 kadar dersanedeydim derslere giriyordum.tek bi dersten kalmamak icin dogum yapacagim gun bile gittim dusunun yani.cok sukur oldu sizde isteyin sakin umitsizlige kapilmayin isteyince ve nasipte varsa oluyor
Sizin bebeginiz oldugu icin simdiden baslamanizda fayda var.esiniz de destek olursa yapilamayacak hic birsey yokYaaa ne güzel. Allahım yardım etsin bana da inşallah. Elimden gelenin fazlasını yapacağım her şekilde halletmem lazım. Şuan çok kararlıyım ve yarın başlıyorum Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?