Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başaklar

ceynepoksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
12
0
arkadaşlar merhaba herkese iyi akşamlar .. başak burcu erkeği ile ilğili konuşmak yardım almak fikir izlemek istiyorum acil!!!

titiz olurlar.her yerin derli toplu temiz olmasını isterler ama kendilerinin bunda bir katlısı olmaz.hatalarını kabul etseler de bunu dile getirmek istemezler.şüpheci olurlar,çabuk bağlanamazlar,sevseler de bunu çok dile getirmekten hoşlanmazlar.rekabetçi ve zeki olurlar.yenilgi pek onlara göre değildir.sinirli olurlar ve herkesin aynı kendisi gibi düşünmesini isterler.farklı bir yaklaşımı kabul etmezler.kıskanç olurlar.bir olayı,kimsenin akıl edemediği bir şekilde evirip çevirip düşünüp tartıp görürler.bunu açıklayınca da karşıdaki insanı hayret içinde bırakırlar.risk almayı severler çünkü hırslı insanlardır.aklıma geldikçe yazarım daha...

çevreleri geniş olur,sevilen insanlardır ama kendisi herkese temkinli yaklaşır,çok arkadaşı vardır zor dost edinir.

Açıkcası nereden başlasam bilemıyorum ... 3 aydır beraberz fakat hic bısey eskısı gibi değil ... buda benı cok üzüoo her gun görüşmekten mı acaba ???

başak burcu :)

yaramazlar cnm başak erkekleri,bulaşma hiççok çıkarcı oluyolar eğer sana bi işi düştüyse arar,işini hallettikten sonra ölüyorum desen bi telefon edip nasılsın demez,üstelik çok değişkenler 1hafta çok iyisinizdir canım cicim çok seviyorm bi hafta sonra bi bakmışsın bunları diyen insandan eder yok,sağları solları belli olmuyo yani,olayları çok yanlış algılıyolar bide kendi kendilerine yorum yapıp bide inanıyolar

Kız kardesimle , erkek kardesim basaktır..
Kız kardesim basak varya basak fennnaaa der bir toplulukta kendini biliyor..
Erkek kardesime gelince herseyi ben bilirim havasında büyük kücük dinlemez illa bir cevap vericek herseyi de yanlıs anlar öyle anlamaya meyilldir en cok ta vıcıklık lafı ona uyuyor bide cok konusması hiiic susmuyoor.. Bazen ben KK da oluyorum oda oyun oynuyo diger pc de cenesi hic durmuyo vıdı vıdı kafa ütülüyoor resmen.. Bencilce davrandıgı da oluyor. Birsey alırız hep beraber yemek icin hemen bitirdiniz yok su cok yedi falan filan ..

Titiz degildir yani ilerde ne olur bilmem ama suan 3 hafta dus almasa almak aklına bile gelmez yanii.
Benden bu kadar ..

Başak erkeği hakkında tek bildiğim asosyal, içine kapanık ve çok soğuk insanlar olmasıdır. Ayrıca bugüne kadar tanıdığım bütün başaklar pasaklının önde gideniydi.

Son düzenleme:
1.5 aylık bir ilişkim oldu başak burcu biri ile
aman ne tuhaf yaratıktı
bencil, ben nasıl istersem öyle olacak
bir gün sıcak birgün soguk
dengesiz işte
duyguları mantıgı ve ağzından çıkan farklıdır
temizim titizm der boş
onların ki düzen hastalıgı saadece

aramasan araamaz
msj atmasan atmaz
ağır abi takıllır
taviz vermez aklı sıraa

arkadaşları senden daha önemlidir
senin isteklerinden ziyade kendi isteklerini yapar

çekilmez anlaşılmazdı

baana denk gelen böyleydi

Son düzenleme:
arkadaslar cok sinirli asosyal bencil gibi cevap vermisler ama :26:

basak erkegi uyumlu sabirlidir paylasimcidir espirilidir sevgiye sevilmeye düskündür mantiklidirlar güzel konusurlar ve etrafinda sevilen aranilan kisilerdir.Sevgilerini ifade etmekde biraz yoksundurlar :)
gezmeyi de sever evcildirde bi yandan.Elestirilmeyi pek sevmezler ve kabul etmeye bilirler ancak aciklayaci güzel konusuldugu takdirde yumusar ve adim atmakdan kacinmaz gönül almasinida bilir
uyumlu insanlardir

Herkesee günaydın....

yorumlarınız ve fıkırlerınız ıcın mersi.. bende başak burcunu sadık bılırım öle yaramaz falan deıldr.. ama evet sewgısını gösterme konusunda bıraz yoksun... toparlayıcıdır dıye de dusunuyorum ..

dun tartıştık ben msj attım gece gerı dnup ı lowe you yazmış..

yanı acaba sıkıntıya gelır mı ?? zaten 2 tane ılşkısı olmuş biri 5 yıl bırı 3 yıl

Aslına bakarsan Başak burcu bir kadın kişiliği ... kendini kadından çok erkek gibi hissetmeye hazır ol. bende öyle bir kaç kişiyle tanıştım çok zorlandım halende ne düşüneceğimi bilemiyorum.

SOrularla dolu aylar seni bekliyor...

eger cokkkkkkk sevmıyorsan uzak dur derım bır yengec burcu olarak cunku verdıgın emeklerın bosuna gıttıgını goruceksın cok buyuk ıhtımal arkadasın dedıgı dogru asla bır erkek gıbı davranmazlar naz nıyaz hakkını hep kendılerı kullanırlar senın burcun ne aslında ona gorede yorum yapmak ısterım.bıde basak erkeklerının bu kadar populer olmasının tek nedenı zor elde edılmesıdır yanı senı bayaaa bı surundurur sende saf gıbı bu kadar emegın sonucunda bısı cıkıcak sanırsın ama elde var 0

merhaba arkadaşlar ben başak burcuyum eşimde başak burcu.çok iyi anlaşıyoruz.başak erkeği çok çalışkan olur evine bakar.dürüsttür titizdir.belki doğum haritalarına göre farklılık gösteriyodur ben kendi eşim adına konuşuyorum.çok zeki,konuşkan ,güleryüzlü,saygılı,cin fikirlikötü huylarını sayayım annesine babasına çok düşkün bu ailesine önem vermesinden kaynaklanıyo ama karısı ve çocuğu olduğu zaman öncelik artık bizim yani biraz cimridir çok çabuk sinirlenir otorite bende der hep.ama ben onun bütün bu kötü huylarının üstesinden gelmeyi öğrendim.işin sırrı ona tatlım canım bitanem sen ne dersen o olur ben bilmem beyim bilir diceksinama alttan alttan ben yönetiyorum tabi herşey benim istediğim gibi oluyo sonuçta ama sert bi dille değil tatlılıkla güzellikle yapmak işin püf noktası.başak erkekleri agresif kadınlara asla tahammül etmez isterse aşkından ölsün.bende dışarıda tam bi dişi aslanım ama evde çok sakin neşeli güleryüzlüyümdür aslında bütün sevdiklerime karşı öyleyim.eşim ne kadar sinirli gelirse gelsin bana napar eder bi şekilde dağıtıyorum kafasını kızamıyo bana.benimde bunları öğrenmem 1 yılımı aldı ilk zamanlar evde dehşet kavgalar çıkıyodu

benim eşiminde öyle çapkın bi havası yok ama tanıdığım bi kaç başak sabıkalı.eşimin sadece bir sevgilisi olmuş onunlada anlaşamamışlar inanırım çünkü kolay kolay hiç bişeyi kimseyi beğenmeyen bi tip bende ilişkilerimde aşırı seçiciydim fazla olmadı yani biz biraz tencere kapak durumu olduk onunlaonun dilinden bi ben anlarım hakikaten zor bi adam

Ben de eşim de başak.

Eşim parası yetse gayet sosyal biridir,öyle rahatsız edecek derecede titizliği olmayan bi adamdır

Bazı konularda düşüncesiz davranabiliyor.Ben de başak olduğum için çatışma çıkıyo bi üstünlük çabası var ikimizde de sanırım.

Çok ilgi bekler hem de çok.İlgi gösterir ama daha çok bekler o beni deli ediyo.
Bi de bana pek yardımcı olmaz çoğu zaman ayağına bekler biçok şeyi.

Onun dışında başaklarla bi sıkıntım yok

valla dün benden mı artık ısınden mı ne sıkılmışş telını kapattı 1 saat acıkcada soyledı cok arayan oldu ısıme konsantre olamıyorum bende kapattım dedı .. baya tartıştık cunku ben evını aradım ... ona ulaşamaynca ve ınsanlar ayaga kalktı normalde kzmazdı ama kız dı ... cok kötı seyler soyledı acık acık knuştu ananem gibi dawranma bana dedı 28 yasındayım napmam gerektıgnı ben bılıyorum .. tamam bıseyımı saklamıyorum ama herseyı her dakka senınle paylaşamam kı dedı ...

bende kapattıktan sonra gece msj attım bole olsun ıstemezdım senınle boyle olmak benım canımı yaktı dedım.. oda ILOWE YOU YAZMIŞ AMA SONUN DA BI ! İŞARETİ VARDI ??

SUS ARTIK DEMEK ISTEDI HERALDE

Vay türkçesini bile söylemekten korkuyorlar :) ne kadar acı birşey. hemen hemen hepsi aynı aslında.. İstisnalar olsada hepsi çok zor. bağlayabilirler kendilerine ben kendime engel olamadım.
mesala şimdiye kadar çoktan vazgeçtim desem de,...
birşekilde kararımda inat edemiyorum onun karşısında :S çok ilginç...

nişanlım başak burcu...

inanılmaz detaycıdır, herşeyin ıncığından cıncığından bilgisi vardır.
titiz değildir ama temizdir Allah için, pasaklı değildir en azından.
kuralcıdır, çok basit konularda bile kuralları belirlidir ve taviz vermez, bunaltır.
temel hayat felsefesi "son sözü ben söylerim"dir, yorar.
sadıktır, sadık olduğunu umuyorum en azından.
planlıdır. önümüzdeki 1 ayın buluşma planı kafasında hazırdır. planlara uyulmadığında rahatsızlanır.
ben kova burcuyum, benden çok daha romantiktir.

zor yönleri var başak burcunun, ama seviyorum ne hikmetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…