- 26 Şubat 2010
- 5.462
- 8
- Konu Sahibi ceynepoksl
Mantıklıdırlar tanıdığım kadarıyla ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dıger burcları bılemıcem ama yengec burcu olan arkadasların kesınlıkle basaklardan uzak durması gerekır-kendımden bılıyorum.bız ne kadar derınsek onlar o kadar yuzeyseldır vurdumduymaz duyarsızdırlar.benım ınsanlarda en cok tahammul edemedıgım ozellıkte budur.ama bılıyorum kı butun yengeclerın yaptıgı gıbı sızde sızı uzene deger vermeyene yonelıceksınız sımdıden gecmıs olsun kızlarrrr
merhaba arkadaşlar ben başak burcuyum eşimde başak burcu.çok iyi anlaşıyoruz.başak erkeği çok çalışkan olur evine bakar.dürüsttür titizdir.belki doğum haritalarına göre farklılık gösteriyodur ben kendi eşim adına konuşuyorum.çok zeki,konuşkan ,güleryüzlü,saygılı,cin fikirlikötü huylarını sayayım annesine babasına çok düşkün bu ailesine önem vermesinden kaynaklanıyo ama karısı ve çocuğu olduğu zaman öncelik artık bizim yani biraz cimridir çok çabuk sinirlenir otorite bende der hep.ama ben onun bütün bu kötü huylarının üstesinden gelmeyi öğrendim.işin sırrı ona tatlım canım bitanem sen ne dersen o olur ben bilmem beyim bilir diceksinama alttan alttan ben yönetiyorum tabi herşey benim istediğim gibi oluyo sonuçta ama sert bi dille değil tatlılıkla güzellikle yapmak işin püf noktası.başak erkekleri agresif kadınlara asla tahammül etmez isterse aşkından ölsün.bende dışarıda tam bi dişi aslanım ama evde çok sakin neşeli güleryüzlüyümdür aslında bütün sevdiklerime karşı öyleyim.eşim ne kadar sinirli gelirse gelsin bana napar eder bi şekilde dağıtıyorum kafasını kızamıyo bana.benimde bunları öğrenmem 1 yılımı aldı ilk zamanlar evde dehşet kavgalar çıkıyodu