Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başaklar

Bisey kesınleşmeden son dakıkaya kadar bekletr benım sewğilim yumurta ... dayandıgında yapar her seyı :)

bıraz usengeç anlıycannızz dımı

kızlar dıger burcları bılemıcem ama yengec burcu olan arkadasların kesınlıkle basaklardan uzak durması gerekır-kendımden bılıyorum.bız ne kadar derınsek onlar o kadar yuzeyseldır vurdumduymaz duyarsızdırlar.benım ınsanlarda en cok tahammul edemedıgım ozellıkte budur.ama bılıyorum kı butun yengeclerın yaptıgı gıbı sızde sızı uzene deger vermeyene yonelıceksınız sımdıden gecmıs olsun kızlarrrr

vala doğru söze ne denir

başak bir tuhaf oluyor ya
öyle 2 laf eder ki seni kendine bağlar şeytan tüylü bunlar
aldatma potansiyeli çok yüksek ama öyle de bir tavır takınır ki asla ummazsın ondan.
bitirdi mi bitirir bide ilişkiyi öyle iyi olacak düzelecek şudur budur yok kafasına koyduysa istersen bileğini kes dönmez aman uzak dursun ya

Merhaba ben başak burcuyum erkek arkadaşım da başak burcu. erkek arkadaşımda olan özellikler şunlar; mantıklı, aşırı kıskanç, titiz, güzel giyinmeyi ve görünmeyi seven, çoğu zaman alttan alan... Ayrıca başak erkeklerinde öne çıkan özellikler şunlar: çok iyi bir sunucu, müzikle alakalı, sevecen bildiğim bunlar..

ben cok abartmislar bazi arkadaslar...
öcü gibi göstermisler...
ben erkek veya bayan olsun basak burclariyla cok iyi anlasirim hep...
erkekleri, cok detayci, cok elestirir ve herseyi ben bilirim der bu dogru...
ama yardimseverlerdir, duygusallardir, sevdiklerini sahiplenirler, saygilidir, nerde nasil davranacagini iyi bilir, zekidir, planli programlidir, caliskandir, sakacidir, konuskandir...
aslinda tüm basak burclari ayni olucak diye birsey yok, sonucta aile, ortam, yetisme tarzi önemlidir...
ama ben cok seviyorum basak burcunu

nişanlım başak burcuydu daha doğrusu ayrıldığım nişanlım. çok baskı yapıyordu kendi düşüncelerinden başka doğru tanımıyordu. arkadaşları için beni hep 2. plana atıyordu. benimle biraz fazla vakit geçirse rahatsız oluyordu zamanı boşa gitmiş gibi davranıyordu ya da bana öyle hissetiriyordu diyeyim. bana baskıları ailesinin istediği gibi biri olmamı istemesindendi kendi isteği olduğu için benden bir şey istemiyordu. ailesine çok düşkündü. benim peşimde koştu nişandan önce beyaz atlı prens gibi gösterdi kendini ama nişan olunca birden değişti eski ilgisinin onda birini bile göstermedi üstelik her hareketim batar oldu herşeyimi değiştirmeye çalıştı(( ayrılalı 12 gün oldu hala toplayamadım kendimi maalesef(( ben onunla evlilik hayalleri kurmuştum hepsini mahvetti Allaha sığındım(

Aman allahım başak burcu erkeği denilince UZAK DURUNN... ciddiyim.
Temizlikk onlar için en önemli şey o kadar derli toplular kii bi kadın gibi yaa ciddi derecede...
Artistlik kanlarında war takmaz ifadeler.. Sen aramayınca aramaz.. Seni tınlamaz.. Sinirli sert...
O kadar mantıklı düşünürler ki kimsenin göremediği en ince ayrıntıyı saniyesinde görürler...
Aldatırlar fazlaca.. Sevgili esir köle gibi onların gözünde yani mantıkları şu olsada olur kız olmasa da bana cook istemediğim kadar vs...
Düşmanları cok olur. Her isteyen onların dostu olamaz...
Sevgilisinden cok erkek dostlarıyla vakit gecrmeyi sever.
Aman haa sütten dilim yandı halada yanıyo bnm erkegm başak allah yardımcım olsun cok zorlar cok
Ve asırı detaycılar...

Son düzenleme:
5 aydır bir başak erkeğiyle beraberim dengesiz halleri dışında pek bir negatif tarafını görmedim henüz ama dediğim gibi ruh halleri çok değişken bazen çok ilgi istiyor bazen de rahat bırakılmak istiyor ki ben zaten sıkmam fazla ama günün hangi anı ne istediğini bilemez ki insan bir bakıyorum mesaj gelmiş bir tripler sen benle ilgilenmiyorsun hiç falan demeler ...Sevgisini gösteriyor benimki yani çok sık seni seviyorum demez ama benden daha çok söylüyor (ben kovayım bu arada) o yüzden o konuda şikayet edemem.Şu da var 5 aylık ilişki yeni daha burda yazılanları okuyunca aman uzak durun falan diye korkmadım değil:18:

kızlar benım de dayımın oglu basak burcu çapkın ya ,bı gun bunların dukkanın arkasına kzı arkadasını atmıs bı bakmıs kapı hızlıca acılmıs kımı gorse bgenırsnz dıger kız arkadsını tabı obur salak kız affetmıs kız akrdesı de dıyo capkın dıye

başak burcları gercekten ömür törpüsü;
ilgimi çekene kadar , aşık edene kadar peşimde koştu kur yaptı gözlerini benden ayırmadı .ben ilgi gösterince uzaklaştı .Uzaklaşması beni şok etti .biraz üzüldükten sonra aklım başıma geldi ve ben de onunla arama mesafe koydum .Ben de onu görmezden geldim bozuldu biraz tekrar yanıma gelip takılmaya başladı ,görüşemiyoruzz seninle nasılsınlar laf atmalar , karşıma geçip uzun uzun bakmalar tekrar başladı , kızamadım kıramadım tekrar ilgimi çekmeyi başardı ben ilgi göstermeye başlayınca yakınımda bulunan kızlara kur yapmaya başladı bnim duyabilecegim gibi yüksek sesle , ben yine konuşmama ilgilenmeme kararı aldım son bi haftadır ilgilenmıyorum kedi gibi peşimde dolaşıyoo ,
offf offf bu kısır döngü nereye varacak merak ediyorum .
haa bir de unutmadan çok süslüdür güzel giyinir güzel kokar güzel bakar

başak erkeği ile başak kadını çok farklıdır.
kendi burcum ama asla başak erkeği istemem insanı canından bezdirirler. çok farklılar bizden..

eğer bi, başak erkeğine aşıksan öncelşkle ona karşı sevimli olmalısın bak çok güzel olmalısın deil sevimli olmalısın sevimli insanalrı severler ama başak erkekleride çapkındır çok fazla güvenme bide güler yüzlü ol hafifde çocukca olursan başak erkeklerinin dikkatini çekersin

benimde bir basak erkegi olacak gibi.. kendim yengec burcuyum
Ama gercektende cok zorlar bu basaklar. cok elestirirler cok acik sözlüdürler. bazi seyleri yanlis anliyorlar,cok uzatip ve kirici oluyorlar.
ha özür dilemeyide bilmiyorlar.simdiye kadar hic özür dilemedi. ertesi gün birsey olmamis gibi davranirlar.inatcidirlar ama sunuda diyim cok sadiklar.
nekadar kötü özelliklerse bunlar..yinede birini mutlu edebilecegine inaniyorum
aklima gelen simdilik bunlar

Sakıııın yanaşmayın uzak durun derım !!! sakınn sakıınn sakınnn.. benım dılım yandı bı basak salağı yuzundenn .. allahım bı ınsan dengesı olamaz bu kadar.. pesımde kostu kopek gıbı .. sonra benden ılgı gordu... degıstı... hıç sallamayın onları bundan hoslanıyorlar bırdeeeee sabah askım mucuk mucuk aksam takmaz haller... bende kova burcuyum çokta sevıyodum kendısını.. msj atarsın benı çok sıkıyosun tutucu oldun der.. atmazsınnn nerelerdesın sen yaa. der

Benim esim basak.
Bir kere herseyden once allah'tan sabir dileyin.
Gecinmesi cok zordur, kafasina bisey koydumu asla degistiremezsiniz.
Cok titiz ve mukemmelliyetcidir, her seyin eksiksiz, tam olmasini ister.
Oyle herseyi kolay begenmez.
Onun disinda evine baglidir, disari cikmak yerine evde oturmayi herzaman tercih eder.
Arkadaslariyla gorusmekten muhabbet etmekten cok hoslanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…