Başak Tatlıtuğ, Songül Öden gibi ünlülerin tüp bebek doktorlarını biliyor musunuz ?

gunes199

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
167
68
39
İstanbul’da reklam kokmayan ve aşırı ilaç ile bedeni ve ruhu hırpalamayacak ama başaracağımız tüp bebek doktoru arıyorum :) mesela çok merak ediyorum , 40 yaş üstü güzel kadınlarımız başak dizer Tatlıtuğ, Songül öden in doktorları kimlerdir ? Bilen var mı ?

Başak dizerin doktoru homeopat bir jinekolog olmalı.
Çocuk sahibi olmaya çalışan bir arkadaşım da o doktora gidiyor.

Başak dizerin doktoru homeopat bir jinekolog olmalı.
Çocuk sahibi olmaya çalışan bir arkadaşım da o doktora gidiyor.
Yani ilaçsız veya en az ilaç tedavisi seçtiğini mi söylüyorsunuz . Görünüş öyle olabilir ama bilimsel olarak çok ikna olmadım . Yani tüp bebekte aşırı ilaca karşıyım ama maalesef aza yakın ilaç ile de mümkün bir şey değil .

yumurta elde edildikten sonra transfer sürecinde hiç ilaç kullanmadan bebişim oldu. ki bence yumurta toplama döneminde de o kadar ilaca gerek yoktu. eğer sebepsiz infertilite ise bence çok ilaca gerek olmayabilir

homeopatide beden bir bütün olarak ele alınıyor. rahatsızlıklar çok ayrıntılı bir şekilde incelenerek remedi kullanıldığı için bence bu süreçte çok işe yarayabilir. ünlülerin doktorlarını bilmiyorum ama ben de merak ettim

Bizim hem sebepli hem sebepsiz çok karışık. Ama homeopatiden destek alabileceğimi hiç düşünmemiştim. Araştıracağım . Teşekkür ederim

Ben doktorunu açıklamayan ve ileri yaşta hamile kalan ünlülerin donasyonla hamile kaldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam seray severin de öyle olduğunu düşünüyorum.. yoksa kesinlikle doktorlarını açıklarlardı. Biliyorsunuz ünlü tüp bebek doktorları tv instagram şovlarını çok seviyor

Mümkün değil gibi kesin cümleler kurmamanızı tavsiye ediyorum. Doktorların bile böyle cümleler kurması bazen yanıltıcı olabiliyor, doktor değilseniz hiç kurmayın.

Hiç aklıma gelmemişti . Olabilir tabi ki

Hiç aklıma gelmemişti . Olabilir tabi ki
Seray sever’in doktoru murat emanetoğlu. Başak tatlıtuğun da bülent tıraş.

Seray sever’in doktoru murat emanetoğlu. Başak tatlıtuğun da bülent tıraş.
Bülent tıraş olduğunu hiç sanmıyorum . Kadın hiç Bülent tıraş hastası gibi görünmüyordu :) Bülent tıraş hastası olmak demek aşırı ilaçtan şişmek ve yaşlanmak demek maalesef

Bildiğim kadarıyla Melih atahan güven kivanc ve başak çiftinin doktoru hatta gupse özayin doğum doktoru su son filminde de oynayan doktor.

başak tatlıtuğ’un tüp bebek doktoru Bülent Tıraş kesinlikle gizlilik sözleşmesi filan yaptılar heralde basına yansımaması için. Yoksa Bülent Tıraş mümkün değil böyle bir Pr kaçırsın. Bir de görüntülenmemek için muayene saatinde farklı gittiler demek ki. Yoksa yakalanırlardı.
Zahide Yetiş Bülent Tıraş’ın tedavisi ile hamile kaldı. Bülent Tıraş’ın popüler olmasında Zahide yetiş’in payı büyük.
Ama ben o hatayı yaptım. Medyatik yerlere gitmektense bu işi ticari kaygı gütmeden yapan, hasta ile birebir ilgilenecek klinik seçilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…